CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwona92 wrote:Wczoraj byłam u lekarza i potwierdzam:D udało się jeszcze przed symulacją z CLO
Jestem w Ciąży:) 5 tydzień i dziś jest 6 dzień
Gratki zdrowej i spokojnej ciążyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaStaraczka85 wrote:Mamakejti tak zamierzam zrobić właśnie, i de za tydzień w środę omówić z lekarzem sprawe
Zuch Dziewczyna!
Nie ma co się czarować, sex dla przyjemności, a zapłodnienie w ręce expertów!!!!!!
Mocno trzymam kciuki!!!!!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
widział ktoś gdzieś moją @???
Jeśli tak to proszę ja poinformować że jak nie zjawi się do 24:00 dnia dzisiejszego...to może sobie jechać na wakacje 9 miesięczne))
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:widział ktoś gdzieś moją @???
Jeśli tak to proszę ja poinformować że jak nie zjawi się do 24:00 dnia dzisiejszego...to może sobie jechać na wakacje 9 miesięczne))
Twoja @ na wakacje
A Ty na betę - marsz!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Twoja @ na wakacje
A Ty na betę - marsz!
Dam jej czas do końca dnia:) a beta pewnie w piątek dopiero
poczekam na Twój ładny przyrost i oficjalne wiruskiPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Dam jej czas do końca dnia:) a beta pewnie w piątek dopiero
poczekam na Twój ładny przyrost i oficjalne wiruski
ok, przyjmuję usprawiedliwienie;)
trzymam kciuki, naprawdę!Wedmoczka lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
AniaStaraczka85 wrote:Mamakejti a leki jakieś specjalne brałas czy standard?czy na naturalnym cyklu?
To mój drugi cykl z CLO 3-7 dc
w 10 dc ovitrelle
w 12 dc IUI
biorę: Encorton, Euthyrox, Luteinę dowcipną 100 3x dziennie, Witaminę D 4000, kwas foliowy, Acard 75
i niedługo zacznę świecić od tych chemikaliów;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
atena87 wrote:ScarlettKate To ja Cie podziwiam!!! Ja od kiedy sie zoriętowałam że cos jest jednak nie tak ze mną... to unikam małych dzieci jak ognia...wystarczą mi magiczne słowa: "A ty kiedy?" i tafia mnie szlag... zawsze jakoś żartobliwie wychodzę z sytuacji ale dzień z bani...
Z siostrą to zawsze inaczej Ona wie co i jak się zapewne dzieję. Więc będziesz miała wprawę i szkołęFajnie.
-
mamakejti wrote:ok, przyjmuję usprawiedliwienie;)
trzymam kciuki, naprawdę!
Dzięks Siostro
ale nasza forumowa wróżka nic nie widzi dla mnie w tym cyklu...chyba że było jakies zakłócenie w przekazieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 13:24
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:widział ktoś gdzieś moją @???
Moja @ przyszła dzisiaj więc już starczy. Więcej @ nam już nie potrzeba. Twoja na przymusowy długi urlop się wybrała napewno. Więc biegnij na betę.Wedmoczka lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Przede mną 2 dni oczekiwań - będzie @ czy nie...
Tak sobie przeglądałam wykresy ciążowe i wcale nie jest regułą,że temp. skacze do góry - widziałam też takie co spadała lekko,albo była ciągle na tym samym poziomie. Może to głupie, ale dzięki takiej analizie mam w sobie choć trochę nadziei patrząc na mój wykres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 13:42
-
Wedmoczka wróżki też się czasami mylą. Więc głowa do góry
Wedmoczka lubi tę wiadomość
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Mamakejti jakie badania trzeba zrobić przed przystąpieniem do IUI?
agnes87 lubi tę wiadomość
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤