CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Ja mam dylemat czy 12 czy 13ty.Wolslabym nawet 14ego zrobic ale wtedy ide do ponoc dobrej gin która jest w naszym szpitalu i przyjmuje nie tylko prywatnie ale i na nfz.To bedzie moja pierwsza wizyta u niej,dlatego dzien wczesniej zrobie bete by ewentualnie z pozytywem juz na wizyte.Na te wizyte czekam od marca,takie dlugie terminy do niej.Oczywiscie klinike nie odpuszczam ale chce miec tu dobrego gina na miejscu a ze jeszcze w szpitalu to juz super sprawa.Tak wiec jaka by nie byla beta to na wizyte ide,ewentualnie sprawdzi mi czy jaja pèkly czy dladu po nich nie ma to bym tylko telefonicznie uzgodnila z moim ginem w klinice czy dalej stymulacja,jezeli tak to nie pojade juz na monitoring przed wzieciem clo tylko dopiero na podglàd jajek,zaoszczedze 150zl i czas dla siebie
Bardzo dobre podejście! Ja tez mam w odwodzie ginkę, która prowadziła mi ciążę, ona zawsze powtarza, że ciężarnym należą się wszystkie badania na nfz jak psu buda i wypisuje skierowania do szpitala na oddział pat. c. którym kieruje;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Bardzo dobre podejście! Ja tez mam w odwodzie ginkę, która prowadziła mi ciążę, ona zawsze powtarza, że ciężarnym należą się wszystkie badania na nfz jak psu buda i wypisuje skierowania do szpitala na oddział pat. c. którym kieruje;)Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Jagna, jak się zowie pupilek?
To moja córeczka czworonoźna,zawsze przy mnie na dobre i złe,zawsze pociesza kiedy płacze,ma wiecej czulosci w sobie niz niejeden czlowiekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 18:26
Antoś IVF,Julisia natural
-
Misia 69 wrote:Jagna ty masz naprawdę wielkie serducho. ❤❤❤❤. Też mamy yorka i mówię że to moje drugie dziecko hehe. Wiec też bym do ratowała. Jesteś wielka
-
Misia 69 wrote:Jagna ty masz naprawdę wielkie serducho. ❤❤❤❤. Też mamy yorka i mówię że to moje drugie dziecko hehe. Wiec też bym do ratowała. Jesteś wielka
Misia 69 lubi tę wiadomość
-
Monia85 wrote:Dziewczyny która robiła panel TORCH? Co to jest anti-human?
Tak, to badanie przesiewowe i obejmuje
toksoplazmoza (ang. toxoplasmosis)
różyczka (ang. rubella)
cytamegalowirus (ang. cytomegalovirus)
opryszczka pospolita (herpes simplex)
wirus HIV
jak masz do tego kiłę to nazywa się TORCHS
a anti-human to chyba chodzi o oznaczenie klas przeciwciał bo masz na wyniku anti-human IgG i IGM"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Witam się dziewczyny! Dawno mnie nie było, bo sajgon w pracy przedurlopowy miałam. Ale od dzisiaj mam urlopik!!!! Całe 18 dni kalendarzowych! W sobotę lecimy na Rodos na tydzień, a później laba w domu.
Mam właśnie pierwszą @ po łyżeczkowaniu. Jest porównywalna do normalnych @, choć pierwsze dwa dni były dość obfite. Piersi nie bolą mnie wcale i trochę się dziwię, bo zawsze bolały. W tym cyklu jadę na naturalsieMoże ovitrelkę ewentualnie przyjmę. A od przyszłego cyklu ruszam z clo!
Jagna, trzymam kciuki za testowanie, jak przyjadę i zajrzę na forum, to ma być suwaczek ciążowy u Ciebie!!!!!
AniaStaraczka, co u Ciebie, kochana??
Mamakejti, gdzieś Ty się kobito tak wylegiwała na plaży? Awatar cudny!
Kochane, która była w Grecji w lipcu? Brać jakieś długie spodnie, kurtkę, bluzę? Doradźcie coś, bo w Grecji nigdy nie byłam.mamakejti lubi tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Opolanka 85 wrote:Witam się dziewczyny! Dawno mnie nie było, bo sajgon w pracy przedurlopowy miałam. Ale od dzisiaj mam urlopik!!!! Całe 18 dni kalendarzowych! W sobotę lecimy na Rodos na tydzień, a później laba w domu.
Mam właśnie pierwszą @ po łyżeczkowaniu. Jest porównywalna do normalnych @, choć pierwsze dwa dni były dość obfite. Piersi nie bolą mnie wcale i trochę się dziwię, bo zawsze bolały. W tym cyklu jadę na naturalsieMoże ovitrelkę ewentualnie przyjmę. A od przyszłego cyklu ruszam z clo!
Jagna, trzymam kciuki za testowanie, jak przyjadę i zajrzę na forum, to ma być suwaczek ciążowy u Ciebie!!!!!
AniaStaraczka, co u Ciebie, kochana??
Mamakejti, gdzieś Ty się kobito tak wylegiwała na plaży? Awatar cudny!
Kochane, która była w Grecji w lipcu? Brać jakieś długie spodnie, kurtkę, bluzę? Doradźcie coś, bo w Grecji nigdy nie byłam.
byłam w lipcu parę lat temu na rodos, wysokie temp ale łagodzi wieczny wiatr;) możesz 1 cienkie długie spodnia zabrać - nie jeansy i coś przewiewnego z długim rękawem
mój aktualny awatar to jedno z moich ulubieńszych zdjęć wakacyjnych, jak się wypuszczaliśmy z małżem w dalekie zakątki przed naszą Anką, jak mam zły humor to sobie to zdjęcie oglądam i planuje, że jak młoda trochę podrośnie, to wsadzimy ją do samolotu i smigamyOpolanka 85 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Monia85 wrote:Robiłam tylko igm i wszystko wyszło ujemne tylko anti-human Igm 70 (+)
Droga, nie zinterpretuję Ci wyniku, ale norma to chyba max 22 (oczywiście zależy w którym lab.), zapytasz gina to Ci wszystko wyjaśni"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Katka80 wrote:Piękny kot , moja kuzynka w Gdyni ma hodowlę brytyjczyków, tylko że one je za ok 3tys. sprzedaje.
My się długo zastanawialiśmy nad psem, wiadomo to obowiązek, ale damy radę. Ja w domu zawsze miałam psy, fajne uczucie jak przyjeżdżasz do domu i ktoś się tak cieszy na Twój widok. Poza tym ona taka słodka!!
Właśnie wróciłam ze sklepu zoologicznego z całą reklamówką różnych akcesoriów. Nie mogę się doczekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 21:17
-
My mamy w domu dwa psiaki
Jeden ze schroniska, a drugi znaleziony przy drodze potrącony przez auto. Oba teraz są szczęśliwe i razem tworzymy rodzinkę
Ale mnie dziś bolą jajniki, chyba dziś mam owuOpolanka 85, mamakejti, Misia 69 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
mamakejti wrote:byłam w lipcu parę lat temu na rodos, wysokie temp ale łagodzi wieczny wiatr;) możesz 1 cienkie długie spodnia zabrać - nie jeansy i coś przewiewnego z długim rękawem
mój aktualny awatar to jedno z moich ulubieńszych zdjęć wakacyjnych, jak się wypuszczaliśmy z małżem w dalekie zakątki przed naszą Anką, jak mam zły humor to sobie to zdjęcie oglądam i planuje, że jak młoda trochę podrośnie, to wsadzimy ją do samolotu i smigamy
Tak się cieszę z tego wyjazdu. Cieszę się, że @ dostałam wcześniej, że będę mogła szaleć i nawet się napić. Muszę wynajdywać pozytywy tego, że nie jestem w ciąży:) Bałam się pierwszej @ po zabiegu, że zdarzy się na wakacjach. Ale matka natura chyba mnie polubiła:)mamakejti lubi tę wiadomość
-
Opolanka 85 wrote:Dziękuję, tak myślę żeby w długich, cienkich spodniach lecieć i jakąś bluzę i narzutkę wziąć. Mąż musi też długie spodnie i koszulinę zabrać, bo na kolacjach wymagany strój wieczorowy.
Tak się cieszę z tego wyjazdu. Cieszę się, że @ dostałam wcześniej, że będę mogła szaleć i nawet się napić. Muszę wynajdywać pozytywy tego, że nie jestem w ciąży:) Bałam się pierwszej @ po zabiegu, że zdarzy się na wakacjach. Ale matka natura chyba mnie polubiła:)
Życzę Ci Opolanko cudownego wyluzowania i pięknej opalenizny.Opolanka 85 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."