CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:Jagna!No kurde przecież to cipka w końcu to i wylatuje czasem to i tamto. Nie schizuj się kolorem. Urodzisz sliczne zdrowe rozowiutkie maleństwo a ciocia Angie wycaluje wirtualnie jak tylko potrafi.
Buziolki.aha no i niestety musisz się przyzwyczaić do tej zielonej kiecki. Na pewno pięknie wyglądasz ❤
Jesli dotrwam to obiecuje sobie kupic w realu takà zieloną spodnice,bedzie mi przypominala ciebie i ten czas pelen strachu,obaw,szczescia
Angie 31 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna nie moge tego znaleźć ale owego czasu troche tych forum poobserwowalam i na którymś była dziewczyna co jej tez tak wolno beta przyrastala przez jakieś dwa tygodnie a pózniej poszła do góry i wiem ze wszystko było ok. Wiec moze u ciebie tez tak byc, no kurde no musi być!!!!
GoGo ale super az sie serce podnosi !!! Zycze Ci by fasolinka zdrowo rosła i gratuluje!!!
Będzie córeczka -
Biedronka7 wrote:Jagna nie moge tego znaleźć ale owego czasu troche tych forum poobserwowalam i na którymś była dziewczyna co jej tez tak wolno beta przyrastala przez jakieś dwa tygodnie a pózniej poszła do góry i wiem ze wszystko było ok. Wiec moze u ciebie tez tak byc, no kurde no musi być!!!!
GoGo ale super az sie serce podnosi !!! Zycze Ci by fasolinka zdrowo rosła i gratuluje!!!
Dlatego jestem pelna wątpliwosci,tez czytalam ze czasem przy malym wzroscie bywa ciàza ok a czasem przychodzi to najgorsze.Dzieki za wspsrcie,za slowa,czlowiek zagubiony kiedy taki bezradny.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny, odebrałam powtórne badanie na prolaktyne i teraz jest w normie (pierwsze badanie 22.01 - wynik 582 a normy do 490). drugie badanie 27.01. I teraz nie wiem. lekarz powiedział, że prolaktyna może skakać ze względu na stres i nic sie nie da z tym zrobić oprócz spokoju. A jeśli mi podnosi się właśnie w momencie zagnieżdżania to nici z tego i będę do śmierci sie starać34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
U mnie z prolaktyna wygląda tak ze jak zrobiłam w 21 dc to mieściła się w normie i miałam 18,norma 23, a jak zrobiłam test z obciążeniem w 2 dc to wyszła 25 na czczo a po obciążeniu 177,czyli przekroczyła 6 krotnie ponad,miałam nadzieję że to będzie rewolucja w moim leczeniu i progres ale lekarz wogole nie patrzy na wynik po obciążeniu, a ze na czczo jest na granicy i nie ma potrzeby jej zbijac lekiem,ale kupiłam castagnus bez recepty,powiedział ze ok
-
ania1985 wrote:Dziewczyny, odebrałam powtórne badanie na prolaktyne i teraz jest w normie (pierwsze badanie 22.01 - wynik 582 a normy do 490). drugie badanie 27.01. I teraz nie wiem. lekarz powiedział, że prolaktyna może skakać ze względu na stres i nic sie nie da z tym zrobić oprócz spokoju. A jeśli mi podnosi się właśnie w momencie zagnieżdżania to nici z tego i będę do śmierci sie starać
[/QUOTE
Ale jesli jestes na CLO to nie stresuj sie,wazne by na monitoringu wylapac moment kiedy pècherzyki są odpoeiedniej wielkosci i zastosowac zastrzyk na pèkniecie,ewentualnie czekac az sam peknie a jesli nie to zastosowac zastrzyk,potem to juz natura zalatwi.
Kolejny raz powtarzam,nie ja jedna zaciazylam z przekroczonà prolaktynąAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny, ja mam prolaktynę 55-62 przy normie do 19... i endokrynolog mi powiedziała, że do 30 to luz.
Na wątku o prolaktynie niedawno dziewczyna zaciążyła z prolaktyną 75. Prolaktyna raz, że jest ciężka do oznaczenia, dwa MOŻE ale NIE MUSI zaburzać miesiączkowania. Także spokojnieJagna 75 lubi tę wiadomość
-
Ja mam prolaktynę jakoś 34 chyba, po obciązeniu wzrosła 8 razy i mimo to ze nie zaburzala mi miesiączek to i tak biorę bromergon, bo gin mówi że to tak czy siak może blokować więc zapisał07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
75 prolaktyna i ciąża? Ale czad,kolejna już dzisiaj nadzieja:) widzicie dziewczyny jak to forum pozytywnie działa na głowę,a mówią zeby nie czytać,nie nakręcac się...
Jak zapytałam kiedyś poprzedniego lekarza "co z dupkiem doktorze" to nie wiedział o co chodzi a jak mu wyjaśniłam to powiedział ze nie wie bo nie zagląda na fora)))
-
Mam taką propozycję, możecie dziewczyny przerzucić swoje prywatne rozmowy do innego tematu? Bo tu naprawdę trudno znaleźć konkretne informacje odnośnie Clostilbegyt...05.2013 rok pierwsze poronienie
10.2015 HSG, jajniki drożne
02.2016 rok ciąża biochemiczna
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
starania od 2012 roku, PCOS, Hashimoto
dalej czekamy... -
Forum jest poświęcone starającym się z pomocą medyczna i o clo,wszystkie tutaj bierzemy clo i wszystkie się staramy o ciaze,wiec myślę że jesteśmy w odpowiednim miejscu...
-
Ja jak trafiłam na ten wątek i chciałam się dowiedzieć konkretów o clo to zaczęłam go czytać od początku. Jest tyle stron i tyle dziewczyn się tu przewinęło że na pewno znajdziesz interesujące Cię informacje na temat Clostilbegytu
Pozdrawiam
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Ja tak samo jak Biedronka na CLO już nie jestem, ale na forum a i owszem, bo jest jedno z nielicznych miejsc, gdzie można w spokojny sposób porozmawiać z osobami, które przechodzą przez to samo, gdyż nie oszukujmy się, ale większość, o ile nie wszystkie mamy burzliwe historie ze staraniami i każda potrzebuje wsparcia, otuchy, rozmowy, bo w życiu realnym ciężko to uzyskać od osób nieoswojonym z tymi problemami.
Tak jak Dziewczyny wspominały, poczytaj kilka(naście) stron wstecz lub od początku i znajdziesz odpowiedź.
Mi lekarz zalecił branie CLO na noc, żeby zminimalizowac skutki uboczne. To jest hormon, przy większej dawce nic na to nie poradzisz, że działa tak, a nie inaczej...
Powodzenia!
Laskotka lubi tę wiadomość
-
Bikini31 wrote:Mam taką propozycję, możecie dziewczyny przerzucić swoje prywatne rozmowy do innego tematu? Bo tu naprawdę trudno znaleźć konkretne informacje odnośnie Clostilbegyt...
A ja mam taka propozycje, masz pytanie to je zadaj. Tu wiele dziewczyn z dużym doświadczeniem Ci pomoże bo sa miłe i kulturalne.
A jak ciezko pytać to użyj wyszukiwarki.Laskotka, Angie 31 lubią tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Bikini31 wrote:Mam taką propozycję, możecie dziewczyny przerzucić swoje prywatne rozmowy do innego tematu? Bo tu naprawdę trudno znaleźć konkretne informacje odnośnie Clostilbegyt.
Clo to nie tylko Forum ale też właśnie życie prywatne. Po to jest ten post żeby się wspierac I sobie pomagać. To nie tylko pytania I odpowiedzi to samo życie pisze scenariusze. Jak chcesz przeczytać suche informacje to poczytaj encyklopedie bo tu są ważne rzeczy plus wymiana doświadczeńWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 21:04
lipa, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Wow,mamy strone juz 1200!!
Ja dopiero jestem tu od miesiąca,tez mimo iz juz nie jestem na CLO z wiadomych powodów to jakos nie spieszy mi sie opuszczac tej rózowej strony.Bylam na CLO,dlatego tutaj naleźe,poza tym ten wątek tętni zyciemAntoś IVF,Julisia natural