CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna tez o tym myślałam hihihi:)ja to mam taką głowę ze oczywiście przyszło mi to do glowy:)) mój mąż to skwitował zarcikiem ze najwyżej będzie murzynek hahahhaha
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Ja to biegunkę chyba mam ze stresu żeby tam dojechać,jak już dojadę to potem wszystko pójdzie sprawnie.
U nas takie korki a przejechać musze całe miasto,z południa dokładnie na polnoc:)zaraz wychodzę bo się wykończe, w ole czekać na miejscu nic w aucie się denerowacJagna 75 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
.
U mnie szaro, buro i ponuro. Deszcz znowu pada.
Aniu mocno trzymam kciuki za ten pierwszy raz, aby był szczęśliwy.
Sis wierzę, że u ciebie będzie wszystko w porządku.
Tuska mnie w poprzednim cyklu też często mocno bolał i rwal jajnik, więc ucinanie nogi odradzam.
Miłego dnia dziewczynkiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Ja to biegunkę chyba mam ze stresu żeby tam dojechać,jak już dojadę to potem wszystko pójdzie sprawnie.
U nas takie korki a przejechać musze całe miasto,z południa dokładnie na polnoc:)zaraz wychodzę bo się wykończe, w ole czekać na miejscu nic w aucie się denerowacPowodzenia!
Antoś IVF,Julisia natural
-
Mnie w ostatnim cyklu ktory trwal 54 dni tak bolaly jajniki, brzuch, pachwina,w nocy budzilam sie z bolu myslalam ze skonczy sie pogotowiem ale po luteinie dostalam @ i bole znikly, gin mowil ze jak bedzie jeszcze tak bolec to nospa i od bolu cos. Trzymaj sie cieplo i idz do lekarza
-
Toto, daktylek to widać u mnie nie najgorzej. Zastanawia mnie ten śluz. Zamiast płodnego, to jest taki biały gęsty, że plemniory nie mają szansy przetrwać
czytałam o wrogim śluzie, i to nie to, bo wtedy ma normalną konsystencję tylko przeciwciała w środku
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Toto, daktylek to widać u mnie nie najgorzej. Zastanawia mnie ten śluz. Zamiast płodnego, to jest taki biały gęsty, że plemniory nie mają szansy przetrwać
czytałam o wrogim śluzie, i to nie to, bo wtedy ma normalną konsystencję tylko przeciwciała w środku
-
Ja po wizycie i dupa blada no....przestymulowana nie jestem bo trudno to stwierdzic zaraz na początku cyklu,cos takiego mozna stwierdzic gdzies w polowie cyklu s nie w pierwszych dniach kiedy nie wzięlam tabletki do ust
ale niestety mamy problem,jest cysta 3,5 -4cm jeszcze mała wiec cykl oczywiscie stracony,bez clo,msm od 5dc do 24dc brac progesteron orgametril,potem po miesiàczce mam przyjsc sprawdzic czy sie wchłoneła.Jesli tak to dalej clo a jak nie to kolejny cykl na progesteronie az do skutku.
Wkurzona jestem,mam nadzieje ze jakos szybko zleci ten cykldzis dopiero czwarty dzien...
Czekam na wiesci od Ani,licze ze zła passa odeszla i teraz juz tylko prosta droga do celu,oby miala wiecej szczescia niz ja dzisiaj.
Sis,przykro mi bardzo,odpadam na jedno okrązenie na razie w tym rajdzie,bede trzymac kciuki za twój cykl ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 10:22
-
Dziewczyny ja juz po,wszystko odbyło się ok pomimo że trochę czekałam na lekarza z tym pełnym pęcherzem i miałam momenty ze myślałam że nie wytrzymam,ale dałam rade bo potem jeszcze musiałam leżeć jakieś 15 min.jutro mam się zgłosić na usg.
Jagienko widzę ze każda z nas chyba musi przejść ta nieszczęsna cystę ech, wiem co czujesz,sama to dopiero przechodziłam,jedno mogę Ci zapewnić, ze to wbrew pozorom szybko leci i ani się obejrzysz.musisz brać antyki? -
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny ja juz po,wszystko odbyło się ok pomimo że trochę czekałam na lekarza z tym pełnym pęcherzem i miałam momenty ze myślałam że nie wytrzymam,ale dałam rade bo potem jeszcze musiałam leżeć jakieś 15 min.jutro mam się zgłosić na usg.
Jagienko widzę ze każda z nas chyba musi przejść ta nieszczęsna cystę ech, wiem co czujesz,sama to dopiero przechodziłam,jedno mogę Ci zapewnić, ze to wbrew pozorom szybko leci i ani się obejrzysz.musisz brać antyki?nie mam antyków,progesteron przez 20 dni msm brac 3 razy dziennie...efekt bedzie podobny.Trzymam kciuki&&
-
Jagna 75 wrote:Mam nadzieje ze to tylko jeden cykl i bedzie po sprawie
nie mam antyków,progesteron przez 20 dni msm brac 3 razy dziennie...efekt bedzie podobny.Trzymam kciuki&&
-
No mój cykl się dopiero zaczyna. @ przyszła z hukiem.
Przykro mi Sis, ale sercem jestem z TobąAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Aniu to teraz czekać na pozytywne efektyAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Jagna mam nadzieję, że szybko zleci Tobie ten cykl i że w następnym będzie już wszystko ok
Ania - teram dmuchamy na szczęście w kciuki i czekamy na rezultaty
A u mnie właśnie 10dpo i tak sobie czekam co się wydarzy pod koniec tygodnia, czy będzie @ czy nie. -
Tak się zastanawiam co się dzieje z pęcherzykiem, który nie pękł. Wiadomo, że podczas @ się wchłonie, ale jak jest ciąża?
Jak byłam na monitoringu to w prawym pękły mi oba, a w lewym tylko jeden. Drugi o wielkości 20mm został. Od kilku dni ćmi mnie właśnie lewy jajnik - czy to możliwe, żeby ten pęcherzyk jeszcze rósł?