CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Racja! Daje na luz! Dziwne obiawy sa bo pregnyl dziala,i duphaston-a mnie lubia skutki uboczne lekow.
Zycze wszystkim powodzenia! -
W pierwszej ciazy nie mialam zadnych obiawow(4tyg poronilam) zato z Mackiem jak bylam w ciazy obiawy zaczely sie w okolicach 6-7 tc. A ja glupia sie teraz doszukuje!koncze z nakrecaniem sie i czekam do niedzieli "prawie" cierpliwie!
-
dzięki OLKA:)
PABELKA tak trzymaćbędzie dobrze na prawdę
a ja w pierwszej ciąży, sumie było tak że jak będzie to bedzie, poszłam do lekarza ale nie chciała mi zrobić usg wiec mnie odprawiła z kwitkiem, poszłam do apteki, kupiłam sobie folik i test:) wiedziałam że jestem w ciąży, wieczorem poszła prwyatnie i wyszło że to 5 tydzien:) i 3 dzien:)pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no u mnie juz się dziś okres pojawił, dokłądnie tak jak się spodziewałam. rano równiutko po 28 dniach. wreszcie mogę zacząć od nowa, czekałam na to 2 tygodnie:)
PAbelka a u Ciebie dopiero 20dc ??? coś za bardzo sobie wkręcasz:) choć oczywiście życzę Ci gorąco jak i wszystkim pozostałym pozytywu:)
SYSIAA czekamy na wieści:)
dziewczyny doradźcie mi bo nie pamiętam jak lekarz dokłądnie powiedział.....
biorę CLO od 3-7 dnia CYKLU to kiedy powinnam się na monitoring udać?? w 10 dniu cyklu czy wcześniej??
Robotka ja też biorę CLO od 3-7 dc ale na monitoring mam przyjsć już 7 dc ponieważ od kilku cykli mam wczesne owulacje i gin woli sprawdzić jak się mój organizm zachowa przy CLO. Ja myślę że wszystko zalezy od tego kiedy zazwyczaj masz owulację. W ulotce jest napisane że owula powinna wystąpic najwcześniej 5 dni po ostatniej tabletce, więc myślę że moj lekarz troche panikuje ale pewnie lepiej dmuchać na zimne -
AnBe masz rację lepiej dmuchać na zimne choć uwazam że być może lekarze też naciągają na kasę
mój chyba w 9 dniu kazał mi przyjść ale nie pamiętam,
u mnie owu powinna wystąpić 14-15 dzień. więc chyba pójdę tego 10 zobaczyć czy w ogóle mam jakieś pęcherzyki.....
kurcze czemu z tym tyle stresu;/ ehh
ostatnio 2 piękne wizyty a trzecia to klapa....
dziewczyny a orientujecie się może czy gdyby przyjąc taką tabletkę CLO przed owulacją tuż to ona ją zahamuje?? słyszałam że tak i że CLO biorą mięśniaki na mięśnie;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o rany Madziara i jak? masz stres??? jak się czujesz??
a te jajniki to chyba Cię bolą często no nie???
MILCIA to w sumie nie masz jakichś większych problemów teraz prawda? kurde i CLO nie działa....ehhh ciekawe od czego to zalezy;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia ja tez dzis wchodzilam na strony adopcji:)
Jak kiedys pisalysmy, nawet jesli Bog da mi biologiczne dziecko, chcialabym podarowac rodzine dziecku ktore jej nie ma.
Ja dziewczeta jakis czas przerwa. Zle wyniki kolposkopii...temat zaniedbany przez mojego ex ginekologa. Moj nowy-kolega wzial mnie w obroty.
Pomodlcie sie za mnie by w czwartek okazalo sie ze nie mam raka. Prosze.
Sama modle sie po 5 razy dziennie, bo jestem przerazona.
Tak czy inaczej, zabieg konizacji na pewno zalicze w styczniu, wtedy moze w marcu popracujemy nad dzieckiem.
I dziewczyny, nie stresujcie sie, nie wpadajcie w paranoje....zdrowie jest najwazniejsze. Zaluje tylko ze tak pozno pomyslalam o sobie samej:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny