CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:przekaz jej nastepnym razem ode mnie że ma całkowitą rację co do przypadlosci jej zdaniem "chorych dzieci" które wyrastają i pracują jako "takowe sekretarki"! bo twoje będzie pilotem! o! małpa zawszała!zeby się jutro wysrać nie mogła!
przepraszam ale poniosło mnie☺❤Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Lejdis, wróciłam własnie z mojej drugiej pracy, powiem tylko, ze to bardzo ważna instytucja publiczna, gdzie powinny pracować o pewnym poziomie kultury.. otóż podczas pogawędki z sekretarką wyszło, że staram się o drugie dziecko i ona mi wypaliła prosto w twarz
"Ja bym się bała w tym wieku dziecko urodzić, przecież może być chore...."
o jak się wkur....., poziom empatii ameby, fu..k co za ludzie, żeby kobieta kobiecie tak wyjechała...
powstrzymałam się od komentarza, nie wyjechałam też z bańki sekretarce, a pokusa była ogroooomna
no to się wygadałam....
mamakejti nie wiem dokładnie ile masz lat, ale moja mama urodziła mnie w wieku 42 lat i oprócz tego, że aktualnie mam problemy z zajściem w ciążę (czego nie wiążę z wiekiem mojej mamy kiedy mnie rodziła
), jestem cała i zdrowa, powiedziałabym nawet że nie głupia, a podobno w dodatku dosłownie "w czepku urodzona"
Także nie przejmuj się takim gadaniem i działaj !!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Jagna 75 wrote:Ja bym go wziela od 18-19dc,dając czas na ovu gdyby byla pózniej.
Trzeba pamiętac ze są jajka które przy 20mm juz pèkajà,wielkosc nie ma znaczenia przy dojrzalym jaju -
Ja zmykam do łozeczka,rano musze skoczyc po wyniki tarczycy i glukozy a kolo poludnia jedziemy na wizyte do immunologa.Rano sie odezwe,tak wièc...upojnych nocy
http://static.pokazywarka.pl/i/6732496/844034/dobrej-nocy-36.jpgAntoś IVF,Julisia natural
-
Parsleyek wrote:mamakejti nie wiem dokładnie ile masz lat
, ale moja mama urodziła mnie w wieku 42 lat i oprócz tego, że aktualnie mam problemy z zajściem w ciążę (czego nie wiążę z wiekiem mojej mamy kiedy mnie rodziła
), jestem cała i zdrowa, powiedziałabym nawet że nie głupia, a podobno w dodatku dosłownie "w czepku urodzona"
Także nie przejmuj się takim gadaniem i działaj !!!
Kochane, w sierpniu będzie 37 także nie uważam się za najstarszą starowinkę w wiosce;)
no ale wygadałam się terapeutycznie na wątku;)
dzięki Piękne za wsparcie"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Kochane, w sierpniu będzie 37 także nie uważam się za najstarszą starowinkę w wiosce;)
no ale wygadałam się terapeutycznie na wątku;)
dzięki Piękne za wsparcie- nie ublizajac zawodowi oczywiscie, chodzilo mi o stan umyslu), także takimi babami się nie trzeba przejmować, będziesz miała śliczne i zdrowe maleństwo, a jej oczy z orbit jeszcze wyjdą jak będziesz pod pracą z wózkiem popinkalać :*
mamakejti lubi tę wiadomość
7 cs szczęśliwy
-
Olcc. wrote:Moja mama urodziła mnie w wieku 37 właśnie, po 11-stu latach przerwy w rodzeniu i jakoś chora nie jestem.... (Ani też sekretarką
- nie ublizajac zawodowi oczywiscie, chodzilo mi o stan umyslu), także takimi babami się nie trzeba przejmować, będziesz miała śliczne i zdrowe maleństwo, a jej oczy z orbit jeszcze wyjdą jak będziesz pod pracą z wózkiem popinkalać :*
Pięknie napisane Olcc. - sekretarka to stan umysłu;)
oczywiście pozdrawiam wszystkie normalne sekretarki i sekretarzy;)
Jasne, że się nie poddaję, jeszcze nie wyznaczyłam granicy mojego wieku, póki co działamOlcc. lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Cześć dziewczyny.
Macie jakieś sposoby na ból żołądka. Normalnie czuję się jakby mi ktoś skopał brzuch, niby jestem głodna ale na większość rzeczy mnie odrzuca.
Mamakejti nie martw się tą małpą. Rozumiałabym jej słowa gdybyś się starała o dziecko po 60, ale tak to bez przesady. Zresztą nie powinna tego mówić na głos. Ja dlatego nikomu nie mówię że się staram. Tylko rodzice wiedzą i przynajmniej mam spokój -
Cześć Dziewczyny. Ja już jestem po pobraniu krwi na bete i czekam jak na skazanie do 17 bo wtedy będą wyniki.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Jagna 75 wrote:Ja zmykam do łozeczka,rano musze skoczyc po wyniki tarczycy i glukozy a kolo poludnia jedziemy na wizyte do immunologa.Rano sie odezwe,tak wièc...upojnych nocy
http://static.pokazywarka.pl/i/6732496/844034/dobrej-nocy-36.jpg34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
panan12 wrote:Ale jestem wściekła mieliśmy serduszkowac pojechałam do rodziców i rurą w ścianie strzeliła i zamiast serduszka były ścięty i zbieranie wody jakieś 50 litrów się wypali34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Cześć Dziewczyny. Ja już jestem po pobraniu krwi na bete i czekam jak na skazanie do 17 bo wtedy będą wyniki.
Aniu, pomyśl, ze do zapłodnienia doszło, to już jest skok do przodu, ja jak w marcu miałam wolno opadającą betę od razu po drugim wyniku pobiegłam do gina na usg żeby zobaczyć, czy jajowód czysty, bo bałam sie cp
spokojnie poczekaj na wynik, ale tak czy inaczej poszłabym na usg i żeby ustalić co masz dalej robić
ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że beta jednak przyrasta"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Witam Was z rana dziewczyny. Dzisiaj padam w pracy na pyskacza, musiałam syna o czwartej rano odebrać z autobusu, przyjechał z obozu sportowego.
Agnes weź może nospę, lub jak to zatrucie to nifuroksazyd i może herabtę miętową.
U mnie owulka poszła sobie w siną dal. Janiki nie bolą, tempka nisko, testy owu negatywne. Ale serduszkuje, tak na wszelkiVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
agnes87 wrote:Cześć dziewczyny.
Macie jakieś sposoby na ból żołądka. Normalnie czuję się jakby mi ktoś skopał brzuch, niby jestem głodna ale na większość rzeczy mnie odrzuca.
Mamakejti nie martw się tą małpą. Rozumiałabym jej słowa gdybyś się starała o dziecko po 60, ale tak to bez przesady. Zresztą nie powinna tego mówić na głos. Ja dlatego nikomu nie mówię że się staram. Tylko rodzice wiedzą i przynajmniej mam spokój
Dzięx agnes87;)
na ból żołądka to ja piję herbatkę majerankową, 2 łyżeczki majeranku zalej wziątkiem i zaparzaj 5 min, potem trzeba przecedzić, u mnie działa"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
panan12 wrote:Ale jestem wściekła mieliśmy serduszkowac pojechałam do rodziców i rurą w ścianie strzeliła i zamiast serduszka były ścięty i zbieranie wody jakieś 50 litrów się wypali
panan12, może ta strzelająca rura to taka przepowiednia dla Was;) tego się trzymaj i nie ustawaj w trudach starań"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Pięknie napisane Olcc. - sekretarka to stan umysłu;)
oczywiście pozdrawiam wszystkie normalne sekretarki i sekretarzy;)
Jasne, że się nie poddaję, jeszcze nie wyznaczyłam granicy mojego wieku, póki co działamAntoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Aniu, pomyśl, ze do zapłodnienia doszło, to już jest skok do przodu, ja jak w marcu miałam wolno opadającą betę od razu po drugim wyniku pobiegłam do gina na usg żeby zobaczyć, czy jajowód czysty, bo bałam sie cp
spokojnie poczekaj na wynik, ale tak czy inaczej poszłabym na usg i żeby ustalić co masz dalej robić
ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że beta jednak przyrasta34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian