CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuśka87 wrote:Dziewczyny, czy Wy też się źle czulyscie po Sono hsg? Od powrotu do domu dolegliwości się nasiliły. Mam ostre skurcze, mdłości, zawroty. Dopiero teraz nieco zelżało. Martwię się, że nie będę na siłach iść do pracy.
-
michasia-K wrote:Ja sie bałam i nie przytulalam. Wolalam zaczekać na pierwsza wizyte i przebadanie
)) napisz mi czy zdarzały Ci się czasem na początku takie pobolewania lekkie jak na @??
-
Orbitka wrote:Ja też już po hsg a to wcale nie takie straszne. Ból był Ale na pewno nie taki jak się spodziewałam .a dziś czuję się świetnie i fizycznie i psychicznie bo oba drożne i macica o gładkim zarysie. Teraz tylko czekać na następny cykl i się starać
-
Witam z rana.
Orbitka, Tuska super , że jajowody drożne. Teraz tylko działać.
Ladybird, niech jajka i endo ładnie rośnie. Ginka chyba dobrze mówi, że od poniedziałku starania. Robisz testy owu? Jesteśmy na tym samym etapie, ale coś mi się wydaje że owu może być wcześniej u mnie bo już mam wodnisty śluz i jajniki bolą. Do gina dopiero we wtorek idę, to będzie mój 14 dc, może być już po zawodach.
Aniu gratuluje ładnego przyrostu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 07:44
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Katka80 wrote:Witam z rana.
Orbitka, Tuska super , że jajowody drożne. Teraz tylko działać.
Ladybird, niech jajka i endo ładnie rośnie. Ginka chyba dobrze mówi, że od poniedziałku starania. Robisz testy owu? Jesteśmy na tym samym etapie, ale coś mi się wydaje że owu może być wcześniej u mnie bo już mam wodnisty śluz i jajniki bolą. Do gina dopiero we wtorek idę, to będzie mój 14 dc, może być już po zawodach.
Aniu gratuluje ładnego przyrostu!!! -
AniaStaraczka85 wrote:Tez tak myślę właśnie, Michasia!to ciężarna jeszcze o tej porze nie śpi? ???
)) napisz mi czy zdarzały Ci się czasem na początku takie pobolewania lekkie jak na @??
Zdarzały i to nawet dość mocne bole. Balam sie, ze coś dzieje sie niedobrego. Brałam apap i nospe jak juz bolało mocno -
Ladybird:) wrote:Będę robić testy owu od dziś.niestety nie wytrzymaliśmy i dziś było przytulanie ale teraz koniec i dopiero po pozytywnym teście owu następne hihiVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
DZiewczyny dziękuję za słowa wsparcia:))jesteście superowe i ciesze się ze mamy siebie na tym.watku:)
Dzwoniłam do kliniki bo się zapomniałam we wtorek zapytać co z bromergonem hihuhi, p ielegniarka mi pow,ze mam odstawić ale jeszcze ma zapytać gina i mam zadzwonić o 10.bo dalej go biorę po pół tabletki