CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:to jest dobry moment na serduszkowania,blisko ovu jestes
Za godzinkę jadę do gina zobaczyć moje pęcherzykiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Olcia1988 wrote:Ja dzis zmacalam kolejna ciężarną
a stazystka ktora tylko przyszla do pracy i usiadla na krzesle po ciezarnej juz w ciąży. Masakracja.
Jakiegos dola dzis czujeAntoś IVF,Julisia natural
-
agnes87 wrote:Wróciłam ze szpitala bez badania
podczas badania czystości pochwy moja @ postanowiła wrócić. Ehh nigdy tak nie miałam. Mam przyjechać w środę. Ogólnie mam dobre wrażenie ze szpitala, jedynie lekarka trochę dziwna bo pytała się czy jestem świadoma że to badanie bardzo boli i że wg niej 8mies starań to krótko.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Tuśka87 wrote:Cześć kochane, odzywam się w przerwie w pracy. Noc miałam fatalną. Najpierw nie mogłam spać. Potem o godz. 3 pobudka ze straszliwym bólem brzucha, aż łzy wyciskało. Poleciałam do łazienki a tam mnóstwo krwi. Stwierdziłam,że nie ma co i wzięłam garść przeciwbólowych. Na betę dziś już nie poszłam. Czekam do 15 na koniec pracy, bo czuję się fatalnie i głowa boli. Tylko położna mnie pocieszyła, że jak będzie intensywna @, to nie będzie trzeba brać tych leków na wchłonięcie się pęcherzyków. Idę umierać dalej. pa
Jeszcze nawet zdązysz zatestowac w kwietniuAntoś IVF,Julisia natural
-
Kinga40 wrote:Mnie pytają znajomi ci co wiedzą że się staramy, po co ci jeszcze jedno jak już dwójkę mam. Mówią że zwariowałam. Ale mam to gdzieś i nawet jakby wyszły bliźniaki to i tak pragnę tej ciąży, a gadanie ludzi mam gdzieśAntoś IVF,Julisia natural
-
Opolanka 85 wrote:Hej dziewczyny, byłam u lekarza i okazało się, że jednak nie ma torbieli, a śluzówka się złuszcza, czyli to moje plamienie, to jednak bardzo skąpiutki okres. Nic z tego nie kumam:( Lekarz mnie namawiał, żebym jeszcze dała szansę 3 cyklom z clo, żeby teraz nie odpuszczać, jak wiemy, że jajowody są drożne, a mąż ma "wielomilionowe" nasienie (serio, tak powiedział, hhi). Uważa, że w cyklach stymulowanych nie można mówić o krótkiej fazie lutealnej, bo cały cykl jest na prochach, od początku do końca. Chyba powinnam mu zaufać. No i od jutra mam brać clo, bo śluzówka się już prawie złuszczyła, a lekarz twierdzi, że nie ma co tracić cyklu. Ja dalej jestem na antybiotyku, ale mogę go brać razem z clo. Mam lekki mętlik w głowie, ale nie jestem medykiem, więc chyba nie powinnam podważać opinii lekarza, jak myślicie?Antoś IVF,Julisia natural
-
Cześć Kochane,
serce rośnie, jak tak podczytuję sobie, że tak dzielnie walczycie o fasolki!
Ja wczoraj zrobiłam sobie zastrzyk z Gonalu, oczywiście nie wyszło za pierwszym razem, zamiast 50 jednostek, wstrzyknęłam 12,5, więc musiałam zmienić igłe i dodać 37,5 i znów sie kłuć, jak na złość, bo ze mnie niezły cykor.... oczywiście zapomniałam kupić wacików do odkażania, więc odkażałam się białym rumem, niestety od zewnątrz....
trzymajcie kciuki!
Ja mocno Wam kibicuję!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Cześć Kochane,
serce rośnie, jak tak podczytuję sobie, że tak dzielnie walczycie o fasolki!
Ja wczoraj zrobiłam sobie zastrzyk z Gonalu, oczywiście nie wyszło za pierwszym razem, zamiast 50 jednostek, wstrzyknęłam 12,5, więc musiałam zmienić igłe i dodać 37,5 i znów sie kłuć, jak na złość, bo ze mnie niezły cykor.... oczywiście zapomniałam kupić wacików do odkażania, więc odkażałam się białym rumem, niestety od zewnątrz....
trzymajcie kciuki!
Ja mocno Wam kibicuję!Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja tez pomimo że wiem ze te pęcherzyki nie pekly to biorę luteine do końca żeby nic nie namieszać. We wtorek powinna przyjść @ a między 3-5 dc mam się zgłosić na usg do kliniki i wtedy się dowiem co dalej,jeśli clo prEd inseminacja to już będzie mój 7 cykl;) matko niedługo chyba zacznę swiecic:)
-
Tylko w tym cyklu nie był problem z clo bo pęcherzyki urosły piękne po tej laparo tylko france nie pekly,ale ja myślę że to kwestia pregnylu,bo po ovitrelle pekly kiedyś
-
Jagna 75 wrote:daj raz jeszcze szanse,potem zadecydujecie co dalej
A słuchajcie, czy prolaktynę z obciążeniem można sobie zbadać prywatnie, bez żadnej recepty i skierowania? Bo bym sobie zbadała po owulacji, może coś wyjdzie.
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
AniaStaraczka85 wrote:Ja tez pomimo że wiem ze te pęcherzyki nie pekly to biorę luteine do końca żeby nic nie namieszać. We wtorek powinna przyjść @ a między 3-5 dc mam się zgłosić na usg do kliniki i wtedy się dowiem co dalej,jeśli clo prEd inseminacja to już będzie mój 7 cykl;) matko niedługo chyba zacznę swiecic:)31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Opolanko w tym cyklu poszłam pierwszy raz do kliniki niepłodności bo chcemy zrobić inseminacje i nie wiem co zadecyduje ten lekarz który będzie to wykonywał, i de na usg między 3-5 dc i wtedy mi powie czy clo dalej,dostałam tez bromergon na zbicie prolaktyny bo mam trochę powyżej normy, m one to tez pomoże żeby ta owulka zaszła bo pęcherzyki po clo ładnie rosną i to nie jest problem w samym clo,ale rzeczywiście mówi się że teoretycznie 6 mSC to max ale słyszałam o przypadkach co i ro czasu brały dziewczyny
-
hej kochanienkie:D
Jesteście wszystkie dzielne i was podziwiam
JA byłam na pierwszej wizycie w 4 tyg i 3 dniu ale lekarz oprócz ładnej ciążowej macicy nic nie widział. Teraz nast wizytę mam 11 kwietnia ale martwię się że nie było nic widać choć lekarz powiedział że raczej nic nie zobaczymy bo to wcześnie, i maja stary sprzęt w przychodni. Oczywiscie powtarzam bete wyniki dopero w pon... eh ale testy wychodza ciemniejsze wiec chyba ok....
Kochane pozdrawim cieplutko was i zarażam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
-
AniaStaraczka85 wrote:Tylko w tym cyklu nie był problem z clo bo pęcherzyki urosły piękne po tej laparo tylko france nie pekly,ale ja myślę że to kwestia pregnylu,bo po ovitrelle pekly kiedyśAntoś IVF,Julisia natural
-
Opolanka 85 wrote:Tak zrobię
A słuchajcie, czy prolaktynę z obciążeniem można sobie zbadać prywatnie, bez żadnej recepty i skierowania? Bo bym sobie zbadała po owulacji, może coś wyjdzie.
Antoś IVF,Julisia natural