CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollka wrote:Dzień dobry
Melduję, że moja pani doktor się pomyliła i jednak ten cykl nie był skazany na niepowodzenie
Wczoraj ujrzałam dwie kreski na teścieudało mi się też zrobić wczoraj betę -wynik 80, jutro powtarzam.
Przesyłam Wam wiruski
Serdeczne gratulacje)
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Karollka wrote:Dzień dobry
Melduję, że moja pani doktor się pomyliła i jednak ten cykl nie był skazany na niepowodzenie
Wczoraj ujrzałam dwie kreski na teścieudało mi się też zrobić wczoraj betę -wynik 80, jutro powtarzam.
Przesyłam Wam wiruski -
Monia85 wrote:Cześć dziewczyny, podpowiedzie mi, czy zwiększanie dawki clo po dwóch dniach ma coś na celu? Tzn domyślam się, że tak, ale może któraś z Was miała mniejsza dawkę clo przez 3 dni? Kiedyś brałam clo przez 5 cykli, po 2 tabl. Teraz miałam 1,1,2,2,2 i jakoś za szybko wszystko poszło. Teraz wymyślam co tu zrobić w następnym cyklu.
Dziewczyny odpowiedzcie na pytanie kolezanki,wiem ze niektóre z was braly wieksze dawki Clo,wiecej niz jedną tabl.dziennie,czym sie wasz lekarz sugerował ze taka dawka...wiem ze jest niedziela gotujecie rosoły ale moze któras cos wie wiecej na temat dzialania clo w wièkszej dawce
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Dziewczyny odpowiedzcie na pytanie kolezanki,wiem ze niektóre z was braly wieksze dawki Clo,wiecej niz jedną tabl.dziennie,czym sie wasz lekarz sugerował ze taka dawka...wiem ze jest niedziela gotujecie rosoły ale moze któras cos wie wiecej na temat dzialania clo w wièkszej dawce
O przepraszam, ja pomidorową dzisiaj ćwiczęwłaśnie wróciłam z filharmonii z moją pociechą, rozwijam się artystycznie, hehehehe
Monia85 - ja brałam i biorę przez 5 dni po jednej tabletce, przyznam, że biorę po śniadaniu (zawsze można wytłumaczyć, że to przed obiadem)
Karollka - congrats! dawaj te wirusy ciążowe!!!!!!!!
Dobrej niedzieli, ja pracuję ciężko przy kompie;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:O przepraszam, ja pomidorową dzisiaj ćwiczę
właśnie wróciłam z filharmonii z moją pociechą, rozwijam się artystycznie, hehehehe
Monia85 - ja brałam i biorę przez 5 dni po jednej tabletce, przyznam, że biorę po śniadaniu (zawsze można wytłumaczyć, że to przed obiadem)
Karollka - congrats! dawaj te wirusy ciążowe!!!!!!!!
Dobrej niedzieli, ja pracuję ciężko przy kompie;)
No ja tez wlasnie po jednej mialam...
Pomyrdołowa mniammmm moja ulubiona,ja niestety w pracy a za 1,5godz na obiad do tesciowej(czyli nic smacznego nie zjem)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 13:23
-
Jagna 75 wrote:No ja tez wlasnie po jednej mialam...
Pomyrdołowa mniammmm moja ulubiona,ja niestety w pracy a za 1,5godz ns obiad do tesciowe(czyli nic smacznego nie zjem)
Jagna, jesteśmy w okresie wielkopostnym, przyjmij pokutny charakter wizyty obiadowej;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Monia85 wrote:Dziewczyny różnie mają, na wątku lubelskim jest dziewczyna której utrzymało się prawie 2 miesiące, pod koniec było niewiele ponad 5, ale już prawie przestało spadać. W końcu wywoływała okres luteina.
-
Jagna 75 wrote:Poczekam jeszcze pare dni,jak @ nie przyjdzie to pójde do jakiegos gina
Ja po poronieniu czekałam na @ 44 dni także nie zawsze przychodzi jak w zegarku.03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyScarlettKate wrote:Hej dziewczyny mam pytanie. Czy mimo stwierdzebia lek ze nie bedzie ovu po 1 monitoringu, moze jednak być? A jesli byla 2 dni wczesniej to zobaczyl by to i ile sie utrzymuje plyn w zatoce po ovu?
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,co do jedzenia i obiadkow to ja po laparo tydzień na diecie beztluszczowej,wiec zero słodkiego,tłustego, że słodyczy to tylko biszkopty,ale powiem Wam ze daje rade.
A co do @ to tez się zastanawiam czy po laparoskopii może coś się opóźnić czy nie ma to znaczenia.
Gratuluję Karolce!!! -
ScarlettKate wrote:Hej dziewczyny mam pytanie. Czy mimo stwierdzebia lek ze nie bedzie ovu po 1 monitoringu, moze jednak być? A jesli byla 2 dni wczesniej to zobaczyl by to i ile sie utrzymuje plyn w zatoce po ovu?
Oczywiście ze może być ja tak miałam dwa miesiące temu,gin powiedział ze nic nie będzie w tym cyklu, a ja sobie zgadalam poziom estrogenu i wyszedł taki jaki powinien być przy owu i test owu tego dnia pozytywny:) -
Jagna 75 wrote:Dziewczyny odpowiedzcie na pytanie kolezanki,wiem ze niektóre z was braly wieksze dawki Clo,wiecej niz jedną tabl.dziennie,czym sie wasz lekarz sugerował ze taka dawka...wiem ze jest niedziela gotujecie rosoły ale moze któras cos wie wiecej na temat dzialania clo w wièkszej dawce
Takie rozwiazanie 11222 to troche jest po prostu zwiekszeniem dawki. Jakbys brala po 1,5 dziennie. W ten sposob gin powoli zwiekszaja dawke.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1