CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna wiesz ze ja jestem samonakrecajaca się niestety,ale pracuje nad tym;))
Fajnie ze juz widać u Ciebie ciaze:)) hihuhiAntoś IVF,Julisia natural
-
Cześć dziewczęta, chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, że bardzo mocno Wam wszystkim kibicuję. Coś czuję, że zaraz tu będzie niezły wysyp i to bliźniaków
ja odliczam dni do pierwszego usg i z dnia na dzień czas mi wolniej leci bo coraz więcej o tym myślę. Jeszcze aż 5 dni...
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Cześć dziewczęta, chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, że bardzo mocno Wam wszystkim kibicuję. Coś czuję, że zaraz tu będzie niezły wysyp i to bliźniaków
ja odliczam dni do pierwszego usg i z dnia na dzień czas mi wolniej leci bo coraz więcej o tym myślę. Jeszcze aż 5 dni...
Ogólnie pogoda daje tyle energii i super uczucie kiedy głowa przewietrzona.
Jak sie czujesz kochana?Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:A na wątku o inseminacji nikt mi nie odpowiedział,takie są, nikt się nawet nie przywitał,ech dobrze ze nasz jest taki fajny watek:)
Hej dziewczyny.
Ja weszłam kiedyś na jakiś wątek to tam dziewczyny się wyzywaly, byłam w szoku. Dobrze że na naszym tak miło i fajnie.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jagna 75 wrote:A ja wlasnie wzièlam pierwszà tsbletke dupka,wieczorem druga i tak codziennie przez 10dni...a potem wszystko sie wyjasni
Jagna, będzie dobrze musi się udać.
Ja trzymam za Ciebie kciukiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
AniaStaraczka85 wrote:A mój mąż dziś w klinice robił badanie nasienia hba test wiązania z kwasem hialuronowym i wyszło 67 proc przy normie minimum 80 proc. Zastanawiam się czy to bardzo przeszkadza w inseminacji,mamakejti mieliście to badanie??
Aniu, nie mieliśmy tego badania, tylko morfologię, martest i fragmentację DNA
a czy robiłaś kiedyś PCT? bo wtedy łatwiej wstrzelić się z odpowiednią godziną IUI"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagna75 no co za 10 dni dwie krechy czerwone świadczące o bliźniakach
z całego serducha Ci tego życzę i całej reszcie też!
Kinga40 Baby sfrustrowane zamiast się wspierać to jeszcze sobie do pieców dorzucają... aaaa szkoda gadać...Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
atena87 wrote:Jagna75 no co za 10 dni dwie krechy czerwone świadczące o bliźniakach
z całego serducha Ci tego życzę i całej reszcie też!
Kinga40 Baby sfrustrowane zamiast się wspierać to jeszcze sobie do pieców dorzucają... aaaa szkoda gadać...
W sumie pièc testów mamAntoś IVF,Julisia natural
-
Drogie!
Rzeczywiście, weszłam na jakieś dwa inne wątki na OF (chyba własnie inseminacja 2016) i zostałam totalnie zignorowana, także tym bardziej doceniam Waszą (naszą) otwartość i życzliwość
U mnie 9dc, sluz sie leje, pewnie po wiesiołku;)
AniuStaraczko - znalazłam olej z wiesiołka inny niż Oeparol, trzeba trochę więcej kapsułek wchłonąć, ale to nie problem;)
Dzisiaj brykam do gina na podglądanie jejeczek
Marzę, aby dołączyc do peletony (Jagna, Kinga i Wedmoczka), ale pewnie kilka dni w tyle będę
Ściskam Was wiosennie, dobrego dnia!
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagna 75 wrote:A ja za ciebie siostra
Dziękuję Ci kochana. Powiem Ci że jeśli mi się nie uda, będę próbowała dopóki starczy mi sił, lecz jednak jeżeli nie będzie mi pisane mieć jeszcze jedno dziecko to się nie zalamie gdyż mam dwóch wspaniałych synów których kocham ponad wszystko. Więc dziewczyny wszystkim wam życzę z całego serca abyście tego doświadczyły i urodziły upragnione maleństwo, bo nie ma nic piękniejszego od bycia matkąAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤