CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
syringe wrote:A ja pojechałam na betę. Będę miała czarne na białym. Jak nie to chociaż nie będę miała złudzeń
syringe lubi tę wiadomość
-
Angie 31 wrote:Czesc dziewczyneczki! Aniu tule❤ ale nie wiem czemu wciaz licze na cud bo cos malo ci spadla ta beta hmmm...
ja siknelam sobie z rana i znowu wyszedl ten cien choc wiem ze to nie ciaza to fajnie sobie tam na niego popatrzec...taki ze mnie czubek czasem☺
Antoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Jagna jak możesz to wypowiedź się co tam czułas jak miałaś ta cyste? DodaM że bolą mnie też pierwsi ale tak dziwnie jakby W środku I tak jakby ktos igla kuł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 20:31
-
ana1122 wrote:I co nic tam na nim nie ma? te bole są silne I zawsze tylko po owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 20:37
-
syringe wrote:A ja pojechałam na betę. Będę miała czarne na białym. Jak nie to chociaż nie będę miała złudzeń
Mnie test w terminie wyszedl negatyw,17 dni po ovu lekki bladzioch wyszedl a kiedy poszlam na bete to juz 560 byla,jakąs wiec dziwną czulosc misl ten test wtedy
syringe lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Mnie w pierwszym cyklu z clo waliły jajniki na zmiane od ovu do....no wlasnie,wtedy to zaszlam w ciàze wiec trudno mi teraz stwierdzic czy to objawy po lekach czy ciązy.Bóle jajników i straszny ból piersi(bardziej sutek) utrzymywal sie dosc dlugo,piersi az do poronienia.Kolejne cykle z clo i dupkiem byly prawie bezobjawowe,ovu tylko odczuwalam
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny juz się ogarnęłam,schowałam teścik z dwiema kreseczkami na pamiątkę
I jestem gotowa iść dalej,mam tylko nadzieje ze to krwawienie przezyje,mój gin uspokaja ze przy takiej niskiej becie powinno być jak zawsze,może troszkę bardziej.
Dam znać co nam powie w środę gin w klinice.syringe lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Ok Dzięki. Jak leżę to jest mi dobrze I nie mam tych boli. Najgorzej jest jak chodzę. Więc nie mogę Z łóżka wychodzi
biedna...lez i wypoczywaj a ty teraz masz owulke?ja tak ze dwa cykle mialam po stymulacji ze jak mnie zlapal skurcz to chodzic nie moglam musialam odczekac rozmasowac wtedy puscilo a teraz da sie odczuc owulke ale juz bez takich akcji
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Tuśka87 wrote:No już. Gin zachwycony moim endometrium. Stwierdził, że ma 3 kolory:) 14 mm..śliczna otoczka. Progesteron też ocenił jako wysoki. Dodał luteine dopochwowo, bo progesteron jest wytwarzany w pulsacyjnie, a gdyby wyszło, to nie może spaść poniżej 40. Także znowu czeka mnie 10 dni swędzenia.Antoś IVF,Julisia natural
-
Angie 31 wrote:biedna...lez i wypoczywaj a ty teraz masz owulke?ja tak ze dwa cykle mialam po stymulacji ze jak mnie zlapal skurcz to chodzic nie moglam musialam odczekac rozmasowac wtedy puscilo a teraz da sie odczuc owulke ale juz bez takich akcji
-
Jagna 75 wrote:Jak tak przyzwyczaisz sie do tych cieni to gdy zobaczysz nagle dwie tluste to stracisz wzrok
pewnie tak ale podejrzliwa juz chyba zawsze bede...a moze to blad testu?czy inne tam trele morele
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
ana1122 wrote:Nie czekam teraz na @ na sobotę mam termin
uzesz ty to ja zasiskam kciukoleeeee ale bedzie tydzien emocji!wspieram i badz pelna nadzieji❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie ja tak jak ty na naturalne zajście nie mam szans więc zastanawiam się co za świństwo tam mi się dzieje. A acard może powodować Takie skurcze? Dzięki niemu jest wszystko dobrze ukrwione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 20:55
-
Ladybird:) wrote:Jagna tylko my byłyśmy na dalszym etapie. Ja myśle ze u Ani będzie lżej a prawda taka ze naturalne samooczyszczenie jest lepszeAntoś IVF,Julisia natural