CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, nie było mnie tu trochę czasu a Wy naprodukowałyście tyle wpisów:). Musiałam odpocząć od tego wszystkiego. Wszystkim które ujrzały dwie kreski gratuluje za pozostałe trzymam kciuki.Ja w kwietniu miałam HSG, w maju przerwa i teraz czerwcowy cykl na CLO. W 14 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Były dwa pęcherzyki 20 i 21 mm. Wczorajsze USg w 18 dc potwierdziło owulacje (pękły oba) teraz 10 dni męczarni w oczekiwaniu na wynik.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
A ja dzis rano wstalam,otwieram drzwi na osciez a na werandzie kobialka czeresni
którys ze sąsiadów nas poczęstował
My tez mamy drzewka czeresni ale niestety nie mają owoców,tesciowa kupila dwa drzewka bo chciala nam kupic,ale durna wcisneli jej takie czeresnie ze jedna drugiej nie zapyla i w okolo sąsiedzi nie mają tskich gatunków co by spasowaly.Czytalam na necie to akurat te dwie które mamy nie mają wspólnego gatunku i zeby dwie owocowaly to trzeba dosadzic dwie
Tylko po jakiego nam cztery czeresnie...i tak sobie czwarty rok drzewka rosną,kwitną wiosną a owoców zero.
Trzeba bedzie jedną wymienic na taką co by wzajemnie sie pyliły tylko mąz jakos to bagatelizuje a dla mnie bez sensu drzewa z których nie ma pozytku.
Taki ogrodnik z naszej tesciowej jsk z koziej d... trąbka.
Ostatnio marudzi bysmy posadzili pozeczke i agrest a ja nie przepadam a poza tym nie robie soków ani przetworów bo mój màz jest za wygodny,ciezko sloik ze sokiem otworzyc i zmieszac z wodą,wygodniej butelka z colà lub sok w kartonie,wiec jak mam patrzec jak krzaczki owocują a potem te owoce na ziemi bo nikt nie obiera wiec dla mnie to zbedne.Mam owoce ktore lubie i tyle wystarczy.Tesciowa zas jeczy ze czasem tski kompocik czy cos zrobic...powiedzialam ze dla dwóch garstek owoców które ona chce nie bede sadzic krzaków,bo sie zniszczą,chodzi na targ to sobie kupi te pare dkg.Rok temu wykopalismy agrest którego nikt nie obierał z owoców,a w ciągu 5 lat jsk tutaj mieszkam ani razu na ten agrest nie przyszla i nie zebrala wiec ja nie widze sensu.Tyle co mi tez zachce sie porzeczki na jedno ciasto to kupie na targu bez problemu.
Tesciowa ma balkon w bloku to niech se tam sadzi co chce a od mojego ogrodu sio !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 09:57
Angie 31 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
ania1985 wrote:Cześć Dziewczyny, nie było mnie tu trochę czasu a Wy naprodukowałyście tyle wpisów:). Musiałam odpocząć od tego wszystkiego. Wszystkim które ujrzały dwie kreski gratuluje za pozostałe trzymam kciuki.Ja w kwietniu miałam HSG, w maju przerwa i teraz czerwcowy cykl na CLO. W 14 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Były dwa pęcherzyki 20 i 21 mm. Wczorajsze USg w 18 dc potwierdziło owulacje (pękły oba) teraz 10 dni męczarni w oczekiwaniu na wynik.
ania1985 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Trzymam kochana &&&&&
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Cześć Dziewczyny, nie było mnie tu trochę czasu a Wy naprodukowałyście tyle wpisów:). Musiałam odpocząć od tego wszystkiego. Wszystkim które ujrzały dwie kreski gratuluje za pozostałe trzymam kciuki.Ja w kwietniu miałam HSG, w maju przerwa i teraz czerwcowy cykl na CLO. W 14 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Były dwa pęcherzyki 20 i 21 mm. Wczorajsze USg w 18 dc potwierdziło owulacje (pękły oba) teraz 10 dni męczarni w oczekiwaniu na wynik.
To ja wysyłam wiruski &&&&&&&&&&&&&&
Mnie się teraz udało zaraz po hsg także powodzenia!! ❤
ania1985 lubi tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
moniaaa_1988 wrote:To ja wysyłam wiruski &&&&&&&&&&&&&&
Mnie się teraz udało zaraz po hsg także powodzenia!! ❤34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Cześć Dziewczyny, nie było mnie tu trochę czasu a Wy naprodukowałyście tyle wpisów:). Musiałam odpocząć od tego wszystkiego. Wszystkim które ujrzały dwie kreski gratuluje za pozostałe trzymam kciuki.Ja w kwietniu miałam HSG, w maju przerwa i teraz czerwcowy cykl na CLO. W 14 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Były dwa pęcherzyki 20 i 21 mm. Wczorajsze USg w 18 dc potwierdziło owulacje (pękły oba) teraz 10 dni męczarni w oczekiwaniu na wynik.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Aniu super wieściTrzymam kciuki!
&&&&&&&
-
Jagna 75 wrote:U mnie burza...niech popada bo bardzo sucho jest.
))
-
Cześć dziewczyny.
Jagna u mnie wczoraj była burza, dzisiaj jest ładnie.
U mnie jakoś leci. Podchodzę na luzie do cyklu i odpoczywam.
W ramach odpoczynku odkryłam na nowo swoją pasję do języków i nawet zastanawiam się czy nie rozpocząć studiów na kierunku filologia hiszpańska - wiem, że nie jest to tak popularny język jak niemiecki czy rosyjski - ale bardzo go lubię.
Trzymajcie się ciepło
daktylek lubi tę wiadomość
-
Agnes ja też miałam zamiar odświeżać języki, żeby głowę czymś zająć oprócz starań, owulacji itd. po studiach nie robilam nic z jezykami niestety i trochę ubolewam nad tym. we wlasnym zakresie odswiezasz jezyk? w jaki sposób?Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
daktylek wrote:Agnes ja też miałam zamiar odświeżać języki, żeby głowę czymś zająć oprócz starań, owulacji itd. po studiach nie robilam nic z jezykami niestety i trochę ubolewam nad tym. we wlasnym zakresie odswiezasz jezyk? w jaki sposób?
Mam też czasopisma takie do nauki, gdzie najważniejsze słówka są przetłumaczone.
Na youtubie jest taka seria krótkich filmików extr@ - coś na przykładzie serialu Przyjaciele - ale w wersji bardziej zrozumiałej. - wiem, że jest w wersji angielskiej, hiszpańskiej i niemieckiej - ale może w innych też.daktylek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do was pytanie odnośnie Clostillbegytu, a mianowicie czy to dobrze, że temperatura podnosi się po nim ? Ogólnie bardzo niskie miałam w tych dniach temperatury, nawet bardzo a przyjmując ten lek temperatura znacząco rośnie... czy to dobry znak?
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jaguś_7810 wrote:Dziewczyny mam do was pytanie odnośnie Clostillbegytu, a mianowicie czy to dobrze, że temperatura podnosi się po nim ? Ogólnie bardzo niskie miałam w tych dniach temperatury, nawet bardzo a przyjmując ten lek temperatura znacząco rośnie... czy to dobry znak?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Jaguś_7810 wrote:Dziewczyny mam do was pytanie odnośnie Clostillbegytu, a mianowicie czy to dobrze, że temperatura podnosi się po nim ? Ogólnie bardzo niskie miałam w tych dniach temperatury, nawet bardzo a przyjmując ten lek temperatura znacząco rośnie... czy to dobry znak?
Jaguś, pozwoliłam sobie zerknąć na Twój wykres. Widziałam, że dwie ostatnie temperatury masz mierzone 11.30 i 13.00. Pewnie dlatego są wyższe niż te do 6 d.c.Ja bym się raczej nimi nie sugerowała.
-
kate55 wrote:ja też mam teraz dziwne wzorki na wykresie, a to mój pierwszy cykl z Clo...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...