CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja znajoma po 4 latach starań, jak to się mówi odpuściła (choć nadal nie wiem co to słowo do końca oznacza
) kupili z mężem mieszkanie i zdecydowali się na psa. A za chwilę okazało się, że jest w ciąży.
Niech zwierzaczek w domu będzie dobrym znakiem! - nieważne czy kotek czy piesekja już od 7 lat z psiakiem w domu
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
panan12 wrote:dziewczyny jak myślicie iść dziś do innego lekarza? czy czekać cierpliwie na wzrost temperatury?co byście zrobiły? wizyta z usg 100 złAntoś IVF,Julisia natural
-
ania1985 wrote:No ja długo nie musiałam czekać na krwawienie. Już jest:(Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Jagna, bierz Franię! Wygląda na porządną kocicęAntoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Dobre Kobiety,
proszę o Wasze zdanie, ovitrelle wstrzyknęłam w nocy z 29 na 30 czerwca
1 lipca miałam IUI, kiedy Waszym zdaniem jest sensowne robienie bety?
Ja zrobie 13 lub 14 dni po zastrzyku czyli 12 albo 13 lipiecWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 17:12
Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:muszę zaplanować wylot i boję się kupować bilety wcześniej niż w dniu wyników bety...Antoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:Taka opinia ze niema dominującego albo będzie pozna owulacja a wczorajszy lekarz mówił że jest w prawym jajniku. Kogo słychać ?
myślę, że ten cykl musisz postarać się na czuja, od następnego wybierz się do jakiegoś porządnego doktorka, żeby wiedzieć na 100% czy będzie/jest/była owulacja"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:tja, to czarne tło było jakieś rzeczywiście funeralne.....
teraz to ja we własnej osobie;)
To chyba Jagienko razem zatestujemy 12 lipca;)Antoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:Taka opinia ze niema dominującego albo będzie pozna owulacja a wczorajszy lekarz mówił że jest w prawym jajniku. Kogo słychać ?Antoś IVF,Julisia natural