CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga40 wrote:Witam wszystkich. Ja wczoraj miałam zrobić betę, ale jakoś zabrakło mi odwagi. Wolę sobie trochę jeszcze pomarzyć, że może się udało. Więc czekam do poniedziałku
, jak @ nie przyjdzie to wtedy zrobię teścik
trzymam kciuki,niech tłusciory dwie będąKinga40 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyHejka
można dolaczyc? ja po poł roku przerwy wracam do staran do dziecko. przez pół roku bralam lek visanne na endometrioze i byłam wprowadzona w sztuczna menopauze. dzis dostalam @ i od tego cyklu bede brala pierwszy raz clo a w drugiej czesci cyklu duphaston. miesiac temu mialam hsg jajowody drozne.no i staramy sie prawie 3 lata. jedno poronienie w 4 tyg w grudniu 2014
-
Jagna 75 wrote:trzymam kciuki,niech tłusciory dwie będą
Dziękuję kochana, o niczym tak nie marzę jak o tych grubych kreskaScarlettKate lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Witam wszystkich. Ja wczoraj miałam zrobić betę, ale jakoś zabrakło mi odwagi. Wolę sobie trochę jeszcze pomarzyć, że może się udało. Więc czekam do poniedziałku
, jak @ nie przyjdzie to wtedy zrobię teścik
A więc testujemy razem w poniedziałek! Już mi raźniej!Kinga40 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Drogie, mam pytanie,
w tamtym cyklu brałam po owu dupka, w tym-luteinę dowcipnie
poprzednio jakoś bardziej odczuwałam brzuch, teraz za to mniej boli, ale jest bardziej wzdęty (pomijam fakt grzechu obżarstwa, który już wyznałam)
czy Wy też czujecie różnicę w samopoczuciu po luteinie i dupku?"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:A więc testujemy razem w poniedziałek! Już mi raźniej!
Oby to był dla nas szczęśliwy poniedziałekAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Madziulla wrote:mamakejti i Kinga40 powodzenia!
Witaj Madziulla. Dzięki wielkieAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
AniaStaraczka85 wrote:Jagna jak Twoja @? Przepraszam ale w pracy jestem i nie mogę przeczytać wszystkich moich zaległości
kurcze Aniu,tak bym chciała zeby teraz juz tylko jak za zaczarowaną różdżką ten pregnyl poskutkował i ci sie udało,tez mysle ze to laparo to chyba nawet lepsze niz hsg,po hsg dziewczyny nie dowiedziały sie tyle co ty..
A moja @ Aniu to chyba pisałam juz ze doszłam do wniosku ze ja juz własciwie koncze drugi cykl po poronieniu,poniewaz:
-ok.10 dni po por. sluz płodny(nitki sluzu lekko podbrudzone)
-po tygodniu znów plamienie(brudne czarne ok.10 dni)
-potem czysto juz,poszłam do gina w 5 dniu po plamieniach,było jajco 4mm endo nie równe jakby sie odbudowywało(pojawił sie następnego dnia sluz)
tydzien po wizycie w kalendarzyku zaswieciła mi sie info o ovu,przedtem ignorowałam kalendarzyk bo czekałam na nowy cykl i zgłupiałam
Dlatego mysle ze te drugie plamienia po pierwszym sluzie to była moja zaginiona @,taka marna ale długa choc krwista nie była,brudna prawie czarna.Jesli mam racje to koło swiąt kolejna @
-
Madziulla wrote:Hejka
można dolaczyc? ja po poł roku przerwy wracam do staran do dziecko. przez pół roku bralam lek visanne na endometrioze i byłam wprowadzona w sztuczna menopauze. dzis dostalam @ i od tego cyklu bede brala pierwszy raz clo a w drugiej czesci cyklu duphaston. miesiac temu mialam hsg jajowody drozne.no i staramy sie prawie 3 lata. jedno poronienie w 4 tyg w grudniu 2014
witaj,czuj sie jak u siebie,pisz co ci tylko do głowuy przyjdzie,zawsze ktos odpowie.Chyba na wątku kwiecien plecien...jestes wpisana hi hi,pozdrawiamAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Kinga40 wrote:Dziękuję kochana, o niczym tak nie marzę jak o tych grubych kreska
chciałabym zebys wczesniej ode mnie je zobaczyła,no...ewentualnie w następnym cyklu chce cię widziec w duecie jako pozytywnie testujące :-)innej opcji nie rozważamKinga40 lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:Drogie, mam pytanie,
w tamtym cyklu brałam po owu dupka, w tym-luteinę dowcipnie
poprzednio jakoś bardziej odczuwałam brzuch, teraz za to mniej boli, ale jest bardziej wzdęty (pomijam fakt grzechu obżarstwa, który już wyznałam)
czy Wy też czujecie różnicę w samopoczuciu po luteinie i dupku?
po lutce mniej takich bolących objawów ponoc,bardziej na spokojnieAntoś IVF,Julisia natural
-
odebrałam wynik tocznia-ujemny
homocysteina 8,10 umol/L
p.ciała
jądrowe ANA1 -dodatni(na komórkach HEp-2 stwierdzono obecnosc przeciwciał przeciwjądrowych)
na ANA2 wynik czekam do srody jeszcze
ciekawe co wyjdzie na tym drugim ANA
teraz jade z moim sikaczem porannym do laboratorium zeby posiew zrobiliAntoś IVF,Julisia natural