CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:Dziewczynki jestem po 1 dniu brania letrozole. Wczoraj mdłości wieczorem a w nocy uderzenia gorąca aż mokra byłam. ..dziś potworny ból z tyłu pleców tak w połowie z obu stron. Znalazłam ulotkę i to jedne ze strony ubocznych. Szok. Wlansie się zmuszam na tabletkę poranna ...aż się boję co będzie; (
Będzie dobrze dasz radę trzymam kciuki za CiebieLadybird:) lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:dzien dobry,oczywiscie ciekawe jestesmy co ci sie tam urodziło,czekamy wiec.
-
mamakejti wrote:AniaStaraczka - mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku i że nabierasz sił do działania!
Jagna75 - @ w końcu przyjdzie, wiem że czekanie potrafi dłużyć się w nieskończoność, książka albo dobry serial to moja metoda na czekanie;)
nie wiem czy macie podobnie, ale mnie straszliwie wysypało krostkami w okolicach żuchwy i na szyi, dawno tak nie miałam....pewnie to miks hormonów i sterydów, ale co tam...byle efekt był
Dokladnie byleby byl ten upragniony efektWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 14:20
-
mamakejti wrote:ScarlettKate - ja właśnie zaczęłam @ po pierwszym cyklu z CLO i jestem przerażona tym co mi wylazło na twarzy....normalnie jakbym nastolatką była, ale nie do końca tak wyobrażam sobie "odmłodzenie"
To chociaz zalicz wpadkeScarlettKate lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Wróciłam od gina - powiedzial zeby sprawdzic marker za 2 miesiace - 3 moze spadnie.
Troche jestem zmeczona tym wszystkim. Powiedzial tez ze bledem poprzedniego gin bylo brac CLO w pierwszym cyklu po poronieniu. Trzeba koniecznie odczekac 3. To juz trzeci gin ktory tak mowi. Takze Jagna, ja nie wiem, ale moze sie pokonsultuj?
Czas i tak leci, ja juz jestem w trzecim cyklu po poronieniu i zlecialo mega szybko.
Mam isc na monitoring dzis lub jutro, zobaczyc co rosnie bez clo.
A co do ksiazki, to pisalysmy kiedys z Angie, ze napiszemy o tych historiach naszego staraniaZbierzemy śmieszne sytuacje dziewczyn z watku - bedzie bestseller!
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
[QUOTE=atat
A co do ksiazki, to pisalysmy kiedys z Angie, ze napiszemy o tych historiach naszego staraniaZbierzemy śmieszne sytuacje dziewczyn z watku - bedzie bestseller![/QUOTE]
Tak i zorganizujemy spotkanie autorskie i będziemy pic wino...oczywiście na endometrium;)
Jagna 75, ScarlettKate lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."