CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam super dzień, chyba wyjdę z siebie. Rano próbowałam się zapisać do lekarza rodzinnego nie ma term., potem dzwoniłam do przychodni K, do mojego drugiego gina, do którego chodzę na kasę, żeby wysępić jakieś bezpłatne badania - termin na koniec lutego, dzwonię do endokrynologa, prywatnie, termin na koniec lutego, a za tydz. kończy mi się Eutyrox - w życiu u niego nie było kolejek. Strzelę sobie w łeb za chwilę. Jutro idę do mojego gina, nawet nie napiszę smsa czy mnie łaskawie przyjmie tylko się wryję w kolejkę, bo jak mnie nie przyjmie to naprawdę zwątpię w system. Monitoring powinnam mieć tydzień temu, ale sobie zrobił urlop bez żadnej info. Ja nie wiem czy wszędzie tak jest?? Już przełknę kolejki na NFZ, ale prywatnie czekać pare miesięcy to cholerna przesada
-
u mnie też słoneczko piękne:)
ja jutro zaczynam pierwsze w życiu CLO i się zastanawiam czy jakieś inne skutki uboczne może ono wywołac w moim organiźmie?? przeżyję każdy ból ale np czy to nie zaburzy mojego cyklu na przyszłość?
PAbelka mnie tak cyce bolały jak brałam pierwszy (i ostatni na szczescie ) raz dupka, myślałam że mi wybuchną.....
teraz wszystko wróciło do normy i bolą mnie jak zwykle;) -
Już jestem umówiona do pani endokrynolog, która od niedawna przyjmuje w moim mieście, na JUTRO! Tyle, że do niej wszystkie badania trzeba sobie robić nawet usg, bo nie ma w gabinecie, no cóż będzie się musiała zadowolić moim starym, bo nie mam kasy przed wypłatą. U nas wszędzie się trzeba zapisywać. Do mojego gina zawsze się babki zapisują, a i tak trzeba czekać, więc ja przychodzę kiedy jest najmniejszy tłum i tak wchodzimy w kolejności jak się przyjdzie, przynajmniej wieczorem. Ale zazwyczaj pisałam, że będę, tyle że ostatnio dwa razy się próbowałam skontaktować bez odzewu i już mnie to wkurza. Wiem, że każdy ma życie prywatne, ale min. info by się przydało. Się mi znów ciśnienie podniosło, kurcze co za kraj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sysia przykro mi! nastepny cykl bedzie pomyslny!
Ja dziewczyny czuje takie delikatne skurcze na dole-w zeszlym cyklu mialam tak samo i dupa! -
nick nieaktualny