CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
agape wrote:Moniaaa_1988 dzięki i Tobie też powodzenia
Staramy się widzę prawie tyle samo czasu, więc w końcu czas na nas przecież
Nie znam ale chętnie poznam:) Powodzenia życzę i chętnie się u Was zaaklimatyzuje jeżeli można oczywiście:)moniaaa_1988 lubi tę wiadomość
-
Miśkowa wrote:Moim zdaniem nie ma znaczenia. To nie lek tylko suplement diety, nie ma ścisłych zaleceń do dnia cyklu czy choćby fazy cyklu więc myślę, że nie ma tu żadnych przeciwwskazań. Ja też zaczęłam od wczoraj (6dc) i mam nadzieję, że coś pomoże:)
A wiecie czy można brać też po dwie saszetki w drugiej fazie cyklu? -
agape wrote:Hej dziewczyny
Nie wiem,czy mnie któraś z Was tu jeszcze pamięta, bo widzę wiele nowych "twarzy"
Od jutra wracam do walki z CLO.
Dla dziewczyn które mnie nie znają- w lipcu i sierpniu miałam dwa cykle stymulowane CLO, w drugim udało mi się zajść w ciążę, ale niestety jednocześnie pękła mi torbiel, doszło do napęknięcia jajnika i wylewu krwi do brzucha- ciąża nie przetrwała
Po dwóch miesiącach przerwy zaleconych przez gina, od jutra zaczynam znów branie CLO od 5 do 9dc.
To już mój 14 cykl starań
Współczuje i trzymam kciuki -
Miśkowa wrote:Angie a może teraz zadziała efekt odbicia? tego Ci życzę z całego serca:)
Tak wiem coś o tym ale nie w moim przypadku.
Kochana jesteś ❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Mój 14dc a pęchol 21,6mm, endometrium 8.9mm. Myślałam wczoraj, że oszaleję z radości. Cieszy mnie nawet to, że coś chociaż ruszyło, że w końcu ukazał się po tylu latach pęcherzyk dominujący.
Mikołaju spraw mi proszę prezent pod choinkę, mój wymarzony, wytęskniony.
Miśkowa, Mama_Ali, Mynah, Martek32, Dea28 lubią tę wiadomość
-
gogo19 wrote:Marzę, żeby do Ciebie dołączyć
gogo19 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Płatek szkarłatny wrote:Ja zaczelam chyba od 4 dnia cyklu. Tez myślę, że to bez znaczenia.
A wiecie czy można brać też po dwie saszetki w drugiej fazie cyklu?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Angie a jak twoje przeziębienie? Przeszło Ci już trochę czy dalej męczy?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
nick nieaktualnyDziewczyny, ja jestem po CLO- od 3-7dc. Wczoraj miałam podany lek na pekniecie bo pecherzyk miał 22,5mm. Wczesniej miałam tez torbiel która powoli sie wchłaniała. Lekarka na prawym jajniku tez zauwazyła pecherzyk, miał 18mm, myslałam ze to ta torbiel, ale nie wiem czy nie bedzie dwóch pecherzyków- badałam wczoraj przed zastrzykiem poziom estradiolu i wynosi 729, a to chyba za duzo na jeden pecherzyk. Ide dzis sprawdzic czy peka, nadpeka, pekł, no i nie ukrywam ze wiaze z tym cyklem ogromne nadzieje
. Dwa lata temu 20 grudnia dowiedziałam sie ze jestem w ciazy
, mam nadzieje na powtórke
. Powodzenia dla wszystkich!
Mynah, gogo19, Miśkowa, Martek32 lubią tę wiadomość
-
Mama_Ali wrote:Dziewczyny, ja jestem po CLO- od 3-7dc. Wczoraj miałam podany lek na pekniecie bo pecherzyk miał 22,5mm. Wczesniej miałam tez torbiel która powoli sie wchłaniała. Lekarka na prawym jajniku tez zauwazyła pecherzyk, miał 18mm, myslałam ze to ta torbiel, ale nie wiem czy nie bedzie dwóch pecherzyków- badałam wczoraj przed zastrzykiem poziom estradiolu i wynosi 729, a to chyba za duzo na jeden pecherzyk. Ide dzis sprawdzic czy peka, nadpeka, pekł, no i nie ukrywam ze wiaze z tym cyklem ogromne nadzieje
Mama_Ali lubi tę wiadomość
-
Mama_Ali wrote:Dziewczyny, ja jestem po CLO- od 3-7dc. Wczoraj miałam podany lek na pekniecie bo pecherzyk miał 22,5mm. Wczesniej miałam tez torbiel która powoli sie wchłaniała. Lekarka na prawym jajniku tez zauwazyła pecherzyk, miał 18mm, myslałam ze to ta torbiel, ale nie wiem czy nie bedzie dwóch pecherzyków- badałam wczoraj przed zastrzykiem poziom estradiolu i wynosi 729, a to chyba za duzo na jeden pecherzyk. Ide dzis sprawdzic czy peka, nadpeka, pekł, no i nie ukrywam ze wiaze z tym cyklem ogromne nadzieje
Mama_Ali, gogo19 lubią tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Mama_Ali wrote:Dziewczyny, ja jestem po CLO- od 3-7dc. Wczoraj miałam podany lek na pekniecie bo pecherzyk miał 22,5mm. Wczesniej miałam tez torbiel która powoli sie wchłaniała. Lekarka na prawym jajniku tez zauwazyła pecherzyk, miał 18mm, myslałam ze to ta torbiel, ale nie wkiem czy nie bedzie dwóch pecherzyków- badałam wczoraj przed zastrzykiem poziom estradiolu i wynosi 729, a to chyba za duzo na jeden pecherzyk. Ide dzis sprawdzic czy peka, nadpeka, pekł, no i nie ukrywam ze wiaze z tym cyklem ogromne nadzieje
Trzymam kciuki!!
I sama planuje testować 20 grudnia i nie ukrywam ze jestem pełna nadziei i liczę na to że zobaczę wtedy dwie kreskigogo19, Mama_Ali lubią tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Miśkowa wrote:Angie a jak twoje przeziębienie? Przeszło Ci już trochę czy dalej męczy?
Przeszło juz bo się kuruje podgrzewanym czerwonym winem z cukrem hihihi. Troszkę z rana tylko nochal zapchany.basia7777 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Właśnie wróciłam od lekarzyka. Alez sie wscieklam!
Na wejsciu od razu usłyszałam "ale pani nie musi robić monitoringu bo cykl nie stymulowalismy przecież " ja do niego że wiem ale boli mnie podwozie i chce sprawdzić bo słyszałam o efekcie odstawienia i wiem że miewam owulacje tylko że na tyle bolace ze nie dawałam się wtedy dotknąć mezowi. Tu byl błąd.
Usiadłam na tą kozę a tam DWA JAJCORY!21 i 20mm przytulone do siebie jak serduszka. Ozesz jakie bylo jego zdziwienie a jakie moje!endo 10! A on ze endo słabe i żebym nie liczyła na ten cykl. Poprosiłam o pregnyl to powiedział ze przy nastepnym cyklu pomyslimy. A wez sie gon patafianie.
Ryczeć mi się chce ale trudno się mówi.Mynah lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Przeszło juz bo się kuruje podgrzewanym czerwonym winem z cukrem hihihi. Troszkę z rana tylko nochal zapchany.
Angie 31 lubi tę wiadomość
Angie 31 wrote:Właśnie wróciłam od lekarzyka. Alez sie wscieklam!
Na wejsciu od razu usłyszałam "ale pani nie musi robić monitoringu bo cykl nie stymulowalismy przecież " ja do niego że wiem ale boli mnie podwozie i chce sprawdzić bo słyszałam o efekcie odstawienia i wiem że miewam owulacje tylko że na tyle bolace ze nie dawałam się wtedy dotknąć mezowi. Tu byl błąd.
Usiadłam na tą kozę a tam DWA JAJCORY!21 i 20mm przytulone do siebie jak serduszka. Ozesz jakie bylo jego zdziwienie a jakie moje!endo 10! A on ze endo słabe i żebym nie liczyła na ten cykl. Poprosiłam o pregnyl to powiedział ze przy nastepnym cyklu pomyslimy. A wez sie gon patafianie.
Ryczeć mi się chce ale trudno się mówi.Angie 31 lubi tę wiadomość
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)