CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Strasznie dawno tu nie zaglądałąm
Nie ma już starych obywatelek ...
Madziara my też planujemy adopcję, zawsze tego chcieliśmy, nawet kiedy nie wiedzieliśmy jeszcze o naszych problemach, mimo to mam pietra....Będę cię podpytywać co i jak
Anko przytulam, będę pamiętać w modlitwie :* -
nick nieaktualny
-
Madzia rzucaj wszystko i leć do lekarza. Może to być coś powarznego, albo objaw ciąży. Twoj organizm jest teraz bardzo obciążony tymi hormonami i stresem. Może anemia albo coś. Nie chcę źle wróżyćDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili wrote:Strasznie dawno tu nie zaglądałąm
Nie ma już starych obywatelek ...
Madziara my też planujemy adopcję, zawsze tego chcieliśmy, nawet kiedy nie wiedzieliśmy jeszcze o naszych problemach, mimo to mam pietra....Będę cię podpytywać co i jak
Anko przytulam, będę pamiętać w modlitwie :*
przezycie niesamowite ...mysl o dziecku...
fajnie ze sie odezwalas...nasze dziewczynki w ciazy ....dlatego sa tu rzadko...ale pisza odzywaja..Lili lubi tę wiadomość
-
Madzia to ja trzymam kciuki zeby Twoje obiawy okazaly sie wlasnie "tymi" konkretnymi!
Dawaj znac co i jak!
Lili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wątpie ze zobacze 2 kreski...w sumie jestem poddenerwowana,ale z obiawow tylko cycki ogromne,bolace,i dzis te delikatne skurcze ktore niestety w zeszlym cyklu byly obiawem na @,..takze czekam cierpliwie.
-
nick nieaktualny
-
Witam!jestem tu nowa na forum czy mogę do was dołączyć jakoś w grupie osób, które zmagają się z tym samym problemem chyba będzie raźniej:)Od tego cyklu jestem stymulowana clo jutro mam monitoring i mam takie pytanko do was czy wszystkie dostawałyście pregnyl na pękniecie pecherzyk bo w sumie na ostatniej wizycie gin nic mi o tym nie wspominał a troszkę się już naczytałam o clo i sporo dziewczyn dostawało zastrzyk. A jak to było u was??katy1986
-
nick nieaktualnyMam dzis bardzo mieszane uczucia ...nie wiem co to bedzie..
dobrze ze chociaz zachcialo mi sie jesc ...i mnie nie muli tak ...dzis zbadal mnie tak normalnie mowi ze szyjka bardzo wysoko ..nie wiem czy to dobrze czy jak ...sluz gesty bialy to widze ja...jutro szpital ...i zobaczymy..