CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wedmoczka wrote:Na razie nie wiadomo...moja albo pojechała na kawację albo czeka na świąteczne wypieki
nie wiem Piękna, czy tak celowo napisałaś, ale KAWACJE rządzą! To takie wakacje przy kawie, czyli mój ulubiony typ turystyki gastronomicznej;) i do tego ciacho, ciacho sensu stricto (nie facet;)
Love it!Opolanka 85, Wedmoczka lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Biedronka7 wrote:Hej dziewczyny wracam powoli do życia. W nocy to myslalam ze sie przekręcę, 40 stopni gorączka ani palcem ruszyć nie mogłam. Oby do przodu
a to nie przez to mycie okien Biedroneczko? Czy to nie Ty szalałaś z myjką?
Zdrowiej!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
ScarlettKate wrote:Jak dobrze was poczytac to lepsze niż serial w tv
az się lepiej człowiek czuje.
Jeślibym zaszla w tym cyklu to mam termin na 6 grudnia hihi
Ja traktuję aktywność na OF na naszym wątku terapeutycznie, taka kozetka, mnóstwo dobrych dusz, jak tu się nie uzależnić?
U mnie termin porodu wypada na Barabary;)
Swoją drogą, nieźle jesteśmy walnięte, że sobie takie rzeczy liczymy.....hehehehe"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
Kinga40 wrote:Chyba to nam pisane. Moje dzieci lubią rodzić się w szczególnych dniach. Adrian ur. w andrzejki a Tomek w dzień dziecka. Więc następne wypada na Boże Narodzenie
A twoje weźmie przykład z moich
tym bardziej ze co przychodzą swięta to obiecuje sobie ze nie bede juz tak szalec z potrawami,ciastami,sprzątaniem...bo nie ma kto mi pomóc,więc choc jedne swięta z czystym sumieniem mogłabym byc tylko jako "gosc w dom"Antoś IVF,Julisia natural
-
Madziulla wrote:haha ale sie uśmiałam z waszych tesktów
poprawiłyście mi humor bo coś przymuliłam
Ja bym nie chciała urodzić np w Boże Narodzenie czy Mikołajki. No ale ogólnie nie pogardzę porodem w grudniu 2016 oczywiście żeby nie było ze mowie o 2017Antoś IVF,Julisia natural
-
Biedronka7 wrote:Hej dziewczyny wracam powoli do życia. W nocy to myslalam ze sie przekręcę, 40 stopni gorączka ani palcem ruszyć nie mogłam. Oby do przodu
Biedronka7 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Tuśka87 wrote:Biedroneczko, az takie przeziębienie? Zdrowiej!
Nie wiem Co to oznacza, ale zaczęły boleć mnie sutki. Piersi jako takie nie, ale sutki są mega tkliwe. Któraś tak miała?Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:nie wiem Piękna, czy tak celowo napisałaś, ale KAWACJE rządzą! To takie wakacje przy kawie, czyli mój ulubiony typ turystyki gastronomicznej;) i do tego ciacho, ciacho sensu stricto (nie facet;)
Love it!
Hehe komputer mi poprawił może wie co robi
co do @ daje jej wolna rękę ciacho może sobie wybrać wg upodobań czy do kawy czy facet jak jest na urlopie ma dyspensę
byleby nie wracała wcześniej niż za 9 mcPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Adziulka92 wrote:Troszeczkę mnie tu nie było i wiele miałam do nadrobienia. Widzę kilka dobrych nowin - także gratulacje!
Ja miałam testować jutro, cóż nie było mi to dane bo dziś zawitała @
Trudno.. Jak to się mówi nowy cykl, nowe możliwości.
Plan jest taki:
1. Powtórzyć badania TSH i prolaktyny (dodatkowo zrobić FT4, FT3) - jeśli wciąż będą za wysokie umawiam się do endokrynologa!
2. Pierwszy cykl z Clo (3-7 dc 2x1)
3. Pierwszy monitoring 13dc (tylko tak pasuje najwcześniej)
4. Z racji dużego problemu z śluzem (wiesiołek kontynuuje już 3c) kupiłam żel conceive plus żeby chociaż przy przytulaniu tym się już nie martwić(myśle jeszcze nad tym syropem guajazyl)
5. Zastanawiam się nad rozpoczęciem suplementacji: inofem albo inofolic.
Także dzisiaj otwieram sobie wieczorem winko i daje całkiem na luz - a cały późniejszy miesiąc walczę o fasolkęAntoś IVF,Julisia natural
-
Tuśka87 wrote:Zaczyna się sezon urlopowy. To może zabrałaby moją dla towarzystwa?Antoś IVF,Julisia natural
-
Madziulla wrote:Ja jak bym zaszła w tym cyklu to termin miała bym 26 grudnia
a co ciekawe kalkulator wyliczył mi datę poczęcia na 2 kwietnia.
haha mężu bój się
Madziulla lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Moje nie wezmie przykładu z twoich,wezmie przykład z mojego męza bo tez urodził sie w dzien dziecka i imieniny tez ma w tym samym dniu
tym bardziej ze co przychodzą swięta to obiecuje sobie ze nie bede juz tak szalec z potrawami,ciastami,sprzątaniem...bo nie ma kto mi pomóc,więc choc jedne swięta z czystym sumieniem mogłabym byc tylko jako "gosc w dom"
Niech Ci będzie, niech bierze przykład z twojego męża. Więc na Boże Narodzenie rodzimy. I mamy wolne od przygotowań świątecznych.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
mamakejti wrote:Ja traktuję aktywność na OF na naszym wątku terapeutycznie, taka kozetka, mnóstwo dobrych dusz, jak tu się nie uzależnić?
U mnie termin porodu wypada na Barabary;)
Swoją drogą, nieźle jesteśmy walnięte, że sobie takie rzeczy liczymy.....heheheheAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:ja na 27 grudnia,tak mi obliczył kalkulator hi hi
Hihi mi obliczyl że urodze w nowy rokAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Niech Ci będzie, niech bierze przykład z twojego męża. Więc na Boże Narodzenie rodzimy. I mamy wolne od przygotowań świątecznych.Antoś IVF,Julisia natural