CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny załamka, jakąś cysta się zrobiła chyba po niepeknietym pęcherzyku i dostałam antyki na miesiąc aaaaaa:((((((
Jeszze się dowiedzieliśmy ze przy tym teście hba męża naturalne poczęcie jest utrudnione bo tylko 67 proc plemników wiąże się z kwasem hialuronowym a norma jest od 80 -
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny załamka, jakąś cysta się zrobiła chyba po niepeknietym pęcherzyku i dostałam antyki na miesiąc aaaaaa:((((((
Jeszze się dowiedzieliśmy ze przy tym teście hba męża naturalne poczęcie jest utrudnione bo tylko 67 proc plemników wiąże się z kwasem hialuronowym a norma jest od 80
A co proponują ? Jakie macie wyjście ? -
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny załamka, jakąś cysta się zrobiła chyba po niepeknietym pęcherzyku i dostałam antyki na miesiąc aaaaaa:((((((
Jeszze się dowiedzieliśmy ze przy tym teście hba męża naturalne poczęcie jest utrudnione bo tylko 67 proc plemników wiąże się z kwasem hialuronowym a norma jest od 80
A co z tym kwasem hialuronowym? Chyba skuteczności IUI to nie obniża?31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Opolanko ten test wiązania z kwasem hialuronowym hba mówi jaka jest zdolność do wiązania się plemników z komórka JaJowa.u nas jest 67 proc przy min 80 wiec jest trudniej ale nie powiedział ze niemożliwe naturalne poczęcie ale oczywiście inseminacja wskazana.
Mam wziąć antyki do końca paczkę całą i potem między 1 a 3 dc przyjść na usg -
roma wrote:Oj dziewczęta... Rozglądałam się ostatnimi dni po innych wątkach i... No cóż, praktycznie nie żyją. Ktoś tam od czasu do czasu coś napisze, ale coś się nie klei. Czytam Was na bieżąco i mocno kibicuję. Mi zostały 3 dni do wizyty i nieźle świruję, bo albo cyce bolą mniej, a wczoraj bolały bardziej, albo sobie o ostatnim wyniku bety przypomnę... Ciężka sprawa. Mąż też lekko nie ma. Burę ostatnio dostał za to, że kupił papier toaletowy w kwiatki a nie biały, no bo przecież musi być biały bo ja muszę kontrolować czy nie plamię a na kwiatkach nie widać i jak on, podły, nieczuły samiec mógł się nie domyśleć, przecież to takie oczywiste...
Orbitka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:Hej dziewczynki. Ja po monitoringu. Jestem po owulacji i wyglada na to ze po podwójnej z obu jajników
dziś 15 dc a endometrium 10 mm
trzymać kciuki aby była z tego fasolka !
-
mamakejti wrote:Hejka, dopiero o 16 miałam zabieg;(
ale jestem już po i mogę zacząć wielkie odliczanie;)
co do tego, czy na pęknietym pecherzyku czy nie to gin powiedział, że przy słabszych parametrach nasienia, on robi na pękniętym.....Antoś IVF,Julisia natural
-
Jeszze się dowiedzieliśmy ze przy tym teście hba męża naturalne poczęcie jest utrudnione bo tylko 67 proc plemników wiąże się z kwasem hialuronowym a norma jest od 80Antoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:Hej dziewczynki. Ja po monitoringu. Jestem po owulacji i wyglada na to ze po podwójnej z obu jajników
dziś 15 dc a endometrium 10 mm
trzymać kciuki aby była z tego fasolka !
a ja ślę porcję wirusów ciążowych no bo teraz przecież jesteś najbardziej na nie poddatna!
Ladybird:) lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
AniaStaraczka85 wrote:Chyba się napije albo coś wezmę na uspokojenie,w końcu teraz w ciążę nie zajde. ..Antoś IVF,Julisia natural
-
Dea28 wrote:hej dawno mnie nie było wybaczcie ale przygotowania do ślubu itp. zajmują mi mnóstwo czasu. już sie tu chwalić co u was? a ja zarażam :*
na monitoringu mialam dwa pęcherzyki obok siebie po 15mm,wiec szkoda byłoby je rozdzielac
-
Dziękuję Jagna za dobre słowo:) mam nadzieje ze to juz koniec zmartwień, ech nie przypuszczałam ze wrócę do antyków,obu po tej jednej paczce się wchlonelo,mam nadzieje ze mi to nie rozwalić całego systemu:(
-
Jagna mój mąż juz bierze od tego drugiego mojego gina agapurin,DHEA i salfazin,ten w klinice nic nie mówił,byłam tak skolowana ze nawet nie zapytałam,
-
Dziewczyny czy ktoras z was reagowala na clo krotszymi krwawieniami? Jak zwykle mialam bite 7dni tak teraz 4. Dodam ze gin byl bardzo zadowolony z mojego endo.
A tak poza tym to drugi cykl z clo jest lepszy. Nic konkretnego ale jakos tak ogólnie lepuej sie czujenowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
AniaStaraczka85 wrote:Jagna mój mąż juz bierze od tego drugiego mojego gina agapurin,DHEA i salfazin,ten w klinice nic nie mówił,byłam tak skolowana ze nawet nie zapytałam,
Musi byc jakis sposób...Antoś IVF,Julisia natural