CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaty1986 wrote:Witam!jestem tu nowa na forum czy mogę do was dołączyć jakoś w grupie osób, które zmagają się z tym samym problemem chyba będzie raźniej:)Od tego cyklu jestem stymulowana clo jutro mam monitoring i mam takie pytanko do was czy wszystkie dostawałyście pregnyl na pękniecie pecherzyk bo w sumie na ostatniej wizycie gin nic mi o tym nie wspominał a troszkę się już naczytałam o clo i sporo dziewczyn dostawało zastrzyk. A jak to było u was??
Witaj miło nam... dostalam w drugim cyklu z Clo po monitoringu...oglada pecherzyk i decyduje jak jest odpowiedniej wielkosci a nie widac ze peka daje..jak pekl nie ma potrzeby... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi wydluzyla ta stymulacja z 24 na 26 -27 dni ...teraz owulacje mialam 14 dc a 2 miesiace temu 8dc...wiec roznie...
pierwszy mialam bez pregnylu bo pekl sam po wizycie w 10 dc juz byl plyn w zatoce...wiec okWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:36
-
Ja od ok pół roku mam strasznie długie cykle ok 50dni i między innymi dlatego dostałam clo ale skoro gin w takim terminie zalecił monitoring to może faktycznie owu bedzie wczesniej jeżeli oczywiscie clo na mnie zadziała.A ty Madziara jak już długo się starasz o dzidzie??katy1986
-
nick nieaktualnyMadziara - będę myślami z Tobą! nie bój się - będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki aby to co się obecnie z Tobą dzieje okazało się tym o czym marzysz!!! trzymaj się!!!
Ja jestem własnie po wizycie u gienka i tak: w sumie są 3 pęcherzyki: 1 w lewym jajniku 13,6mm, 2 w prawym jajniku 13,4mmx11,2mm i 13,8mmx15,9mm; endometrium 7,7mm (podobno całkiem niezłe jak na ten dc.)
W piątek kolejny monitoring..Lili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej babeczki:) ja dzis ostatni dzien z clo i czekam.. czekam.. na ta owulke testy owulacyjne coraz ciemniejsze sie robia..jajniki pobolewaja..i znow od dzis mecza mnie gazy, teraz juz wiem ze to od clo..
Madzia trzymaj sie i dawaj znac!
Sysiaaaaa nie ten to nastepny w koncu musi sie udac, glowa do gory
AnBe- no no kiełkuja jajeczka!
Katy1986-witam nowa kolezanke, powodzenia!
Milcia- moze jest jeszcze nadzieja?
pabelka88- trzymam kciukasy!!!
robotka1- jak tam pierwszy dzien z clo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 22:41
AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam nowa kolezanke! Kciukam!
I wstal nowy dzien! Zostalo 3 dni czekania...
milego dzionka!
Daj znac Madzia zaraz jak bedziesz cos wiedziala. -
Katy1986 ja pregnyl dostalam miesiac temu pierwszy raz,dlatego ze moje pecherzyki lubia nie pekac ot tak,w tym cyklu rowniez pregnyl w 12dc pecherzyk 22mm po clo.dzien puzniej pecherzyk pekl...ale nie wszystkie dziewczyny dostaja-zalezy od organizmu mi sie wydaje...buziam mocno i kciukam! (;
-
Cześć dziewczynki
Ja mam dziś potop, wiesiołek chyba w końcu zadziałał, bo już dawno nie miałam tyle śluzu. Też się dziś dowiem czy w tym cyklu pękł pęcherzyk sam, czy nie, ale czuje że tak bo 4 dni miałam okropne bóle jajników, a dziś spokój. Ania mnie też od clo męczą gazy, nigdy tak nie miałam, ale czego się nie robi dla II kresek
Madzia trzymam kciuki, ja w drugiej fazie cyklu zawsze mam szyjkę macicy bardzo nisko i tak podobno ma być, więc twoje objawy są specyficzne Ale pamiętaj będzie co ma być, bez stresu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 07:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny