CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:Kochana najwcześniej jutro byłoby cos widać. Zajmij sie czymś i czekaj spokojnie
mam silne postanowienie, żeby teraz czekać do piątku
Ale ciekawe, co z tego wyjdzie.
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Witajcie dziewczyny.
Ja co miesiąc tez sobie obiecuje , że doczłapie do terminu @ i jakoś do tej pory jeszcze mi się nie udało
Dziewczyny jak zrobię progesteron to będzie on wiarygodny przy dupku?VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
kate55 wrote:Ja też znam takie patologiczne przypadki... Jedna baba paliła będąc przed samym porodem w szpitalu
U mnie dziś negatyw.. co prawda dopiero 8dpo, ale już miałam nadziejęwszystko przed tobą
kate55 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Katka80 wrote:Witajcie dziewczyny.
Ja co miesiąc tez sobie obiecuje , że doczłapie do terminu @ i jakoś do tej pory jeszcze mi się nie udało
Dziewczyny jak zrobię progesteron to będzie on wiarygodny przy dupku?Antoś IVF,Julisia natural
-
Pytam bo jedni piszą , że to syntetyk i nie ma wpływu na badanie , inni że ma. Chciałam sprawdzić czy ta owulka była czy nie bo mnie dość intensywnie boli lewy jajnik. Oby cysta się nie zrobiła.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Jagienko juz poszłam do pracy,ból czasem się pojawia ale już nie tak intensywny natomiast zdarzają mi się skurcze takie jak na okres bolesne bardziej niż zwykle,także jadę na buscopanie,krwawienia nadal brak
-
Dziewczyny beta spadła przez 4 dni z 233 do 207,strasznie wolno,lekarz mówi ze może spadać nawet do 6 tygodni:(( na usg mówi żeby jutro nie przychodzić, odstawic luteine i czekac,ale w środę idę do kliniki jeszcze wiec pogadamy z doktorem co dalej i wogole.
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagienko juz poszłam do pracy,ból czasem się pojawia ale już nie tak intensywny natomiast zdarzają mi się skurcze takie jak na okres bolesne bardziej niż zwykle,także jadę na buscopanie,krwawienia nadal brak
-
Dziewczyny ja już po wizycie, cytologii, monitoringu itp.
Jestem pełna podziwu dla własnego organizmu, że tak potrafi płatać figle. Przy badaniu gin powiedział, że śluz estrogenowy i patrząc po nim to trzeba by było się starać. Pozycja szyjki też wysoko (według moich obserwacji). No ale oczywiście na monitoringu liczne pęcherzyki. Na razie brak dominującego. Na szczęście nie łamie mnie to już tak jak kiedyśZa tydzień mam przyjść znów i zobaczymy. Jak dalej będzie kicha to następne 3 cykle z clo (więc będę z Wami już tutaj znów pełnoprawnie!
). No i zastanawiamy się nad laparo.
Aniu, jestem z Tobą myślami cały czas. Jesteś bardzo dzielna. Naprawdę trzymam kciuki za to aby los się do Was uśmiechnął i to jak najszybciej to możliwe. -
iwa30 wrote:wotam dziewczyny
dzisiaj mój 2 dzień clo .
mam pytanie - czy miałą któras z was torbiel po clo ?
i która nie brała po clo pregnylu ?
Witaj iwa30
Ja miałam po clo torbiel. Nawet trzyOkazało się, że dla mnie dawka 1x1 tabl. jest za duża. Jakoś w 10 dc już pęcherzyki były przerośnięte. Dostałam duphaston i wszystko wchłonęło się w trakcie miesiączki. Po dwóch cyklach bez wspomagania znów miałam cykl z clo, ale 1/2 tabl i było okej - cykl owulacyjny, pęcherzyki pękły same. Nigdy nie brałam pregnylu.
iwa30 lubi tę wiadomość
-
Ladybird:) wrote:Aniu spadnie jak poronisz. Odstaw luteinę i za ok 3 dni będzie krwawienie
Aniu,taką cichutenką nadzieje mialam,smutno troszku,ale teraz wazne by wszystko ladnie zeszlo bez komplikacji jakichs.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzięki Dziewczyny, ja już w zasadzie od czwartku jestem oswojona z myślą że niestety nie wyszło. Tak jak pisałam w zes niej pozytywem w tej sytuacji dla mnie jest to ze wogole się udało, bo to znaczy ze mogę być w ciąży.
Zobaczymy na środowej wiżycie czy jakieś badania odrazu będą zlecać czy jeszcze nie -
marzusiax wrote:To w takiej sytuacji była biochemiczna?
Aniu przykro mi że jednak nie urosła ta beta
Ale mam brzydki wykres. Nigdy takiego brzydala nie miałam. Ciekawe czy wg owulacja będzie -
Teraz wyczytałam w necie ze ciąża biochemiczna jest wtedy gdy nie widac pęcherzyka w macicy a powinien być i ze o ciązy świadczy tylko poziom hcg,wiec może faktycznie u mnie tak jest,ze to biochemiczne poronienie????