CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW tamtym roku znaczy 2012/2013 mialam 3 inseminacje ...na wlasnych pecherzykach na peknietych i na nie peknietych nie udalo sie...2 mies pozniej zaszlam w ciaze jak odpuscilam ale poronilam w 8 tyg niestety potem przerwa i kolejne 6 cykli bezowulacyjnych....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 23:04
-
nick nieaktualnyTak tylko czy do in vitro nie musi byc 5 lat leczonej nieplodnosci a u nas jest 2 ...nie jestem pewna..a tez bez refundacji to ciezko by bylo a tez nie jest 100 % ze wyjdzie. moja siostra cioteczna po 2 probach i nic . A tez nie wiem jak sie zaopatrzyli na wyniki meza ktore sa dosc dobre...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 23:17
-
nick nieaktualnyIde chyba kanapke zrobie...albo kabanosa wezme bo mnie ssie, a kolacje jadlam przed 21...
jednak mam cos lepszego ...sledzie pod pierzynka maz mi wczoraj zrobil w sumie sobie ale chyba sie nie obrazi jak podjemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 23:24
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny cos mi sie tu nie podoba. Temp mi strasznie skacze. W tamtym cyklu cały czas na poziomie 37, a teraz bardzo różnie. Przedwczoraj miała 36,9, wczoraj 37,1 a dziś 36,8. O co chodzi?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Z temperaturą to różnie bywa. Spójrz na moją. W ogóle to mam pytanie. Zazwyczaj mierzę temperaturę o 6,30. Dzisiaj obudziłam się chwilę przed 6 i temp 36,6 (taka sama od czterech dni). Potem obudziłam się o 7, poszłam do łazienki i dopiero potem mnie olśniło, żeby znowu zmierzyć i było 36,7. Którą wpisać w wykres? Wydaje mi się, że bardziej wiarygodna będzie ta pierwsza. Tylko po jej wpisaniu pokazała się pusta kropka. Co sądzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj bylam wsciekla na swojego meza bo byl tak zmeczony ze nie chcial sie kochac ze mna .,,stwierdzil ze jak ma to robic to nie na sile ...a dzis chleje wodke wlasnie w gosciach...a mnie rozsadza...tym bardziej ze ja jutro ide na noc do pracy...dosc ze mam taki dzien ...nawachalam sie gladzi szpachlowej to....
-
nick nieaktualny