CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny załamka, jakąś cysta się zrobiła chyba po niepeknietym pęcherzyku i dostałam antyki na miesiąc aaaaaa:((((((
Jeszze się dowiedzieliśmy ze przy tym teście hba męża naturalne poczęcie jest utrudnione bo tylko 67 proc plemników wiąże się z kwasem hialuronowym a norma jest od 80 -
Ojojoj współczuje. Mam nadzieje ze szybko sie wchłoną.AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny załamka, jakąś cysta się zrobiła chyba po niepeknietym pęcherzyku i dostałam antyki na miesiąc aaaaaa:((((((
Jeszze się dowiedzieliśmy ze przy tym teście hba męża naturalne poczęcie jest utrudnione bo tylko 67 proc plemników wiąże się z kwasem hialuronowym a norma jest od 80
A co proponują ? Jakie macie wyjście ? -
Ania, tak to jest... jak nie urok to sraczka;/ Mi wyrosły za to piękne trzy pęcherzyki, ale clo zablokowało mi endometrium... I też dupa z cyklu;/AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny załamka, jakąś cysta się zrobiła chyba po niepeknietym pęcherzyku i dostałam antyki na miesiąc aaaaaa:((((((
Jeszze się dowiedzieliśmy ze przy tym teście hba męża naturalne poczęcie jest utrudnione bo tylko 67 proc plemników wiąże się z kwasem hialuronowym a norma jest od 80
A co z tym kwasem hialuronowym? Chyba skuteczności IUI to nie obniża?31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(

-
Opolanko ten test wiązania z kwasem hialuronowym hba mówi jaka jest zdolność do wiązania się plemników z komórka JaJowa.u nas jest 67 proc przy min 80 wiec jest trudniej ale nie powiedział ze niemożliwe naturalne poczęcie ale oczywiście inseminacja wskazana.
Mam wziąć antyki do końca paczkę całą i potem między 1 a 3 dc przyjść na usg -
Rozbawiłas mnie ha haroma wrote:Oj dziewczęta... Rozglądałam się ostatnimi dni po innych wątkach i... No cóż, praktycznie nie żyją. Ktoś tam od czasu do czasu coś napisze, ale coś się nie klei. Czytam Was na bieżąco i mocno kibicuję. Mi zostały 3 dni do wizyty i nieźle świruję, bo albo cyce bolą mniej, a wczoraj bolały bardziej, albo sobie o ostatnim wyniku bety przypomnę... Ciężka sprawa. Mąż też lekko nie ma. Burę ostatnio dostał za to, że kupił papier toaletowy w kwiatki a nie biały, no bo przecież musi być biały bo ja muszę kontrolować czy nie plamię a na kwiatkach nie widać i jak on, podły, nieczuły samiec mógł się nie domyśleć, przecież to takie oczywiste...
Orbitka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural

-
Trzymam podwójnie,cos smierdzi blizniakami na tym wątkuLadybird:) wrote:Hej dziewczynki. Ja po monitoringu. Jestem po owulacji i wyglada na to ze po podwójnej z obu jajników
dziś 15 dc a endometrium 10 mm
trzymać kciuki aby była z tego fasolka !

-
Wielkie odliczanie,oj bedzie sie działo,trzymam kciukimamakejti wrote:Hejka, dopiero o 16 miałam zabieg;(
ale jestem już po i mogę zacząć wielkie odliczanie;)
co do tego, czy na pęknietym pecherzyku czy nie to gin powiedział, że przy słabszych parametrach nasienia, on robi na pękniętym.....

-
Kurcze Aniu,nic po naszej mysli,przykro mi ale jesli tsk sie dzieje i takie schody czesto sie pojawiają w twoich ostatnich staraniach to juz musi byc bardzo blisko inaczej nie moge sobie tego wytłumaczyc.To takie twoje ostatnie sprawdziany czy jeszcze dasz rade,ale ty dasz,kto jak nie ty.Trzeba miec sile by przetrwac te ostatnie porazkiAniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny załamka, jakąś cysta się zrobiła chyba po niepeknietym pęcherzyku i dostałam antyki na miesiąc aaaaaa:((((((
Jeszze się dowiedzieliśmy ze przy tym teście hba męża naturalne poczęcie jest utrudnione bo tylko 67 proc plemników wiąże się z kwasem hialuronowym a norma jest od 80Antoś IVF,Julisia natural

-
Będzie fasolka, a nawet dwie - nie ma innej opcjiLadybird:) wrote:Hej dziewczynki. Ja po monitoringu. Jestem po owulacji i wyglada na to ze po podwójnej z obu jajników
dziś 15 dc a endometrium 10 mm
trzymać kciuki aby była z tego fasolka !
a ja ślę porcję wirusów ciążowych no bo teraz przecież jesteś najbardziej na nie poddatna!
Ladybird:) lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Ania,to przydałoby sie moze jskos przez ten cykl ttoche podregenerowac to nasienie,jest jakis sposób by wspomóc choc troszku?Mówił cos lekarz?AniaStaraczka85 wrote:Chyba się napije albo coś wezmę na uspokojenie,w końcu teraz w ciążę nie zajde. ..Antoś IVF,Julisia natural

-
Oj,ja pochłaniam te twoje wiruski blizniaczeDea28 wrote:hej dawno mnie nie było wybaczcie ale przygotowania do ślubu itp. zajmują mi mnóstwo czasu. już sie tu chwalić co u was? a ja zarażam :*
na monitoringu mialam dwa pęcherzyki obok siebie po 15mm,wiec szkoda byłoby je rozdzielac

-
Dziękuję Jagna za dobre słowo:) mam nadzieje ze to juz koniec zmartwień, ech nie przypuszczałam ze wrócę do antyków,obu po tej jednej paczce się wchlonelo,mam nadzieje ze mi to nie rozwalić całego systemu:(
-
Jagna mój mąż juz bierze od tego drugiego mojego gina agapurin,DHEA i salfazin,ten w klinice nic nie mówił,byłam tak skolowana ze nawet nie zapytałam,
-
Dziewczyny czy ktoras z was reagowala na clo krotszymi krwawieniami? Jak zwykle mialam bite 7dni tak teraz 4. Dodam ze gin byl bardzo zadowolony z mojego endo.
A tak poza tym to drugi cykl z clo jest lepszy. Nic konkretnego ale jakos tak ogólnie lepuej sie czujenowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Jesli masz numer do tego lekarza to zadzwon i zapytaj.AniaStaraczka85 wrote:Jagna mój mąż juz bierze od tego drugiego mojego gina agapurin,DHEA i salfazin,ten w klinice nic nie mówił,byłam tak skolowana ze nawet nie zapytałam,
Musi byc jakis sposób...Antoś IVF,Julisia natural