CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musisz obserwować swoje ciało i chodzic na monitoring. Po tym będzie można wywnioskować kiedy. Zależy od którego dnia bierze sie CLO i dodatkowo zależy czy reagujesz, a to stwierdzić może lekarz.
Dziewczyny ja mam dziś 27 dc i piersi sie uspokoily ale mam gesty biały śluz, naczytalam sie w necie ze to ciazowy. Jutro sadny dzieńDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Dziś ładna pogoda, więc i humor mam lepszy. Zrobiłam test owu, wyszedł pozytywny, po prawdzie nie wiem czy bez wspomagania pęknie pęcherzyk, ale będzie co ma być. Jajniki mnie bolą masakrycznie, przynajmniej wiem że je mam
Już się nie nastawiam w żaden sposób, w głębi serca trochę straciłam nadzieję, ale przynajmniej mam zamiar wykorzystać ten rok troszkę ciekawiej niż koncentrując się tylko na jednym. Szkoda życia i resztek młodości.. -
Milcia przykro mi...w nastepnym cyklu zobaczysz II.
Ja dziewczyny wiem ze robie zle bo na dwoje babka wrózyla,ale nastawiam sie chyba za bardzo.wydaje mi sie ze mam przeczucie ze sie udalo...jakos tak dziwnie to czuje...boze co ja pisze? glupota,glupota,glupota...
Strach ze za szybko sobie usiade na dupie...jak sie okarze ze jednak moja intuicja zawiodla! -
Moge to czuc,przeciesz jestem po pregnylu.
Dzis od rana wzielo mnie na wspomnienia.album ze zdjeciami w reke a w druga reke chusteczki higieniczne i rykkkk,az oczy spuchniete!