X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    U mnie tez miało nie byc owu a jednak była :D hahah widzisz jednak natura swoje wie:)
    i jak tu nie wierzyc w cuda :-)

ScarlettKate lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Ana,mialas zastrzyk?
    Bo jesli nie to bete mozesz zrobic kolo srody,bo dzis 7 dpo?
    Nie miałam zastrzyku A ma to jakieś znaczenie. Dziewczyny to za piękne żeby było prawdziwe. 3 lata mam się nie udaje

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie,tak sobie teraz mysle ze my tak sobie planujemy,czekamy,oglądamy jajca jak rosną,pomagamy im dojrzewac...własciwie jestesmy z naszymi maleństwami od ich pierwszych dni,podglądamy je co chwila,to tak troche jeden plus tego wszystkiego niz wygląda to normalnie kiedy nie ma sie takich problemów jak my mamy.Normalnie to kobieta dowiaduje sie dopiero jak @ sie spóznia,my doznajemy tego wczesniej...pod warunkiem ze wszystko pozytywnie sie konczy

ana1122 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Nie miałam zastrzyku A ma to jakieś znaczenie. Dziewczyny to za piękne żeby było prawdziwe. 3 lata mam się nie udaje
    No to najwyzsza pora,ja po czterech latach zaszlam wiec nie marudz ze za szybko hi hi.
    Ma znaczenie,bo bete mozesz zrobic 10 dni po ovu a po zastrzyku 14

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    No to najwyzsza pora,ja po czterech latach zaszlam wiec nie marudz ze za szybko hi hi.
    Ma znaczenie,bo bete mozesz zrobic 10 dni po ovu a po zastrzyku 14
    Ok Dzięki za info. Ale raczej nie będę robic bety czekam do świat. A później test. Ja uważam że te 3 lata to za długo. Nie marudze ale były cud. Czekamy grzecznie parę dni

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabryśka wrote:
    hej :) /ja dziś 4 dzień z CLO... nie odczuwam żadnych skutków ubocznych..ani zmian... jak na razie;).... jednie jajniki czuję.... ale delikatnie...// w poniedziałek monitoring...// dzisiaj piątek.... a ja nie mogę się doczekać poniedziałku.... jak nigdy ;)
    Równiez nie mozemy sie doczekac,oj bedzie sie dzialo

gabryśka lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • michasia-K Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Jagna a jakby doszlo do zagniezdzania to może być dlatego taki wysoki? Jest jakaś nadzieja dla mnie? czy to wynik clo
    Ja tez raz robiłam progesteron po owulacji, zeby sprawdzic czy owu była, rowniez mialam taki wysoki, ale nic z tego nie bylo.
    Oczywiscie moze byc to oznaka ciazy czego Ci życzę :-*
    Lepiej sie nie nastawiac bo jak nie wyjdzie bedziesz jeszcze bardziej zdolowana.

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

• Kinga40 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, a ja muszę jechać z moim Tomciem na pogotowie. Dzisiaj w szkole na w-fie źle odbił piłkę jak grali w koszykówkę no i jeden z palcy puchnie mu coraz bardziej i zrobił się taki siny. No ale cóż z dziećmi tak bywa.

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • poziomkowa Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę wykrzesać jakieś emocje przy przytulankach, żal mi mojego "starego" jak pyta czy na pewno mam ochotę, bo zna mnie od 12 lat i dokładnie wie co jest na rzeczy... a ja znowu jak się stresuje to mi ciężko się skupić a w zasadzie nie myśleć o milionie innych rzeczy tylko być tu i teraz, na szczęście chłopak jest dzielny ;-)

ostatnio mi powiedział, że jakby wiedział jak nam szybko idzie robienie dzieci to by żył 10 lat dłużej gdyby nie te stresy jak się spotykaliśmy gdy miałam lat 16-17 :)

dzisiaj kupiłam ciasto francuskie + orzechy włoskie + syrop klonowy oraz parówki i mozarellę - będą ciasteczka na 2 sposoby jak przyjdzie z roboty - może to mu trochę wynagrodzi :)

marzę o USG i obserwacji ping-ponga a tu nie bardzo są opcje, żaden lekarz nie chce mnie już w tym cyklu oglądać.

Ktoś pisał ostatnio o domowym USG - jak to opatentujecie to ja poproszę jedną sztukę :)

W awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy

Od dzisiaj gramy na moich zasadach:
    Orzeł --> Ja wygrywam
    Reszka --> Ty przegrywasz

Wysłany: 18 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga40 wrote:
    Oj, a ja muszę jechać z moim Tomciem na pogotowie. Dzisiaj w szkole na w-fie źle odbił piłkę jak grali w koszykówkę no i jeden z palcy puchnie mu coraz bardziej i zrobił się taki siny. No ale cóż z dziećmi tak bywa.

ano bywa ;-) syn mojej siostry w dniu swoich 6 urodzin skakał jak żaba --> tak się wybił że przywalił w futrynę głową - rozcięta - płacze, pytam go - kochanie boli cie? może coś zminego przyłożymy itd. --> a on mi na to "ciociu... a przyjdą goście i będą prezenty?" :D - 5 szwów,głowa w siatce jak szynka na Wielkanoc i impreze była bardzo udana ;-) mam wrażenie że na dzieciach, szczególnie chłopcach to "goi się jak na psie"

Jagna 75 lubi tę wiadomość

Orzeł --> Ja wygrywam
  • Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a siemie w ziarenkach zalane gorącą woda?

nowy początek 12-2015
    03-2016 pierwszy cykl z Clo
    04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
    05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga40 wrote:

Kinia twój syn jeden ma 16 lat,fajnego bedziesz miec pomocnika gdy urodzisz.Ja mialam 15 lat jak urodzila mi sie siostra,teraz ma 26 lat i wciaz to moja mała siostrzyczka,skonczyla niedawno magisterke he he.Jestem jej prawie najlepszą mamą a nie siostrą.

Kinga40 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Kinia twój syn jeden ma 16 lat,fajnego bedziesz miec pomocnika gdy urodzisz.Ja mialam 15 lat jak urodzila mi sie siostra,teraz ma 26 lat i wciaz to moja mała siostrzyczka,skonczyla niedawno magisterke he he.Jestem jej prawie najlepszą mamą a nie siostrą.

Mój starszy syn narazie jest w takim wieku że czasami ciężko się z nim dogadać, ale myślę że wyrośnie z tego.. Pamiętam jak urodził się Tomek to Adi bardzo starał się pomoc. Obym długo nie czekała na kolejne maleństwo :)

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:

Ja jak byłam dzieckiem to nieraz marzyłam jakby to było mieć takie dużo starsze rodzeństwo.

Wysłany: 18 marca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga40 wrote:
    Ja jak byłam dzieckiem to nieraz marzyłam jakby to było mieć takie dużo starsze rodzeństwo.
    ja mam siostrę 11 lat starszą, nie zauważała mnie praktycznie do mojego 16go roku życia, a potem okazało się, że się lubimy i jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami... także od razu to różowo nie jest, przynajmniej nie zawsze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:27

Orzeł --> Ja wygrywam
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam brata 16 lat starszego i siostrę 14 lat starszą. Brat wyprowadził się na Śląsk w wieku 21 lat ja wtedy miałam 5.On założył rodzinę a w tamtych czasach ciężko o bliski kontakt. Siostra?No teraz mogę powiedzieć że kontakt jest ale wcześniej kiedy ja wchodziłam w wiek nastolatki ona zmieniała pieluchy i drazyla temat zabkowania. Także poczatki to takie sobie. Za to teraz jak się wszyscy zjedziemy do rodziców to pokoi brakuje tak się porozmnazali :-)

Jagna 75 lubi tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam siostre 16 lat starsza i brata 11 lat starszego i czuje się jak jedynaczka. Z siostra różnie bywa czasem można pogadać ale czasem nie ma oczym ..oba na dorosła 19 letnia córkę i córkę 12 letnia. ..obie gimnastyczna tancerki i przez to siostra cały swój czas poświęca na ich treningi robienie strojów i wogole. No przy tej dorosłej juz mniej no ale też trochę. To jest jej świat. Brat a trójkę dzieci. Jedno najmłodsze 2 miesiące ma a najstarszy syn 18 lat. Tez ma swoje życie. Wogole nie pamiętam jak jeszcze wszyscy razem mieszkaliśmy. Ciocia zostałam jak miałam 7 lat. No i te dorosłe dzieci mojego rodzeństwa nie mówią do mnie ciociu. No bo jak? Jak zaczęły mówić ja miałam 9 lat no to sobie tego nie wyobrażałam żeby do 9 letniego dziecka mieli mówić ciociu ;) no więc z rodzeństwem kontakt średni mam. Czasem żałuję że nie mam młodszej siostry albo przynajmniej 2-3 lata starszej.

• ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek :-) życzę miłego dnia wszystkim. Zmykam do pracy ;-)

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Nina40, ja też byłam wczoraj u lekarza z pociechą;), a w pon rano mamy zgłosić się na oddział do szpitala, także nie wie jak ja tę betę wykonam, bo szpital dziecięcy....

Jak nie w poniedziałek, to we wtorek;) najwyżej @ mnie uprzedzi, trudno

życzę Wam Piękne dobrej soboty, zwłaszcza pracującym dzisiaj - trzymaj się ScarlettKate!

w kwestii relacji z rodzeństwem, mam brata 18 miesięcy młodszego, który ma synka 7 miesięcznego, więc jest ok! Teraz oczywiście lepiej mnie rozumie, jak sam bywa "uziemiony" z Młodym.

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia1988 wrote:
    Kochane a siemie w ziarenkach zalane gorącą woda?

Olcia, kisielek się zrobi, ale znacznie dłużej trzeba czekać niż w przypadku zmielonego lnu.
    W całych ziarenkach to sobie zalewam nasionka CHIA, parę chwil i mam kisiel.

A jak już jesteśmy w kuchni, to polecam Wam Drogie tapiokę, do zrobienia domowej leguminki genialne;)

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
‹‹ 1376 1377 1378 1379 1380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ