CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie sis, kto jak nie Ty. Dasz radę ☺Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
ania1985 wrote:Cześć wszystkim, ja leczyłam się po stracie i już wydawało mi się, że jest lepiej ale niestety jest masakra. Wczoraj dowiedziałam się, że koleżanka w ciąży 8 tydzień, dziś kolejna do mnie dzwoni, że w ciąży 9 tydzień. Zagryzam zęby przez telefon a później wyje. Z której strony się nie odwrócę to dowiaduje się, że koleżanki w ciąży. Oszaleje, już nie daje sobie rady.
Jednak wiara i siła nie umarła z moim aniołkiem,on dodaje mi sił.
Tobie tez twój aniołek pomoze,z pewnoscią czuwa nad tobą i nie pozwoli bys cierpiała.Trzeba sie wypłakac,jednak potem trzeba juz byc tylko silnym.Pamietaj ze im wiecej kobiet w ciązy tym krótsza twoja kolejka,blizej do spełnienia.Kazda z nas zasługuje byc w ciązy a potem matką,twoje kolezanki jak i równiez ty,niestety nie zawsze jest to prosta drogaAntoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:Dziewczyny byłam dziś na badaniu progesteronu wyniki po 16
JUŻ MAM WYNIKI I JESTEM ZADOWOLONA JAK NA 4/5 DPO WYNIK 12NG/ML czyli owulacja byłaza 3 dni powtórzę jak będzie szczyt piękny ten cykl aż się oczka świecą
Antoś IVF,Julisia natural
-
..ach i musze wam sie pochwalic ze skusilismy sie z męzem i zamówilismy sobie zel conceive plus,bo ostatnio sluz był ale przy ostatnim dniu serduszkowania cos było trochu go za mało i było tak nie komfortowo,mam nadzieje ze to bedzie dodatkowy plus
a dzis od popoludnia czuje jajnik prawy,cos sie juz dzieje...rano ruszam z letrozolem,5dc i wio!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 01:31
Antoś IVF,Julisia natural
-
To dobrze że ho zamowilas może Ci pomoże choć nigdy nikt o tym nie opowiadał u mnie w znajomych żeby fo stosował więc ciężko i opinie ...i co bierzesz clo ?
U mnie tak dziwne temperatury sznurek ciągłych temperatur pewnie do 7 dpo się utrzyma pozniej będzie spadała. W tamtym cyklu spadla 14 dpo i był okres -
Dzień dobry.
Jagna, ależ przeboje miałaś... ale my musimy walczyć o swoje i zawsze dawać radę
Nam żel Conceive plus polecił lekarz, na opakowaniu jest napisane że pomaga (nawet dzidziuś jest na obrazku) i w necie tez dużo pozytywnych opinii można znaleźć.
-
Hejka z rana.
Dzisiejszy test 12 dpo biel vizira.
Co do żelu, używałam przez trzy cykle, no i efekt jak widać. Ale może komuś pomógł.
Zbieram się do pracy w wisielczym nastroju.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Jagna 75 wrote:Kinia zmieniłas awatara na poprzedniego jak sie nie myle,lubiłam patrzec na to ostatnieAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga trzymam kciuki za dzisiejszy zabieg.
Jagna ten lekarz jakiś niepowazny. Jedzie na urlop a Ty masz się za przeproszeniem wypchac. Jak mnie wkurza stosunek naszych lekarzy.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
Olciaaa wrote:Kochana bardzo mi przykro
wiem, że choć życzymy naszym koleżankom jak najlepiej ich ciąże nas bolą. Moja przyjaciółka jest w 7 miesiącu ciąży, ja się cieszę, że u niej wszystko jest dobrze, a ona bardzo mnie wspiera w moich staraniach.
Wierzę, że każda z nas z forum już niedługo będzie mamą :-)Musze przyznać, że od kiedy zaczęłam starać się o dzidzie zdałam sobie sprawę, że wiele par ma problemy z płodnością. Dlatego nie wnikam dlaczego ktoś nie ma dzieci. W każdym razie każdej z Was życzę 2 kresek jak najszybciej34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
syringe wrote:Ania ja to przerabialam miesiąc temu. Znam ten ból. To minie. Przytulam
Mimo tego że się cieszyłam ich szczęściem to w głębi duszy bardzo zazdroscilam
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
Jagna 75 wrote:Mysle ze kazda z nas po stracie przechodziła takie załamki,moja przyjaciółka tydzien po moim poronieniu oznajmiła ze jest w ciązy(3 dziecko),postanowiłam jednak cieszyc sie jej szczesciem choc czasem pytam Boga dlaczego jednym zabiera a dokłada jeszcze tym co mają..
Jednak wiara i siła nie umarła z moim aniołkiem,on dodaje mi sił.
Tobie tez twój aniołek pomoze,z pewnoscią czuwa nad tobą i nie pozwoli bys cierpiała.Trzeba sie wypłakac,jednak potem trzeba juz byc tylko silnym.Pamietaj ze im wiecej kobiet w ciązy tym krótsza twoja kolejka,blizej do spełnienia.Kazda z nas zasługuje byc w ciązy a potem matką,twoje kolezanki jak i równiez ty,niestety nie zawsze jest to prosta droga34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
Kinga40 wrote:Jagienko chciałam wstawić to co mam w tej chwili ale obracalo mi to więc chwilowo było tamto. A zmieniłam bo może czas na zmiany. ☺VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
Dziękuję. Jak tylko dojde do siebie dam wam napewno znać, bo mój maz stwierdzil ze nie po to pracuje abym mialo mnie bolec wiec zabieg bedzie w znieczuleniu. Zaraz jadę do klinikiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤