CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie, jak macie robione usg to co macie wpisane w opisie endometrium? Trojlinijne to dobrze ale niejednorodne? Ja.właśnie doczytałam u siebie Endo trojlinijne niejednokrotnie, chyba To.dobrze nie wróży A na necie nie. Mogę nic znaleźć1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Roma no ja mam nadzieje ze leżysz i pachniesz i wszystko ok u ciebie! Moze rzeczywiscie te plamienia od acardu, musisz o tym pogadać z ginem.
Agatka z tym bólem ovulacyjnym to jest rożnie. Czasami mnie tak boli ze az spać nie moge ( zazwyczaj ovu wlasnie w nocy wypada) a są cykle ze ovu była a ja nawet nie wiem kiedy. Także chyba nie ma zasady.
Jagna mnie juz też bardzo brzuch boli i tak liczę ze wredota przyjdzie wczesniej niz w piatek bo 27 mam usg w szpitalu i chciałabym byc juz po @.
Będzie córeczka -
nick nieaktualny
-
Biedroneczko, chodzę do pracy, co prawda leżeć tam nie mogę, ale siedzę przed kompem i pachnę
dziś nie dodzwonię się do gin po przyjmuje w prywatnym gabinecie, a w środę mam już wizytę to jakoś wytrzymam. Póki co spokój. Tak siedzę i rozkminiam że może przez ten acard odnawia się to uszkodzenie po pobraniu cytologii. Sama nie wiem...
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Malowanka ja u poprzedniego gina jak mi dawał opisy to miałam np tak:"trzon macicy jest przodozgiety, prawidłowej wielkości i echogenicznosci z hiperechogennym endometroum o grubości 6.9 mm (18 dc).
W prawym jajniku znajduje się pojedyncze cialko żółte, z arogancja Douglasa jest wolna od plynu" to opis sprzed stymulacji jakiejkolwiek kiedy zaczynałam się starać i kiedy wydawało mi się ze będzie łatwo hah hahaha -
Jagna 75 wrote:Nie tylko mój,zabieram kilka dziewczyn na majówke
-
Biedronka7 wrote:Roma no ja mam nadzieje ze leżysz i pachniesz i wszystko ok u ciebie! Moze rzeczywiscie te plamienia od acardu, musisz o tym pogadać z ginem.
Agatka z tym bólem ovulacyjnym to jest rożnie. Czasami mnie tak boli ze az spać nie moge ( zazwyczaj ovu wlasnie w nocy wypada) a są cykle ze ovu była a ja nawet nie wiem kiedy. Także chyba nie ma zasady.
Jagna mnie juz też bardzo brzuch boli i tak liczę ze wredota przyjdzie wczesniej niz w piatek bo 27 mam usg w szpitalu i chciałabym byc juz po @.Antoś IVF,Julisia natural
-
No i moja @ się zbliża. Na papierze już był śluz z domieszką krwi.
Sis moja @ chcę iść równo z twoją i próbuje przyspieszyć swoje przyjścieAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jagna, przepraszam, ale nie zapisałam sobie wcześniej badań, które robiłaś i po których wyszła Tobie ta nieszczęsna mutacja, czy to były: Mutacja 20210 G-A genu protrombiny i
Mutacja Leiden w czynniku V i mut. w czynniku II? Też sobie chyba zrobię, bo jakoś podskórnie czuję, że te moje niepowodzenia to może ze względu na jakiegoś mutanta w moich genach.....Będę wdzięczna za odpowiedź!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
No i jestem w pierwszym dniu ciążyAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤