CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Drugiraz wrote:Za dwa dni zrobię powtórkę. ...boję się. ...ostatnio straciłam fasolkę w 8 tygodniu. ...; ( nie umiem nic więcej napisać ale same pewnie mnie zrozumiecie
Nie ma co sie bac, moze jest w tym jakies ryzyko ale kazda z nas o tym wie a jednak dązymy do tego.Trzeba wierzyc ze sie uda.Zacznij pozytywnie myslec kochana,nie wracaj do tego co było,nie warto.Teraz masz nowà szanse,bedzie inaczejAntoś IVF,Julisia natural
-
Drugiraz kibicuje Również
Dziewczynki chyba jednak jakoś zadziałał na mnie clo bo ovufriend zaznaczył mi owulacje 2 dni wcześniej niż mam normalnie. Także zawszelkie 2 dni do przodu. Niestety cykl i tak stracony ale mam nadzieję że te 2 tabl letrozole zadziałaja na mnie mocniej .czy 2 tabl letrozole można porównać z dwoma clo ? Czy mają podobna moc ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 09:56
-
Dea28 wrote:Drugiraz kibicuje
powtórz bete i sie pochwal
ja mam 6 tydzień ciąży nie moge sie doczekać tego usg czy wszystko wporządku, osiwieje do tego czasu!
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna już mam umówioną wizyte na 22.02 na usg a jak będzie wszystko ok to 23.02 mam podejść do przychodni do położnej i mi założy karte ciąży. jem jak na razie wszystko choć żywcem po wszystkim mi się odbija
pije dużo soków i owoce też jem. a powiedzcie mi jak to jest z kawa? moge pić jedną dziennie? taką cienką rozpuszczalną?
-
Spuścić Was z oka na chwilę i już tyle do nadrobienia - przeczytania
Ja również witam wszystkie nowe koleżanki i trzymam mocno kciuki za dziewczyny, które czekają na efekty aktualnego cyklu.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Hej dziewczynki. Byłam u gina, okazało się, że mam 2 przerosłe pęcherzyki ponad 30mm po tym drugim cyklu na clo;/ Dlatego mam taki dziwny okres, a raczej czarne plamienia od 24 dc. Dostałam tabletki anty na "wyciszenie" jajników... Także miesiąc w plecki, ale może dzięki temu trochę się odstresuję, w końcu nie będę miała złudnej nadziei i może dla mojej psychiki dobrze to robi. Są jakieś inne sposoby na takie torbielki? Progesteron nie pomógł, choć brałam go po stwierdzonej owulacji. Mojego lekarza dziś nie było, musiałam pójść do jego kolegi - też specjalista od niepłodności. Zastanawiam się tylko, czy nie ma innego wyjścia niż antykoncepcja hormonalna. Lekarz powiedział, że gdyby to tak zostawić, to mogłabym plamić jeszcze i dwa tygodnie, a pęcherzyki mogłyby rosnąć i rosnąć. Miała któraś z Was wyciszanie jajników po stymulacji?31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Dea28 wrote:Jagna już mam umówioną wizyte na 22.02 na usg a jak będzie wszystko ok to 23.02 mam podejść do przychodni do położnej i mi założy karte ciąży. jem jak na razie wszystko choć żywcem po wszystkim mi się odbija
pije dużo soków i owoce też jem. a powiedzcie mi jak to jest z kawa? moge pić jedną dziennie? taką cienką rozpuszczalną?
mnie tez sie odbijało,a jedzenie stawało w przełyku,musiałam jesc czesciej a mniej...a z kawą oczywiscie,jesli pijesz jedną dziennie to nie ma problemu,ciąza to nie choroba,wazne by tych używek przesadnie nie pochłaniac,bo co zjesz ty-tym dziecko karmisz.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Opolanka 85 wrote:Hej dziewczynki. Byłam u gina, okazało się, że mam 2 przerosłe pęcherzyki ponad 30mm po tym drugim cyklu na clo;/ Dlatego mam taki dziwny okres, a raczej czarne plamienia od 24 dc. Dostałam tabletki anty na "wyciszenie" jajników... Także miesiąc w plecki, ale może dzięki temu trochę się odstresuję, w końcu nie będę miała złudnej nadziei i może dla mojej psychiki dobrze to robi. Są jakieś inne sposoby na takie torbielki? Progesteron nie pomógł, choć brałam go po stwierdzonej owulacji. Mojego lekarza dziś nie było, musiałam pójść do jego kolegi - też specjalista od niepłodności. Zastanawiam się tylko, czy nie ma innego wyjścia niż antykoncepcja hormonalna. Lekarz powiedział, że gdyby to tak zostawić, to mogłabym plamić jeszcze i dwa tygodnie, a pęcherzyki mogłyby rosnąć i rosnąć. Miała któraś z Was wyciszanie jajników po stymulacji?
ja nie miałam,ale kolezanki z pracy siostra własnie przez trzy cykle dostała antykonc. bo jej sie zrobił duzy torbiel.Markery tez wysokie miała ale juz po jednym cyklu inaczej to wygląda a parametry troche spadły.Więc widocznie skutkujeAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna, ja dostałam na 1 miesiąc. Po 14 dniach mam iść na usg, ale we wtorek będzie już mój ginek w pracy i chyba jeszcze do niego zadzwonię. Nie to żebym tamtemu nie ufała, ale tak jakoś wolę skonsultować.31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Opolanka przyda się miesiąc odpoczynku chyba i spokoju,nie myślenia o tym,ja też w związku z hsg nie będę przyjmować leków na stymulacje teraz i tez myślę że to Hood idea:)
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
Opolanka 85 wrote:Jagna, ja dostałam na 1 miesiąc. Po 14 dniach mam iść na usg, ale we wtorek będzie już mój ginek w pracy i chyba jeszcze do niego zadzwonię. Nie to żebym tamtemu nie ufała, ale tak jakoś wolę skonsultować.
Pewnie sama bym tak postąpiłaAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyamelka6956 wrote:Hej dziewczyny
Nawet nie wiecie jak nie mogę się doczekać testowaniaoby do 19.02 . Dzisiaj czuje się dziwnie temperatura dreszcze
i nie wiem czy coś brać na to przeziębienie
Trzymam kciuki za wszystkie fasolinki i ładne przyrosty bety
-
nick nieaktualnyLadybird:) wrote:Drugiraz kibicuje Również
Dziewczynki chyba jednak jakoś zadziałał na mnie clo bo ovufriend zaznaczył mi owulacje 2 dni wcześniej niż mam normalnie. Także zawszelkie 2 dni do przodu. Niestety cykl i tak stracony ale mam nadzieję że te 2 tabl letrozole zadziałaja na mnie mocniej .czy 2 tabl letrozole można porównać z dwoma clo ? Czy mają podobna moc ?pierwszy cykl mimo że clo na jajka nie podziałało miał tylko 31 dni, a wcześniej cykle 37-40 dni. Teraz też cykl będzie 31-32dni chociaż liczę jednak,że @ nie przyjdzie. Owulka była teraz trzeba cierpliwie czekać
-
nick nieaktualny