X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • roma Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dlatego, że to forum składa się nie tylko z suchych i treściwych informacji na temat clo, ale też z naszych prywatnych historii, jest tak przyjemnym miejscem. Można tu znaleźć znacznie więcej - można się wygadać, znaleźć wsparcie i zrozumienie a każda nas służy odpowiedzią na pytania nawet, jeśli były już zadawane kilka stron wcześniej. Także pytaj śmiało, nikt Cię nie okrzyczy, że temat już był. Całusy i przytulasy dla wszystkich Was dziewczynki, miłej nocki :-)

Biedronka7 lubi tę wiadomość

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haloooo dziewczęta uspokójcie się. Wiem wiem hormony buzują i te sprawy. Może koleżanka bikini31 troszkę źle to napisała a my to odebralysmy jako atak. Ale ja się osmielilam zajrzeć na jej wykres. Dziewczyna jest po ciąży biochemicznej.Nie znam jej historii ale niektórzy tak właśnie odreagowuja i piszą co im na palec się wcisnie.

Bikini31 opowiedz o sobie. Fakt może trochę odbieglysmy od tematu same bety prolaktyny ale tak samo ciągnie się temat jajcorow pecherzykow spermy wrednej malpy itp.
    Większość dziewczyn dopiero otrzasaja się po świeżej @ reszta już zaciera rączki do owulki jeśli się pojawi a inne czekają na zatestowanie.
    Wiele dziewczyn również tylko czyta a sie nie ujawnia. Kazda z nas jest inna ale z jednym celem. Chcemy dzidziusia.
    Ale!
    Trzeba sobie zadać pytanie chcesz być w ciąży czy chcesz mieć dziecko.
    Bo to jest różnica a ja mogę się bardzo dużo na ten temat wypowiedziec bo mam syna którego urodziłam i dwie córeczki zaadoptowane. I teraz wiem że to jest wielka różnica chcieć być w ciąży i urodzić czy mieć dziecko.

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna jak sie czujesz ? Ciagle masz te plamienia ? Moja mama ze mną miała bardzo długo takie plamienia ale dobrze sie rozwijałam ( no pomijając głowę :)

Angie aniołku nasz forumowy gdzie sie podziewasz ? W ktorym dniu cyklu jestes?

Ja chce jutro @ bo nie chce przekładać tej wizyty znowu! A powiem wam ze czuje ze ta paskuda sie spóźni i bede musiała nowy termin rezerwować ! No wkurza mnie to !

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bikini31 wrote:
    Mam taką propozycję, możecie dziewczyny przerzucić swoje prywatne rozmowy do innego tematu? Bo tu naprawdę trudno znaleźć konkretne informacje odnośnie Clostilbegyt...

Bikini fajny nick
    Jak masz pytania wal smialo,ktora bedzie potrafila ci pomóc odpisze,a jak bedziesz tutaj dluzej to sama stwierdzisz ze tutaj wiele mozesz sie dowiedziec,troche podzielic sie swoimi załamkami,chwilami radosci,podzielic sie swoimi wynikami.Ten wątek jest pelen bagazu doswiadczen,kazda historia jest inna ale kazda z nas czerpie z doswiadczen innych,pochłania rózne wiadomosci,same od siebie uczymy sie co robic kiedy lekarzom brak juz pomysłow,to bardzo pomocne by w naszych problemach stanàc oko w oko z lekarzem i nie dac sobie ciemnote wciskac.Pytaj słonce,opowiedz swoja historie,co jest twoim problemem,z pewnoscia dziewczyny wypowiedzà sie bo niektore podobną droge przeszly jak twoja.Zostan z nami a juz nir bedziesz sama ze swoimi wàtpliwosciami

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie ja tez myslalam o adopcji ale wszyscy wokół nas nam odradzali i rozmyslilismy sie ale powiem tak, chce miec dziecko ale chciałabym rowniez chociaz raz byc w ciazy wiedzieć jak to jest kiedy ten mały człowieczek, pierwiastek nas obu rozwija sie powolutku :(

34bwugpje1vo91cp.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka spozni ci się bo nie ma w magazynie kiecek dla ciebie zeszły jak świeże bułeczki. Koniec kropka.
    Zielona dla ciebie jest tylko.

Ja to zarzucam żółtą ale jeszcze długa droga przede mną. Dopiero 8dc.I tak wiem że w tym cyklu nic się nie zdarzy ani w następnym ale poslusznie lykam te tablety we wtorek mam monitoring i muszę tak przelazic 2 miesiace żeby w końcu doprosic się hsg.Za dwa tygodnie będą wyniki nasienia mojego lubego. Może już nie mozemy mieć dzieci?

A ty się nie opierniczaj tylko testuj za niedługo bo to już blisko
    Ależ mnie głowa boli strasznie od wczoraj myslicie ze to przez ten letrozol?pytalam dziewczyny na forum z letrozolem ale narazie nikt mi nie odpowiedział

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam cos dziewczyny jeszcze cztery lata temu temat ciazy traktowałam jak najgorsza chorobę. Pamietam jak płakałam mężowi bo sie mi okres spóźniał i bałam sie testować, nie mogłam zrozumieć dlaczego utarło sie mowić o ciazy " stan błogosławiony " wiecie teraz juz wiem i boje sie ze za karę nie bedze miała w nim udziału ....

34bwugpje1vo91cp.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:
    Jagna jak sie czujesz ? Ciagle masz te plamienia ? Moja mama ze mną miała bardzo długo takie plamienia ale dobrze sie rozwijałam ( no pomijając głowę :)

Angie aniołku nasz forumowy gdzie sie podziewasz ? W ktorym dniu cyklu jestes?

Ja chce jutro @ bo nie chce przekładać tej wizyty znowu! A powiem wam ze czuje ze ta paskuda sie spóźni i bede musiała nowy termin rezerwować ! No wkurza mnie to !

Oj Biedronka,ja im starsza to mysle ze z mojà głową jest cos nie tak choc do mojego męza to mi daleko ha ha.

Juz nie plamie,ale brzuch pobolewa.Leze i odpoczywam,czytam wasze posty kochane.
    Dzis miałysmy kolejnà dobrà nowine,wirus daje o sobie znac,jesli dobrze pójdzie za dwa tygodnie kolejna zafasolkuje....a raczej kilka bo tu ostro do dzialania sie bierzecie w lutym przeciez hi hi.Trzymam kciukasy,pamietajcie ze jestem tu i zaraźam

Misia 69 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam plamienie w 23 dc. Moje cykle trwają 27-28. Czy to może być niski progesteron?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:
    Angie ja tez myslalam o adopcji ale wszyscy wokół nas nam odradzali i rozmyslilismy sie ale powiem tak, chce miec dziecko ale chciałabym rowniez chociaz raz byc w ciazy wiedzieć jak to jest kiedy ten mały człowieczek, pierwiastek nas obu rozwija sie powolutku :(

Staraj się kochana jak tylko najmocniej potrafisz. Przyjdzie i twój czas. człowiek musi upaść żeby móc powstać.
    Nie wiem dziewczyny jak u was ja jestem wierzaca ale jakoś do kościoła dawno już nie chodziłam. Jak to się mówi jak trwoga to do Boga.
    Jest taka modlitwa do św Marty wygooglujcie sobie. Ja polecam jest mi lżej.

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Biedronka spozni ci się bo nie ma w magazynie kiecek dla ciebie zeszły jak świeże bułeczki. Koniec kropka.
    Zielona dla ciebie jest tylko.

Ja to zarzucam żółtą ale jeszcze długa droga przede mną. Dopiero 8dc.I tak wiem że w tym cyklu nic się nie zdarzy ani w następnym ale poslusznie lykam te tablety we wtorek mam monitoring i muszę tak przelazic 2 miesiace żeby w końcu doprosic się hsg.Za dwa tygodnie będą wyniki nasienia mojego lubego. Może już nie mozemy mieć dzieci?

A ty się nie opierniczaj tylko testuj za niedługo bo to już blisko
    Ależ mnie głowa boli strasznie od wczoraj myslicie ze to przez ten letrozol?pytalam dziewczyny na forum z letrozolem ale narazie nikt mi nie odpowiedział

Mozecie,z pewnoscià tylko kolejka dluga kochana,nie wyrabiajà sie tam na górze z zamówieniami.

A mi od trzech dni chodzi po głowie imie Hania,i tak nie opuszcza mnie wiec nie wiem czy tak nie zostanie hi hi hi,bo ja mysle ze to dziewczynka

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Dziewczyny mam plamienie w 23 dc. Moje cykle trwają 27-28. Czy to może być niski progesteron?

Może ale nie musi. To też może być plamienie implatacyjne. Ile jesteś po owulce?Jesli masz możliwość zbadaj jutro progesteron.

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie trzymaj trzymaj te zielona kiecę dla mnie ale w tym miesiącu jeszcze raczej czerwoną bede musiała założyć .
    Angie żółta fajna pełna ekscytacji ( czytaj seksu :) wiec tam sie nie dołuj tylko te kiecke se skróć tak by sexi miniówka była i zobaczysz jakie efekty bedą :)
    Moze ci rzeczywiscie nie służy ten lek ja jak clo brałam to mnie głowa bolała i jajcory bardzo!

34bwugpje1vo91cp.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ciążę wykluczam bo w tym cyklu miałam hsg. Raczej owulacji nie było. niby przypadała w dzień badania ale nic nie czułam . chciałam zrobić badanie 3 dc na ten progesteron., moze byc?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Mozecie,z pewnoscià tylko kolejka dluga kochana,nie wyrabiajà sie tam na górze z zamówieniami.

A mi od trzech dni chodzi po głowie imie Hania,i tak nie opuszcza mnie wiec nie wiem czy tak nie zostanie hi hi hi,bo ja mysle ze to dziewczynka

Hahaha Jagna dobre!
    Hania?A wiesz że wszystkie Hanie sa śliczne? Przynajmniej te ktore ja znam.
    Kombinuj z imieniem bo to bardzo duzy wplyw ma dla dziecka w przyszłości.

Jagna 75 lubi tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:
    Powiem wam cos dziewczyny jeszcze cztery lata temu temat ciazy traktowałam jak najgorsza chorobę. Pamietam jak płakałam mężowi bo sie mi okres spóźniał i bałam sie testować, nie mogłam zrozumieć dlaczego utarło sie mowić o ciazy " stan błogosławiony " wiecie teraz juz wiem i boje sie ze za karę nie bedze miała w nim udziału ....

Nawet tak nie mysl,bo to nie twoja wina,do macierzynstwa trzeba dojrzec,nie bylas wtedy gotowa.Jesli pragnie sie zostac rodzicami to wszystko inne musi byc mniej wazne

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:

Nawet tak nie mysl,bo to nie twoja wina,do macierzynstwa trzeba dojrzec,nie bylas wtedy gotowa.Jesli pragnie sie zostac rodzicami to wszystko inne musi byc mniej wazne

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Nie ciążę wykluczam bo w tym cyklu miałam hsg. Raczej owulacji nie było. niby przypadała w dzień badania ale nic nie czułam . chciałam zrobić badanie 3 dc na ten progesteron., moze byc?

Progesteron w 3dc?nie chyba nie. Ale jak się mylę to mnie szybko dziewczyny poprawcie.
    Progesteron się robi 3dni po owulce żeby ją jeszcze potwierdzić a najlepiej jeszcze 7dpo owulce.progesteron służy do utrzymania ciąży jesli dojdzie do zaplodnienia. Dlatego dziewczyny biora dupka lub lutke czytaj duphaston lub luteina

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:

Ja w przed ostatnim cyklu plamilam zaraz po ovu przez trzy dni potem bylo czysto pare dni i potem przyszła @.
    Mozliwe,ja mialam wtedy niski

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Progesteron w 3dc?nie chyba nie. Ale jak się mylę to mnie szybko dziewczyny poprawcie.
    Progesteron się robi 3dni po owulce żeby ją jeszcze potwierdzić a najlepiej jeszcze 7dpo owulce.progesteron służy do utrzymania ciąży jesli dojdzie do zaplodnienia. Dlatego dziewczyny biora dupka lub lutke czytaj duphaston lub luteina
    7 dni po ovu badac

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 1196 1197 1198 1199 1200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ