CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To tak jak ja. Od miesiąca mam nowa pracę wiec chce sie wykazać i po nocach nadrabiam. My jesteśmy w fazie załatwiania pozwolenia na budowę i przerazilam sie ta ilością. Aj szkoda gadaćDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyNoo powiem tak my dostawialismy dom pokoje wiec koszty ogromne...ale to jest nic w porownaniu z wykonczeniem.
.jestesmy na etapie gladzi sufitow ...plytek kasa idzie a ja staje i placze ze nic nie widac koszmar...ale przenajmniej mnie odciaga to od myslenia tak o ciazy.. -
Ja tez do Kwietnia przeprowadzam sie do wiekszego mieszkania,i narazie tez w poczatkowej fazie remontu! Jesli chodzi o sex to my tez pewnie bedziemy postowac jeszcze z tydzien...no moze i ja bym miala ochote,ale maz starszy ode mnie dosc sporo,i nie zawsze ma ochote tak czesto...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie ostatnio z seksikiem też kiepsko. W poprzednim cyklu przyplątała się infekcja, w tym po owulce też, więc posucha. A brakuje mi bardzo. My też właśnie remontujemy nasze nowe mieszkanko i mąż walczy dzielnie, ale wieczorami jest bardzo zmęczony i żal mi go angażować w przytulanki. Póki co biorę jeszcze globulki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny