CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nie kuście mnie zakładałam że w piątek na betę się skuszę by móc upić sie w Święta jak nie wyszło
tyle razy już mnie @ robiła w bambuko że nie chce zrobić i rozczarować...kiedyś po 18dpo przylazła zaraz po beciePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Wedmoczka wrote:nie kuście mnie zakładałam że w piątek na betę się skuszę by móc upić sie w Święta jak nie wyszło
tyle razy już mnie @ robiła w bambuko że nie chce zrobić i rozczarować...kiedyś po 18dpo przylazła zaraz po becie
świnia @!!!!!
ale myślę, ze przed Świętami, właśnie w piątek mogłabyś pójść na betę, choćby żeby spokojnie winkiem się poraczyć przy uciechach świątecznego stołu
ja pójdę w poniedziałek, jak gin przykazał - 14 dniu po IUI i będzie jasneWedmoczka lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:świnia @!!!!!
ale myślę, ze przed Świętami, właśnie w piątek mogłabyś pójść na betę, choćby żeby spokojnie winkiem się poraczyć przy uciechach świątecznego stołu
ja pójdę w poniedziałek, jak gin przykazał - 14 dniu po IUI i będzie jasne
No będziesz miała pozytyw i tylko sok Ci zostanie na Świętaa potem kichniesz na Siostrę jednojajową i ja dołączę
mamakejti lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wiem, że macie tak samo, ale boję się strasznie... macie jakieś rady jak pokonać stres?
Objawy mam ciążowe, ale strasznie się boję, że to moja wyobraźnia płata mi figle.
Jutro termin @...Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
doty22 wrote:Wiem, że macie tak samo, ale boję się strasznie... macie jakieś rady jak pokonać stres?
Objawy mam ciążowe, ale strasznie się boję, że to moja wyobraźnia płata mi figle.
Jutro termin @...
Masz normalne odczucia. Otwórz głowę na to, że może się nie udać i że w kolejnym cyklu podchodzisz do walki, może coś zmienisz? jakaś inna stymulacja, witaminki? Nie chwytaj sie myśli, że jest ciąża. Tego Ci oczywiście życzę, ale w tym momencie na 2 babka wróżyła.
I daj koniecznie znać jaki wynik! Ja w poniedziałek w kolejce.doty22 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Doty trzymam mocno kciuki!
Na pewno się uda
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie cudowna pogoda, wybierz się na spacer albo zrelaksuj się gdzieś. Wymyśl sobie konkretny plan na dzisiejszy wieczór żeby jak najbardziej oderwać myśli:) Na koniec herbatka i grzecznie do łóżeczka - rano test i cudownie nam tutaj wszystkim poprawisz humorki tłustymi krechami! Będzie dobrze - oderwij się od tego!
Czekam jutro z rana na nowinyScarlettKate, doty22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamakejti też dobrze mówi - musisz mieć świadomość, że może się nie udać. Ja bardzo wierze w to, że udało mi się w tym cyklu (przyłapałam już się na tym, że doszukuje się coraz to nowych objawów
) ale z drugiej strony mam już całkowity plan na przyszły cykl, co zmienię, jakie dodatkowo będę brać suplementy, zaplanowałam badania itp. Łatwiej będzie mi się poradzić z tym że się nie udało dzięki zastrzykowi nowych możliwości
doty22 lubi tę wiadomość
-
Amc wrote:Dziękuję, dobrze
Tak na prawdę zaczynam pomału 9tc
Nie mam mdłości, nie wymiotuję. Delikatnie bolą mnie piersi i rosną w oczach
Dziś mam urodzinymoże któraś wpadnie na winko na lepsze endometrium?
Amc lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:Z tym plamieniem nie miałam możliwości
To był krwawienia jeden dzień i został tylko sluz brązowy.
Jeśli owu była 4 dni temu to ciężko to widzę bo współżycie 3 dni przed owu ostatnie było:(Antoś IVF,Julisia natural