CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was po ciężkim weekendzie. Już po komunii, urobiłam się po pachy. Niestety syn się rozchorował,leży teraz z gorączką
Muszę się rozejrzeć za bocianami. Dzisiaj 3 dzień z clo,pójdę w piątek na monitoring
Co do in vitro,sama nie jestem pewna co bym zrobiła gdybym nie miała syna... Wiem tylko że jeśli się nie uda z lekami to odpuszczę. Nie będę próbowała inseminacji ani in vitro.
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Hej dziewczyny. Ja mam mały dylemat, bo niewiem czy owu już było czy będzie. Wczoraj wzięłam paracetamol na moje przeziębienie i jak wiadomo działa on też przeciwbólowo. A wizytę u gina mam dopiero w środę. Jak myślicie dalej molestowac męża czy już starczyAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Olcia1988 wrote:hej,
ja miałam inny dobry znak już w zeszłym roku.
znacie ten przesąd że co w wigilię to cały rok?
zawsze od czasów jak byłam aktywna seksualnie miałam w Wigilię okres. w ostatnią po raz pierwszy od czasów gdy pamiętam tego okresu nie dość że nie miałam to jeszcze miałam dni płodne (pierwszy dzień świąt owu)
tak więc odczytuję to za dobry znak że w tym roku zjadęOlcia1988 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
atena87 wrote:Hej laski, ja Wam powiem że w te bociany wiary nie daje
na naszych poprawinach nad działką gdzie były robione na wolnym powierltrzu latały 2 kilka godzin i co i dupa
-
Olcia1988 wrote:dziewczyny taki mały offtop. Moja młodsza siostra zastanawia się nad zakupem komputera cyklu czy jak to tam się nazywa ale do zapobiegania ciąży. problem mają bo ona nie chce stosować tabsów a chłopak prezerwatyw.
co sądzicie o takim zapobieganiu?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Mamakejti chyba nie pytalas o inofolik tylko o Merionel??
Oczywiście Jagienko! Inofolic domięśniowo to byłoby coś....
Gin odpisał mi na smska, że można podskórnie, wiec jestem już po pierwszym zastrzyku, szczypie bardziej niż ovitrelle i gonal, ale póki co nie zauważyłam innych objawów"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Kinga40 wrote:Hej dziewczyny. Ja mam mały dylemat, bo niewiem czy owu już było czy będzie. Wczoraj wzięłam paracetamol na moje przeziębienie i jak wiadomo działa on też przeciwbólowo. A wizytę u gina mam dopiero w środę. Jak myślicie dalej molestowac męża czy już starczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 11:21
-
Dobra dziewczyny ja idę się ogarnać i nastroić, dziś mam gości (w tym jedna ciężarna) muszę to ogarnąć i tryskać energią i humorem!!! A jutro ja juz niestety "pracuję" komuś już podpadłam
a potem czeka mnie tylko meksyk w "firmie" także zwolnienie ciążowe by mi się przydało
serio jak tylko dowiem się że jestem w ciąży idę na L4 z miejsca. A tak czekam już na @ jestem już bez dupka...
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Cześć dziewczyny
Czy któraś z Was spotkała się zecstwierdzeniem,że po stymulacji Clostilbegytem występuje niedomoga lutealna?Jestem po inseminacji,miałam 4 pęcherzyki,zastrzyk z pregnyl,potem luteina i duphaston.Po 3 tyg.od inseminacji,gdy beta była negatywna 2 zastrzyki z p regnylu i po tygodniu również dwa...Nigdzie nie spotkałam dieta taką procedurą a Wy?Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Do mnie @ idzie wielkimi krokami, cycki bolą, pieką i czasem szwedza ranoczuja dziś bolał mnie strasznie brzuch więc aby patrzeć..oby tylko przyszła w sensie taki od grudnia sama nie przyszła i trzeba ja było wywoływać ale gin powiedział że powinnam przyjść no chyba że byłaby ciąża. Nawet nie chce mi się myśleć że będę musiała na nią czekać a co gorsze wywolywac1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Dziewczyny, czy po clo bardzo Wam się skrócił cykl?
Brałam clo, byłam na ocenie owulacji (nie chodziłam na monitoring) w 21 dniu cyklu i lekarz powiedział, że owu była na pewno - ale nie powiedział kiedy.
Cykle dotychczas miałam ok 37 dni i owu była w 24 dniu cyklu - teraz w 21 dniu byłam już po.
Teraz nie mam pojęcia kiedy powinna być @, kiedy testować..
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Misiaimis wrote:Dziewczyny, czy po clo bardzo Wam się skrócił cykl?
Brałam clo, byłam na ocenie owulacji (nie chodziłam na monitoring) w 21 dniu cyklu i lekarz powiedział, że owu była na pewno - ale nie powiedział kiedy.
Cykle dotychczas miałam ok 37 dni i owu była w 24 dniu cyklu - teraz w 21 dniu byłam już po.
Teraz nie mam pojęcia kiedy powinna być @, kiedy testować..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 12:37
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
A ja dzisiaj robie na obiadek gołąbki, od paru dni chodzą za mną i się w końcu skusilam.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
zocha17.1983 wrote:Pregnyl podobno stymuluje jajniki do produkcji progesteronu...