CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Musze mieć dzisiaj laparoskopie,beta znowu zaczęła rosnąć, jsetek przerażona bo musiałam podpisać zgodę na usunięcie jajowodu gdyby była taka konieczność, dziewczyny trzymajcie mocno kciuki,chyba źle życiu tak się nie bałam! !!
((((
-
AniaStaraczka85 wrote:Musze mieć dzisiaj laparoskopie,beta znowu zaczęła rosnąć, jsetek przerażona bo musiałam podpisać zgodę na usunięcie jajowodu gdyby była taka konieczność, dziewczyny trzymajcie mocno kciuki,chyba źle życiu tak się nie bałam! !!
((((
Aniu, trzymam mocno kciuki! Przytulam mocno. Jesteśmy z Tobą! -
Aniu trzymaj się :* oby skończyło się bez takiej potrzebyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Aniu trzymam kciuki. Mam nadzieję, że nie usuną ci go, wierzę w to. Trzymaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 11:28
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Musze mieć dzisiaj laparoskopie,beta znowu zaczęła rosnąć, jsetek przerażona bo musiałam podpisać zgodę na usunięcie jajowodu gdyby była taka konieczność, dziewczyny trzymajcie mocno kciuki,chyba źle życiu tak się nie bałam! !!
((((
Strasznie to niesprawiedliwe ;( -
Ladybird:) wrote:Trzymaj sie mocno. Pamietam kiedy ja miałam to samo i prosiłam ze u zostawili mi jajowod a oni mówią ze czasem Lepiwj mieć jeden niż 2razy przechodzić cp. Podczas laparo wszystko wyjdzie ale modlę sie zeby było jak najlepiej.
Strasznie to niesprawiedliwe ;(Ladybird:) lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Misia 69 wrote:Ja poszłam dziś do mojej gin po antybiotyk na ta bakterie. Jutro ide jeszcze raz na usg. Zastanawiam sie czy isc tez na betę? I kazala brac luteine. Tez jestem ciekawa jak tam Ania
Jestem zdania ze jak pójdziesz około 6 tyg na usg i nie będzie w macicy nie daj Bóg nic to wtedy napewno sam lekarz powie ze trzeba. Trzymam kciuki żebyś Ty była ta z 9 miesięczna ciąża bo ostatnio tu smutno