CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna ja poprzednią ciążę miałam też z lewego jajnika. A teraz owu była z prawego. Ja myślę o hsg aby sprawdzić czy wszystko ok.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Jagna,pamiętaj że pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień ciąży i nowe nadieje:))
Uszy do góry!
Moze musze poprostu poczekac az ty zaciązysz,moze moje miejsce w kolejce jest zaraz za tobą...z pewnoscią tak jest ❤❤❤❤
Poza tym moja zielona spódnica wyprasowana czeka na załozenieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 12:55
Antoś IVF,Julisia natural
-
Witajcie Dziewczyny. Trochę mnie nie było, jakoś mnie to wszystko smuci, postanowiłam zająć się czymś innym, ale nie daje mi to wszystko spokoju. W między czasie miałam kolejny cykl na podwójnej dawce letrozolu. Pęcherzyk piękny, dostałam pregnyl i nadal nic.. Zrobiłam badanie AMH- wyszło, że jestem płodna. Zrobiłam badanie na przeciwciała przeciwjądrowe ANA i wyszło dodatnie
W następnym tygodniu idę do reumatologa pierwszy raz, zobaczę co będzie dalej. Ginekolog zaleca sprawdzenie drożności jajowodów, ale ja nie jestem przeknoana. W końcu dwa razy zaszłam w ciążę. Ale on mówi, że może po łyżeczkowaniach mogły się jakieś zrosty zrobić czy coś w tym stylu. A ja uważam, że to wszystko przez autoimmunologię. Trochę już osłabia mnie to wszystko, te choroby. A na dodatek moja kuzynka , która nigdy nie chciała mieć dzieci jest w ciąży ..
-
Ladybird:) wrote:Jagna Przykro mi Ale twoje podejście jest jak najbardziej godne podziwu
Kinga niedługo sie doczekasz napewno.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Ladybird:) wrote:Jagna Przykro mi Ale twoje podejście jest jak najbardziej godne podziwu
Kinga niedługo sie doczekasz napewno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 15:28
Antoś IVF,Julisia natural
-
Biedronka7 wrote:Dziewczyny ja mam 33 i tez czuje presje wieku. Wszystkie moje koleżanki ktore maja partnerów juz maja potomstwo a u nas problem.
Biedronko ty jesteś jeszcze młodziutka, napewno doczekasz się upragnionego maleństwa.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Orbitka wrote:Hej wczoraje bylam u lekarza na monitoring sa 2pecherzyki dostalam zastrzyk I dzialamy . Tylko taki problem dostalam lek na obnizenie prolaktyny kazal brac na noc. Czy kazda mialam po tym takie skutki uboczne ???w nocy goraco, mdli serce bije Jak oszalale..normalnie boje sie tego brac...
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Orbitka wrote:Podpijam pytanie bo zapisal mi po pol tabletki na Noc I nie Wiem czy nie brac tego wcale czy probowac po cwiartce .. mam brac to do okresu a pozniej w Boehm cylku Od kiedy go stosowac??Antoś IVF,Julisia natural
-
domiszka wrote:dziewczyny..
12dc pecherzyk na lewym jajniku 34 mm((
dzis biore pregnyl licze ze to cholerstwo pęknie... ale jesli nie to co dalej ?? od 16 dc mam brac duphaston..
nie mam juz siły ostatnio dowiedziałam sie ze mam PCOS, mąz teratozoospermie...
wielkie nadzieje mialam co do tego cyklu, ze nawet jesli nie zajde to chociaz bedzie fajna reakcja na clo itp bo poprzedni cykl z clo byl dobry, w 14 dc pecherzyk 20 mm ..Rozumiem Cię, bo też się wtedy najadłam strachu.. ale na szczęście dobrze wszystko się skończyło. Trzymam kciuki, żeby twój pękł po pregnylu
-
Biedronka7 wrote:Dzięki Kinguś szkoda ze wiele moich znajomych uważa inaczejAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
He he Kinga no punkt widzenia zmienia sie z wiekiem
ja kiedys uważałam ze ludzie po trzydziestce są "starsi"
No dziewczyny ostatnio mi kumpela powiedziała ( nie wie o naszym problemie) ze jak tak bede zwlekać to bede babcia swoich własnych dzieci
Będzie córeczka -
Orbitka wrote:Podpijam pytanie bo zapisal mi po pol tabletki na Noc I nie Wiem czy nie brac tego wcale czy probowac po cwiartce .. mam brac to do okresu a pozniej w Boehm cylku Od kiedy go stosowac??
Ja mam.prolaktyne 25 i to jest ponoć na granicy,niewiele ponad normę, mi lekarz zalecił odrazu pół tabletki na noc i tylko po pierwszej dawce rano jak wstalam myślałam się do pracy się nie zbiorę, bładosc,słabość i musiałam się położyć na 10 min żeby nie paść i przeszlo,takie objawy miałam tylko po pierwszej dawcehipisiątko lubi tę wiadomość