CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Katka80 wrote:Jasne, duchem wiecznie młode
Czy po clo wychodzą normalnie testy owulacyjne?
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Pytam bo ja mam tak, że wychodzą mi tylko jednego dnia i to wieczorem.W poprzednim cyklu miałam pozytyw o godz. 18 , a już negatywny o 23. Dziwne dla mnie. W pozostałe dni są czysto białe, a na zdjęciach innych dziewczyn widziałam , że przy negatywnych jest chociaż blada druga, więc nie wiem czy u mnie to normalne. No ale w tym cyklu jak na razie wszystkie białe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 15:02
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny Kochane, j a właśnie czekam w klinice na usg
trzymajcie kciuki
Kciuki masz jak w banku daj znać poPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny Kochane, j a właśnie czekam w klinice na usg
trzymajcie kciuki
Trzymam mocno kciuki kochanaAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Oj dziewczęta... Rozglądałam się ostatnimi dni po innych wątkach i... No cóż, praktycznie nie żyją. Ktoś tam od czasu do czasu coś napisze, ale coś się nie klei. Czytam Was na bieżąco i mocno kibicuję. Mi zostały 3 dni do wizyty i nieźle świruję, bo albo cyce bolą mniej, a wczoraj bolały bardziej, albo sobie o ostatnim wyniku bety przypomnę... Ciężka sprawa. Mąż też lekko nie ma. Burę ostatnio dostał za to, że kupił papier toaletowy w kwiatki a nie biały, no bo przecież musi być biały bo ja muszę kontrolować czy nie plamię a na kwiatkach nie widać i jak on, podły, nieczuły samiec mógł się nie domyśleć, przecież to takie oczywiste...
Angie 31 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ladybird:) wrote:Hej dziewczynki. Ja po monitoringu. Jestem po owulacji i wyglada na to ze po podwójnej z obu jajników
dziś 15 dc a endometrium 10 mm
trzymać kciuki aby była z tego fasolka !
aż mnie kciuk boli, tak trzymam;)!!!!! musi być fasolka!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
AniaStaraczka85 wrote:Mamakejti a Ty już po IUI?
Hejka, dopiero o 16 miałam zabieg;(
ale jestem już po i mogę zacząć wielkie odliczanie;)
co do tego, czy na pęknietym pecherzyku czy nie to gin powiedział, że przy słabszych parametrach nasienia, on robi na pękniętym.....
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Ladybird:) wrote:Hej dziewczynki. Ja po monitoringu. Jestem po owulacji i wyglada na to ze po podwójnej z obu jajników
dziś 15 dc a endometrium 10 mm
trzymać kciuki aby była z tego fasolka !
Ladybird:) lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
mamakejti wrote:Hejka, dopiero o 16 miałam zabieg;(
ale jestem już po i mogę zacząć wielkie odliczanie;)
co do tego, czy na pęknietym pecherzyku czy nie to gin powiedział, że przy słabszych parametrach nasienia, on robi na pękniętym.....
Super że jesteś już po, teraz musi się udać, kciuki zacisnietemamakejti lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Ale się dzieje
super jak nic będzie wysyp ciąż pod koniec miesiąca
Trzymam za nas wszystkie kciukiKinga40 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
roma wrote:Oj dziewczęta... Rozglądałam się ostatnimi dni po innych wątkach i... No cóż, praktycznie nie żyją. Ktoś tam od czasu do czasu coś napisze, ale coś się nie klei. Czytam Was na bieżąco i mocno kibicuję. Mi zostały 3 dni do wizyty i nieźle świruję, bo albo cyce bolą mniej, a wczoraj bolały bardziej, albo sobie o ostatnim wyniku bety przypomnę... Ciężka sprawa. Mąż też lekko nie ma. Burę ostatnio dostał za to, że kupił papier toaletowy w kwiatki a nie biały, no bo przecież musi być biały bo ja muszę kontrolować czy nie plamię a na kwiatkach nie widać i jak on, podły, nieczuły samiec mógł się nie domyśleć, przecież to takie oczywiste...
Nerwy nie pomagają a wręcz szkodzą. To próba dla ciebie i dla was i każdego związku staraczek.
Ściskam