CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiedzcie mi dziewczyny, czy po CLO też was tak w każdym cyklu bolały jajniki??
Mnie bolą jeszcze bardziej niż ostatnim razem. I znowu bardziej lewy choć teraz powinna być owulacja z prawego. Nawet nie mogę sprawdzić co się tam dzieje, bo mój gin sobie przedłużył przerwę świąteczną i na monitoring pójdę dopiero w 16 dniu, więc albo będzie już po owu, abo będzie kolejna torbielGdybym wiedziała to bym odpuściła clo w tym cyklu.. Nic mi się nie układa tak jak powinno, myślałam że odwiedzę endokrynologa w tym miesiącu to kolejki takie, że szans nie ma
A prolaktyna przekroczona tylko 17x..
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez po Clo bolaly,zato sama ovulka poraz pierwszy w zyciu wyczowalna(bolalo).
Mnie po clo bolal lewy jajnik jak pieron,a ovul z prawego...lewy pusty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj...Moze tak byc takie plamienia..ale to traktuje sie jako okres i od tego dnia co lekarz kazal to bierz a licz od 1 dnia tych plamien- krwawien... Test mozesz zrobic dla pewnosci ...ale mysle ze traktuj to jak okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy nową kolezanke:) powiem Ci kochana ze mi po poronieniu rozjechaly sie cykle i tez mialam po 60dni,ostatni cykl przed rozpoczeciem clo mialam wywolywany luteina(mialam brac przez 10 dni ale w 8dniu brania przyszla @) 1 cykl z clo, pregnylem i duphastonem wrecz idealny, niestety nie udało sie w 27dc zaczely sie plamienia a w 30dc sie rozkrecilo na maxa dzis 5 dzien i juz mam @ dosyc, teraz rozpoczelam 2 cykl z clo i dupkiem prawdopodobnie bez pregnylu
-
Ja 2cykle do tylu @ wywolywana dupkiem,poprzedni cykl pregnyl+dupek,w tym cyklu clo+pregnyl+dupek+parlodel...w sumie staramy sie 1,5 roku,ale pierwsze 10miesiecy byl spontan,a kolejne 4 monitoring+ badania moich hormonow a ostatnie 3 cykle monitoring+ wspomagacze...oby teraz sie udalo!
-
nick nieaktualnyAle czasem przy Clo rosna i nie pekaja same ...tylko przeradzaja sie w torbiele ...przy stymulacji umawia sie na usg w przewidywalnym terminie ovulki i gin obserwujac pecherzyk decyduje czy trzeba mu wspomoc zeby pekl czy juz pekl..jak tak to nie potrzeba a badania lab swoja droga...
-
nick nieaktualny
-
Dupek tak samo działa jak luteina, albo podtrzymuje ciążę jeśli jest albo wywołuje okres po odstawieniu. A swoją drogą po jakim czasie od odstawienia luteiny musi się pojawić krwawienie? W poprzednim cyklu brałam dupka i dokładnie w 14 dniu po odstawieniu przyszedł okres. Gin powiedziała, że jeśli przekroczę te 14 dni, to mam się zgłosić, ale wstrzeliłam się dokładnie w ten wyznacznik.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po odstawieniu dupka na 3 dzien [email protected] cykl wtedy trwal 44dni,a normalnie mam 27.