CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Malowanka wrote:Nasz jasna cholera dlaczego.urywa mi wiadomości??? Napisałam ze dziś jest mój 4 dzień z clo i jestem rozbita. Tzn raz jest mi smutno, płacze zaraz jestem wkurzona. Z resztą wszystko mnie dziś wkurza najpierw w pracy a potem w domu moje własne dziecko. Wiem brzmi strasznie ale najchętniej wyrzucilabyn wszystkich z domu i została sama.
Macie siły do tego testowania, ja nie zastępuje nie mam i nie zamierzam kupować żadnego testu przynajmniej do 5, 7 dni po spodziewanej @
Jakos im blizej testu to jakos tak bez emocji,nie nastawiam sie na ten cykl jakos,nie wiem,poprostu nie jestem przekonana by sie udalo...znów juz planuje badania ktorych nie zrobilam jeszcze...choc ostatnio tez sie tak czulam jak niedowiarek ze to juza bylo juz
Antoś IVF,Julisia natural
-
Milka88 wrote:Ja mam pierwszy dzień z CLO i też łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, a ostatnio też mi spadł apetyt - mam uczucie jakby mój organizm się całkowicie pozmieniał. Mam nadzieję, że nie będę wymiotowała jak ostatnio - to chyba było najgorszym skutkiem ubocznymAntoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:14 dni ?? To ja muszę napewno dłużej wiec niż niedziela ;( ja miałam w 13 dc zastrzyk , owu w 14 wiec poprostu będę czekać czy @ przyjdzie czy nie. Tylko co z progesteronem jak biorę od 14 dc przez 10 dni kazała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:59
-
Jagna 75 wrote:To moze ja tez pojade???
Jedź, będzie mi raźniej. Tylko później czekanie na wynik będzie najgorsze
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinia,ten piątek to mi nie pasi jakos.Fajnie by bylo testowac w poniedzialek wedlug planu.Jesli bylyby kreski to bete zrobilabym za trzy dni a do lekarza pojechałabym w szóstym tygodniu dopiero.....to byl mój plan,teraz jakos nie widze tego,nie czuje.Zobaczymy,w piàtek to próba testu,potem ewentualnie niedziela a potem to juz pewnie @ moze byc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:16
-
Kurde, ale numer - gin mówi do mnie wczoraj, że jak to możliwe przy tej mutacji że jedną ciążę zdrową donosiłam i że to dziwne. Pamiętam że chciałam wtedy przygotować się odpowiednio do ciąży i zjadłam kilka opakowań prenatal classic przed ciążą i w trakcie pierwszych tygodni. Potem doczytałam, że to od 13 tc można i odstawiłam na kilka tygodni i od 13 tc do niego wróciłam. No i teraz sobie wygooglałam skład o co patrzę? - Kwas foliowy i b12 w formie metalowanej!!! Kurcze, chyba nieświadomie pomogłam tej ciąży!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Kurde, ale numer - gin mówi do mnie wczoraj, że jak to możliwe przy tej mutacji że jedną ciążę zdrową donosiłam i że to dziwne. Pamiętam że chciałam wtedy przygotować się odpowiednio do ciąży i zjadłam kilka opakowań prenatal classic przed ciążą i w trakcie pierwszych tygodni. Potem doczytałam, że to od 13 tc można i odstawiłam na kilka tygodni i od 13 tc do niego wróciłam. No i teraz sobie wygooglałam skład o co patrzę? - Kwas foliowy i b12 w formie metalowanej!!! Kurcze, chyba nieświadomie pomogłam tej ciąży!
-
Jagna 75 wrote:Kinia,ten piątek to mi nie pasi jakos.Fajnie by bylo testowac w poniedzialek wedlug planu.Jesli bylyby kreski to bete zrobilabym za trzy dni a do lekarza pojechałabym w szóstym tygodniu dopiero.....to byl mój plan,teraz jakos nie widze tego,nie czuje.Zobaczymy,w piàtek to próba testu,potem ewentualnie niedziela a potem to juz pewnie @ moze byc
Kochana ja jeżeli bym nie zrobiła w piątek to w poniedziałek stwierdziłabym, że jak tyle wytrzymałam to już poczekam do @. Tak bardzo bym chciała aby w końcu się udało, tym bardziej że czas mnie goniAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
roma wrote:Kurde, ale numer - gin mówi do mnie wczoraj, że jak to możliwe przy tej mutacji że jedną ciążę zdrową donosiłam i że to dziwne. Pamiętam że chciałam wtedy przygotować się odpowiednio do ciąży i zjadłam kilka opakowań prenatal classic przed ciążą i w trakcie pierwszych tygodni. Potem doczytałam, że to od 13 tc można i odstawiłam na kilka tygodni i od 13 tc do niego wróciłam. No i teraz sobie wygooglałam skład o co patrzę? - Kwas foliowy i b12 w formie metalowanej!!! Kurcze, chyba nieświadomie pomogłam tej ciąży!Antoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:Wiesz co nie wiem. Tak mi kazała ginka jak byłam na potwierdzeniu owulacji. Zeby od dziś progesteron i aspirynę
ale skoro potwierdzona byla ovu to ok co do tego progesteronu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:52
-
Kinga40 wrote:Kochana ja jeżeli bym nie zrobiła w piątek to w poniedziałek stwierdziłabym, że jak tyle wytrzymałam to już poczekam do @. Tak bardzo bym chciała aby w końcu się udało, tym bardziej że czas mnie goni
bedzie dobrze
Kinga40 lubi tę wiadomość
-
roma wrote:Kurde, ale numer - gin mówi do mnie wczoraj, że jak to możliwe przy tej mutacji że jedną ciążę zdrową donosiłam i że to dziwne. Pamiętam że chciałam wtedy przygotować się odpowiednio do ciąży i zjadłam kilka opakowań prenatal classic przed ciążą i w trakcie pierwszych tygodni. Potem doczytałam, że to od 13 tc można i odstawiłam na kilka tygodni i od 13 tc do niego wróciłam. No i teraz sobie wygooglałam skład o co patrzę? - Kwas foliowy i b12 w formie metalowanej!!! Kurcze, chyba nieświadomie pomogłam tej ciąży!nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Jagna 75 wrote:Goni nas obie
bedzie dobrze
Wiesz, za dużo ciosów od życia dostałam i uważam że starczy tych porażek. Życie nigdy mnie nie oszczędzalo, dlatego mam nadzieję że w końcu słońce uśmiechnie się do mnie.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤