CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ania1985 wrote:Mamakejti dzięki. Oczywiście jak dostane wynik to mam dzwonić do mojego ginekologa i pewnie jeszcze dziś pojadę na usg. W myślach się pocieszam, że właśnie było już zapłodnienie i to jest jakiś mały sukces.
ania1985 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
hej
mam pytanie w piatek byłam u lekarza na monitoringu 9dc pecherzyki 12 mm -dzis test owulacyjny nadal negatywny
od 3-7 brałam clo po raz pierwszy jak ona działa na organizm-przyspiesza owulke bo juz normalnie powinno sie cos dziac a to nawet po stymulacji nic
-
jatoszka wrote:hej
mam pytanie w piatek byłam u lekarza na monitoringu 9dc pecherzyki 12 mm -dzis test owulacyjny nadal negatywny
od 3-7 brałam clo po raz pierwszy jak ona działa na organizm-przyspiesza owulke bo juz normalnie powinno sie cos dziac a to nawet po stymulacji nic
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
daktylek wrote:Jagna czy Ty bierzesz coś na optymizm??? normalnie zazdroszczę woli walki... ja jestem trochę na dnie emocjonalnym teraz.. a jak widzę Twoje posty, które kipią optymizmem to podziwiam!
poza tym staram sie zyc by nie tylko moje dni wypełnialy mysli staran o dziecko ale to co mnie otacza,nie chce by zycie uciekalo.To co ma byc to bedzie,zmienic tego nie mozna,moze tor biegu die zmieni sle nie finał.Tak wiec nie ma co sie zalamywac,kazdej z nas sie uda tylko kazdej w innym czasie.Powodzenia
daktylek lubi tę wiadomość
-
-
mamakejti no cóż to za babsztyl? Nie wiem skąd oni biorą tych ludzi do pracy
Jak byłam po zasiłek pogrzebowy to w zusie potraktowali nas jak złodziei, którzy sami sobie zabili dziecko, żeby wymusić zasiłek
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny:-) czytam to co piszcie i niestety wszędzie mozna spotkać podłych ludzi, ktorzy uwielbiają wytykać nochala w nieswoje sprawy. Mnie caly czas wpracy pytają o dzidziusia, a wiadomo ze w pracy lepiej sie nie zwierzać. W kazdym razie skonczylam wczoraj brac clo (3 cykl) i od rana czuję jajniki, takie jakby bulgotanie, mam nadzieje ze cos sie tam szykuje. Pozdrawiam i milego dnia:-)
-
hej dziewczynki :* sytuacja opanowana wody było na 1,5 cm na całym parterze ( dywany do wyrzucenia ) i ogólnie ciuchy całe mokre siedzą w wannie czekają na pranie a pralka nieczynna musiałam cały hydrofor wyłączyć ....masakra muszę po hydraulika...
a co do serduszek wróciliśmy wczoraj o 22 to już nam się nie chciało a dziś wstałam po 7 to już pojechaliśmy do pracy przed 8;/
Ale jedna dobra nowina!!!byłam na monitoringu i mam pęcherzyk w prawym jajniku dojrzały 16 mm jest jeden wariat ;] i pęknie za 2-3 dni
tak mówił lekarz endometrium jest dobre nie za cienkie
żeby działać
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 11:11
-
panan12 wrote:hej dziewczynki :* sytuacja opanowana wody było na 1,5 cm na całym parterze ( dywany do wyrzucenia ) i ogólnie ciuchy całe mokre siedzą w wannie czekają na pranie a pralka nieczynna musiałam cały hydrofor wyłączyć ....masakra muszę po hydraulika...
a co do serduszek wróciliśmy wczoraj o 22 to już nam się nie chciało a dziś wstałam po 7 to już pojechaliśmy do pracy przed 8;/
Ale jedna dobra nowina!!!byłam na monitoringu i mam pęcherzyk w prawym jajniku dojrzały 16 mm jest jeden wariat ;] i pęknie za 2-3 dni
tak mówił lekarz endometrium jest dobre nie za cienkie
żeby działać
-
panan12 wrote:a przeważnie pękają przy jakiej wielkości?34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
Witajcie
Mnie dzisiejszy dzień, po 25dniowym cyklu, przywitał @@@
Niestety samo sono hsg nic nie zdziałało więc za kilka dni rozpoczynam pierwszy raz z clo.
Powiedzcie mi proszę czy odczuwacie jakieś silne skutki uboczne? Czy lepiej tabletkę brać na dzień czy na noc? Będę wdzięczna za wszelkie informacje na ten temat
pozdrawiam i życzę miłego dnia! Choć kolejny miesiąc nic z tego, to staram się pozytywnie nastawić, że kolejny będzie lepszy...
Jagna dodajesz optymizmu29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Witajcie
Niestety samo sono hsg nic nie zdziałało więc za kilka dni rozpoczynam pierwszy raz z clo.
Powiedzcie mi proszę czy odczuwacie jakieś silne skutki uboczne? Czy lepiej tabletkę brać na dzień czy na noc? Będę wdzięczna za wszelkie informacje na ten temat
pozdrawiam i życzę miłego dnia! Choć kolejny miesiąc nic z tego, to staram się pozytywnie nastawić, że kolejny będzie lepszy...
Jagna dodajesz optymizmu
Ja akurat jestem tą szczesciarą, ktora nie odczuwa żadnych skutkow ubocznych przy clo. Właśnie skończyłam brac clo, a bralam 2 tabl dziennie, rano i wieczorem tak mi kazal lekarz. A od dzis czuje pracę jajnikow:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 11:36
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Witajcie
Jagna dodajesz optymizmuParsleyek lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian