CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Sprawdzam na necie i nadal brak wyników
nadal plamie a @ nie ma
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Amc wrote:Robiłaś diagnostyce? Dziwne że tak długo musisz czekać, może ktoś nie wprowadził wyniku do systemu.
A może takie stężenie bety przy tych bliźniakach że cały czas licząa tak serio to mam nadzieję, że jednak będzie pozytyw
Chcialam byc pewna na 100% dzis bo mi zalezało a tu masz ci los
Antoś IVF,Julisia natural
-
Karoloo wrote:hej
Karola lat 31- pierwszy cykl z clo zakończony powodzeniem (po roku starań) i mam 16 miesiecznego wariata.
Teraz... 2 cykl z clo i nic(a myślałam że mi łatwo "pójdzie") dodatkowo zrobiła mi się torbiel na prawym jajniku natomiast na lewym brak pęcherzyka dominującego (USG w 13dc)więc kolejny cykl na straty.
to tyle o mnieAntoś IVF,Julisia natural
-
Kinga40 wrote:Ja robiłam w gamecie i po godzinie były wynikiAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:W diagnostyce...zawsze byly szybko,nawet te na ktòre 12dni trzeba bylo czekac byly o kilka dni wczesniej.Zrobilam bete by sie nie zamartwiac tà mutacją a tu nie da sièAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Zarodek ma 3,5 mm i słabe tętno, lekarz powiedział że pewnie dlatego że dopiero ruszyło. No ale... Wiek ciąży po rozmiarze zarodka to 6t0d czyli równo tydzień mniej niż mi wychodzi z obliczeń. Na poniedziałkowym usg nie udało się zobaczyć zarodka na tyle, żeby można go było pomierzyć wiec nie mam z czym porównać dzisiejszego obrazu. Niewątpliwie rośnie, skoro w pon nie dało się go zmierzyć a dziś ma 3,5 mm. Trochę się uspokoiłam ale nie do końca.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Kinga40 wrote:Nie martw się tą mutacja, ona nie przesądza o niczym. Przy dobrej suplementacji wszystko będzie ok. Dobrze że wiesz o tym już teraz, więc możesz działać.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Dlatego robilam bete by dac wrazie czego znac lekarzowiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hipisiątko wrote:Nie chciałam polubić. To był przypadek.
Ja mam drugi cykl na clo i ostatni póki co. Brałam norprolac wcześniej. Teraz mam od końca @ do owulacji plamienia brązowe. Nie wiem co to ? Stany zapalnego nie mam. -
roma wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. Zarodek ma 3,5 mm i słabe tętno, lekarz powiedział że pewnie dlatego że dopiero ruszyło. No ale... Wiek ciąży po rozmiarze zarodka to 6t0d czyli równo tydzień mniej niż mi wychodzi z obliczeń. Na poniedziałkowym usg nie udało się zobaczyć zarodka na tyle, żeby można go było pomierzyć wiec nie mam z czym porównać dzisiejszego obrazu. Niewątpliwie rośnie, skoro w pon nie dało się go zmierzyć a dziś ma 3,5 mm. Trochę się uspokoiłam ale nie do końca.Antoś IVF,Julisia natural
-
Milka88 wrote:Ale ona ma wyczucie noo, u mnie też babcia męża wiecznie truje że dziecka zrobić drugiego nie umiemy, i że z lenistwa nie chcemy. A że ma ciężki charakter i prawie 90-lat to nie dociera do niej, że chcemy ale to nie jest takie proste.
współczuje tymbardziej ze od rodziny takie ciosy bolą jeszcze bardziej !
Jagna i co z ta twoja beta ? Masz juz te wyniki?
Będzie córeczka