CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:Ja po swoich doświadczeniach i innych z forum uważam ze beta to tylko niepotrzebny stres i strata pieniędzy. Nic nie wnosi.
Jestem zdania ze jak pójdziesz około 6 tyg na usg i nie będzie w macicy nie daj Bóg nic to wtedy napewno sam lekarz powie ze trzeba. Trzymam kciuki żebyś Ty była ta z 9 miesięczna ciąża bo ostatnio tu smutnoBianka4 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
...a ja czekam na @ i gdzies se wyjechala hm,a jest mi bardzo pilna.
Juz 9 dni temu miala byc.Pisalam do lekarza,oddzwonil ze jak do poniedzialku sie nie pojawi to mam przyjechac.Mam nadzieje ze przylezie i tej cysty juz nie maAntoś IVF,Julisia natural
-
Cześć. Nie sądziłam że kiedykolwiek tutaj będę, a jednak ... Nie mogę mieć dziecka
..... Dziś w 5 dc dowiedziałam się że mam torbiel 6 cm spowodowana przyjmowaniem CLOSTILBEGYTu, co uniemożliwia zajscie w ciaze, załamiałam się, kolejny raz,ale tym razem porzadnie, siedzę i płacze. Jak sobie pomyślę o kolejnych wizytach, staraniach, mierzeniach temperatury, patrzenia na obce dzieci to mi się niedobrze robi ... Mam kryzys i myślę że nigdy nie będę w uprawnionej ciąży. Tylko pytanie, czemu ja ?
atena87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny !
Aniu jestem myślami z Tobą i mam nadzieje ze uda sie bez uszkodzenia jajowodu!
Misia super wieści ! Oby wszystko dobrze sie układało !
A ja dzis dziewczyny dostałam list ze szpitala i do wypełnienia formularz i tu zaczyna sie problem bo od 1 sierpnia mnie nie ma a ona mówiła ze to bedzie od 7-8 tygodni trwało. A dobrego na dwa tygodnie przed iui mam zrobic badania krwi. Nie wiem czy poczekać jeszcze z tydzien zanim odeśle ten formularz
Będzie córeczka -
Ja dziewczyny juz na wybudzeniowce,jajowod uratowany!!!! A miałam okropnego stracha bonjakby tego było mało, to z racji tego że opóźnilo się wszystko bo miałam potas za wysoki do zabiegu,to niestety nie mógł mnie operować mój gin bo musiałam juz iść,ale udało się uratować jajowod i jestem teraz chyba najszczesliwsza na świecie
Biedronka7, Opolanka 85, Wedmoczka, Ladybird:), daktylek, doty22, ana1122, Angie 31, Misia 69, Amc, marzusiax, Kinga40, CzterolistnaKoniczyna lubią tę wiadomość
-
Ania super ! Teraz wszystko bedzie juz tylko dobrze
za chwilkę znowu będziesz w ciazy a następną juz na porodówce !!! Buziaki!
Soszynka wiem co czujeszja juz sie staram od 3 lat ale nie daj sie smutkowi i zwątpieniu bo wtedy bedzie tak jak mówisz ze nie będziesz w ciazy. Trzeba wierzyć i dzialac i iść do przodu ! Przytulam cie!!!!
Będzie córeczka -
AniaStaraczka85 wrote:Ja dziewczyny juz na wybudzeniowce,jajowod uratowany!!!! A miałam okropnego stracha bonjakby tego było mało, to z racji tego że opóźnilo się wszystko bo miałam potas za wysoki do zabiegu,to niestety nie mógł mnie operować mój gin bo musiałam juz iść,ale udało się uratować jajowod i jestem teraz chyba najszczesliwsza na świecie
-
Jagna 75 wrote:Ja bym poszla,przynajmniej w razie czego jest potwierdzenie ze bylo sie w ciązy...juz raz uslyszalam pytanie czy mam jskis dowód na to ze bylam w ciàzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 20:13
-
Szoszynka wrote:Cześć. Nie sądziłam że kiedykolwiek tutaj będę, a jednak ... Nie mogę mieć dziecka
..... Dziś w 5 dc dowiedziałam się że mam torbiel 6 cm spowodowana przyjmowaniem CLOSTILBEGYTu, co uniemożliwia zajscie w ciaze, załamiałam się, kolejny raz,ale tym razem porzadnie, siedzę i płacze. Jak sobie pomyślę o kolejnych wizytach, staraniach, mierzeniach temperatury, patrzenia na obce dzieci to mi się niedobrze robi ... Mam kryzys i myślę że nigdy nie będę w uprawnionej ciąży. Tylko pytanie, czemu ja ?
ja koncze cykl w ktorym mialam albo jeszcze mam cyste 4cm,jesli @ przyjdzie(spóznia sie 9dni)mam sprawdzic czy sie wchlonèla,jesli nie to kolejny cykl na orgametrilu i czekamy az zniknie.Teraz mam nadzieje ze @ przyjdzie do poniedzialku,jesli nie to mam zjawic sie w klinice...nie wiem co moglo sie tam porobic ze @ nie chce przyjsc.Wole by nie przychodzila w cyklu ze staraniami a nie kiedy powody inne.
Z pewnoscià zostaniesz mamą,niestety cierpliwosci musisz miec sporo bo to bedzie troche trwalo.Glowa do góry,nikt nie powiedzial ze nie masz szansSzoszynka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural