WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    przekaz jej nastepnym razem ode mnie że ma całkowitą rację co do przypadlosci jej zdaniem "chorych dzieci" które wyrastają i pracują jako "takowe sekretarki"! bo twoje będzie pilotem! o! małpa zawszała!zeby się jutro wysrać nie mogła!

przepraszam ale poniosło mnie☺❤
    Jestes the best :-)

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Lejdis, wróciłam własnie z mojej drugiej pracy, powiem tylko, ze to bardzo ważna instytucja publiczna, gdzie powinny pracować o pewnym poziomie kultury.. otóż podczas pogawędki z sekretarką wyszło, że staram się o drugie dziecko i ona mi wypaliła prosto w twarz
    "Ja bym się bała w tym wieku dziecko urodzić, przecież może być chore...."
    o jak się wkur....., poziom empatii ameby, fu..k co za ludzie, żeby kobieta kobiecie tak wyjechała...
    powstrzymałam się od komentarza, nie wyjechałam też z bańki sekretarce, a pokusa była ogroooomna
    no to się wygadałam....

mamakejti nie wiem dokładnie ile masz lat ;) , ale moja mama urodziła mnie w wieku 42 lat i oprócz tego, że aktualnie mam problemy z zajściem w ciążę (czego nie wiążę z wiekiem mojej mamy kiedy mnie rodziła ;) ), jestem cała i zdrowa, powiedziałabym nawet że nie głupia, a podobno w dodatku dosłownie "w czepku urodzona" :D
    Także nie przejmuj się takim gadaniem i działaj !!! :)

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • syringe Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Ja bym go wziela od 18-19dc,dając czas na ovu gdyby byla pózniej.
    Trzeba pamiętac ze są jajka które przy 20mm juz pèkajà,wielkosc nie ma znaczenia przy dojrzalym jaju
    Jaguś szczerze też tak pomyślałam. I tak ostatnio mam długie cykle więc poczekam nic nie mam do stracenia

3jgxs65g2m6wfiut.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem wściekła mieliśmy serduszkowac pojechałam do rodziców i rurą w ścianie strzeliła i zamiast serduszka były ścięty i zbieranie wody jakieś 50 litrów się wypali

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Ale jestem wściekła mieliśmy serduszkowac pojechałam do rodziców i rurą w ścianie strzeliła i zamiast serduszka były ścięty i zbieranie wody jakieś 50 litrów się wypali
    Kochana cala noc przed wami :-) dacie rade

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmykam do łozeczka,rano musze skoczyc po wyniki tarczycy i glukozy a kolo poludnia jedziemy na wizyte do immunologa.Rano sie odezwe,tak wièc...upojnych nocy :-)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6732496/844034/dobrej-nocy-36.jpg

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parsleyek wrote:
    mamakejti nie wiem dokładnie ile masz lat ;) , ale moja mama urodziła mnie w wieku 42 lat i oprócz tego, że aktualnie mam problemy z zajściem w ciążę (czego nie wiążę z wiekiem mojej mamy kiedy mnie rodziła ;) ), jestem cała i zdrowa, powiedziałabym nawet że nie głupia, a podobno w dodatku dosłownie "w czepku urodzona" :D
    Także nie przejmuj się takim gadaniem i działaj !!! :)

Kochane, w sierpniu będzie 37 także nie uważam się za najstarszą starowinkę w wiosce;)
    no ale wygadałam się terapeutycznie na wątku;)
    dzięki Piękne za wsparcie

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Olcc. Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Kochane, w sierpniu będzie 37 także nie uważam się za najstarszą starowinkę w wiosce;)
    no ale wygadałam się terapeutycznie na wątku;)
    dzięki Piękne za wsparcie
    Moja mama urodziła mnie w wieku 37 właśnie, po 11-stu latach przerwy w rodzeniu i jakoś chora nie jestem.... (Ani też sekretarką :D - nie ublizajac zawodowi oczywiscie, chodzilo mi o stan umyslu), także takimi babami się nie trzeba przejmować, będziesz miała śliczne i zdrowe maleństwo, a jej oczy z orbit jeszcze wyjdą jak będziesz pod pracą z wózkiem popinkalać :*

mamakejti lubi tę wiadomość

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcc. wrote:
    Moja mama urodziła mnie w wieku 37 właśnie, po 11-stu latach przerwy w rodzeniu i jakoś chora nie jestem.... (Ani też sekretarką :D - nie ublizajac zawodowi oczywiscie, chodzilo mi o stan umyslu), także takimi babami się nie trzeba przejmować, będziesz miała śliczne i zdrowe maleństwo, a jej oczy z orbit jeszcze wyjdą jak będziesz pod pracą z wózkiem popinkalać :*

Pięknie napisane Olcc. - sekretarka to stan umysłu;)
    oczywiście pozdrawiam wszystkie normalne sekretarki i sekretarzy;)
    Jasne, że się nie poddaję, jeszcze nie wyznaczyłam granicy mojego wieku, póki co działam

Olcc. lubi tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • agnes87 Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Macie jakieś sposoby na ból żołądka. Normalnie czuję się jakby mi ktoś skopał brzuch, niby jestem głodna ale na większość rzeczy mnie odrzuca.
    Mamakejti nie martw się tą małpą. Rozumiałabym jej słowa gdybyś się starała o dziecko po 60, ale tak to bez przesady. Zresztą nie powinna tego mówić na głos. Ja dlatego nikomu nie mówię że się staram. Tylko rodzice wiedzą i przynajmniej mam spokój

• ania1985 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Ja już jestem po pobraniu krwi na bete i czekam jak na skazanie do 17 bo wtedy będą wyniki.

34 cykl starań, 7 z CLO
    czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
    Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
    Syn 12.11.17 Krystian

• ania1985 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Ja zmykam do łozeczka,rano musze skoczyc po wyniki tarczycy i glukozy a kolo poludnia jedziemy na wizyte do immunologa.Rano sie odezwe,tak wièc...upojnych nocy :-)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6732496/844034/dobrej-nocy-36.jpg
    Jagna słodki:). daj znać jak po wizycie.

34 cykl starań, 7 z CLO
    Syn 12.11.17 Krystian

• ania1985 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Będzie dobrze:)

34 cykl starań, 7 z CLO
    Syn 12.11.17 Krystian

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1985 wrote:
    Cześć Dziewczyny. Ja już jestem po pobraniu krwi na bete i czekam jak na skazanie do 17 bo wtedy będą wyniki.

Aniu, pomyśl, ze do zapłodnienia doszło, to już jest skok do przodu, ja jak w marcu miałam wolno opadającą betę od razu po drugim wyniku pobiegłam do gina na usg żeby zobaczyć, czy jajowód czysty, bo bałam sie cp
    spokojnie poczekaj na wynik, ale tak czy inaczej poszłabym na usg i żeby ustalić co masz dalej robić
    ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że beta jednak przyrasta

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Katka80 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z rana dziewczyny. Dzisiaj padam w pracy na pyskacza, musiałam syna o czwartej rano odebrać z autobusu, przyjechał z obozu sportowego.

Agnes weź może nospę, lub jak to zatrucie to nifuroksazyd i może herabtę miętową.

U mnie owulka poszła sobie w siną dal. Janiki nie bolą, tempka nisko, testy owu negatywne. Ale serduszkuje, tak na wszelki :P

VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
    10 cs w tym 4 cykle z clo
    Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
    Termin porodu: 30 kwietnia 2017
    8p3oskjorung1yyh.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnes87 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Macie jakieś sposoby na ból żołądka. Normalnie czuję się jakby mi ktoś skopał brzuch, niby jestem głodna ale na większość rzeczy mnie odrzuca.
    Mamakejti nie martw się tą małpą. Rozumiałabym jej słowa gdybyś się starała o dziecko po 60, ale tak to bez przesady. Zresztą nie powinna tego mówić na głos. Ja dlatego nikomu nie mówię że się staram. Tylko rodzice wiedzą i przynajmniej mam spokój

Dzięx agnes87;)
    na ból żołądka to ja piję herbatkę majerankową, 2 łyżeczki majeranku zalej wziątkiem i zaparzaj 5 min, potem trzeba przecedzić, u mnie działa

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:

panan12, może ta strzelająca rura to taka przepowiednia dla Was;) tego się trzymaj i nie ustawaj w trudach starań;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Pięknie napisane Olcc. - sekretarka to stan umysłu;)
    oczywiście pozdrawiam wszystkie normalne sekretarki i sekretarzy;)
    Jasne, że się nie poddaję, jeszcze nie wyznaczyłam granicy mojego wieku, póki co działam
    Kochana,mój lekarz mówi ze sens jest do 45roku zycia,potem to juz ciezki orzech do zgryzienia ale są i przypadki ze i ten wiek nie ma przeszkód,wszystko zalezy od stanu zdrowia,rezerw..ja mialam skonczone akurat 40lat kiedy przestąpilam próg kliniki,lekarz zrobil mi badania i na ich podstawie stwierdził ze moje rezerwy są na poziomie kobiety 35letniej,wiec tak jakby mi ubylo lat hi hi,choc mimo wieku kazdy odejmuje mi 10lat tak wiec niezly egzemplarz ze mnie

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1985 wrote:
    Czekamy na wiesci kochana <3

ania1985 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Aniu, pomyśl, ze do zapłodnienia doszło, to już jest skok do przodu, ja jak w marcu miałam wolno opadającą betę od razu po drugim wyniku pobiegłam do gina na usg żeby zobaczyć, czy jajowód czysty, bo bałam sie cp
    spokojnie poczekaj na wynik, ale tak czy inaczej poszłabym na usg i żeby ustalić co masz dalej robić
    ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że beta jednak przyrasta
    Mamakejti dzięki. Oczywiście jak dostane wynik to mam dzwonić do mojego ginekologa i pewnie jeszcze dziś pojadę na usg. W myślach się pocieszam, że właśnie było już zapłodnienie i to jest jakiś mały sukces.

34 cykl starań, 7 z CLO
    Syn 12.11.17 Krystian

‹‹ 1769 1770 1771 1772 1773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ