CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:..przeczytałam ze kropeczek i sie ucieszyłam ale zaraz przeczytałam drugi raz i o koperek chodzi he he
Nie no jak będzie kropek to też nie obrażę sięPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
A mnie zaczynają boleć cycory
7dpo. To zwiastuje @ albo... Wiadomo, która opcję wolę, ale nawet jeśli nie, to od poronienia 3 stycznia w końcu jakaś zmiana.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Monia85 wrote:może miałaś dwa pęcherzyki? bierzesz Lutkę albo dupka? wygląda to dobrze, ja też po clo miewałam powyżej normy
-
Hej kochane! Ale jaja, miało nie być owulacji w tym cyklu, a chyba jednak będzie:) 9dc były pęcherze 10 i 8mm, 13dc nie było żadnego (!!), 17dc na hsg wyszedł 1 pęcherzyk 18mm!! A dziś ten pęcherzyk ma 23,5 mm i endo 9,5mm! Dostałam ovitrelle i jestem w szoku:) Dziś 20 dc! Lekarz - optymista - mówił, że poczekamy do 20 dc i jak ni nie urośnie, to wywołamy miesiączkę, a tu jedno jajo urosło! Mam nadzieję, że pęknie:)
Amc - wszystkiego najlepszego dla WAS, szczęścia, zdrowia, pomyślności!roma, Amc, mamakejti, poziomkowa lubią tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
roma wrote:A mnie zaczynają boleć cycory
7dpo. To zwiastuje @ albo... Wiadomo, która opcję wolę, ale nawet jeśli nie, to od poronienia 3 stycznia w końcu jakaś zmiana.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Bardzo dobrze to wygląda,trzymam kciuki
-
Jagna 75 wrote:Pewnie zaczniesz wczesniej niz ja..ja to juz na samym koncu zaczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 17:21
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Opolanka 85 wrote:Hej kochane! Ale jaja, miało nie być owulacji w tym cyklu, a chyba jednak będzie:) 9dc były pęcherze 10 i 8mm, 13dc nie było żadnego (!!), 17dc na hsg wyszedł 1 pęcherzyk 18mm!! A dziś ten pęcherzyk ma 23,5 mm i endo 9,5mm! Dostałam ovitrelle i jestem w szoku:) Dziś 20 dc! Lekarz - optymista - mówił, że poczekamy do 20 dc i jak ni nie urośnie, to wywołamy miesiączkę, a tu jedno jajo urosło! Mam nadzieję, że pęknie:)
Amc - wszystkiego najlepszego dla WAS, szczęścia, zdrowia, pomyślności!Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Ale jaja!To bardzo dobre wiesci kochana,z zastrzykiem jeszcze...oby sie udało..Chyba magia nadchodzących swiàt juz działa
To są jaja sensu stricto!!!!!!! Fajnie Opolanko85, congrats!Opolanka 85, Jagna 75, poziomkowa lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
ana1122 wrote:Jagna a jakby doszlo do zagniezdzania to może być dlatego taki wysoki? Jest jakaś nadzieja dla mnie? czy to wynik clo
ale któras z dziewczyn miala progesteron wysoki zanim jeszcze bete zrobila a potem beta wyszla.Jednak po clo to organizm swiruje,róznie sie dzieje
-
I jeszcze dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że ten olej lniany to jest jakiś skarb! Mam taki śluz w tym miesiącu, jak nigdy! Polecam! Ja piję 2 łyżki dziennie, zapijam wodą z wyciśniętą cytryną. Jeśli któraś ma problem ze śluzem, to polecam, na mnie mega zadziałało!31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Jagna 75 wrote:To sprawa indywidualna ja w ciazy mialam 17cie
ale któras z dziewczyn miala progesteron wysoki zanim jeszcze bete zrobila a potem beta wyszla.Jednak po clo to organizm swiruje,róznie sie dzieje
-
ana1122 wrote:Moj wynik progesteronu 32.5 w 7 dpo jak to wygląda?A norma jest 27
Chyba ktosik się tam zadamawia ❤❤❤ super wysoki wynik!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
hej
/ja dziś 4 dzień z CLO... nie odczuwam żadnych skutków ubocznych..ani zmian... jak na razie;).... jednie jajniki czuję.... ale delikatnie...// w poniedziałek monitoring...// dzisiaj piątek.... a ja nie mogę się doczekać poniedziałku.... jak nigdy
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
Opolanka 85 wrote:Hej kochane! Ale jaja, miało nie być owulacji w tym cyklu, a chyba jednak będzie:) 9dc były pęcherze 10 i 8mm, 13dc nie było żadnego (!!), 17dc na hsg wyszedł 1 pęcherzyk 18mm!! A dziś ten pęcherzyk ma 23,5 mm i endo 9,5mm! Dostałam ovitrelle i jestem w szoku:) Dziś 20 dc! Lekarz - optymista - mówił, że poczekamy do 20 dc i jak ni nie urośnie, to wywołamy miesiączkę, a tu jedno jajo urosło! Mam nadzieję, że pęknie:)
Amc - wszystkiego najlepszego dla WAS, szczęścia, zdrowia, pomyślności!
U mnie tez miało nie byc owu a jednak byłahahah widzisz jednak natura swoje wie:)
Opolanka 85 lubi tę wiadomość