CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti wrote:Angie - zasusz lub klonuj tę koniczynkę, niech jej magia trwa;) jatoszka, Goja - im się udało w okienku transferowym (do piątku), trzeba je przedłużyć, w imieniu swoim i Jagny - przynajmniej do 10 sierpnia, bo chyba obie wtedy betujemy;)
niech moc będzie z Tobą!Antoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Tak już po. Powiem wam że te iui to taki pic na wodę według mnie. Podają ci W Jakieś strzykawce i koniec wizyty. Myślałam że to inaczej będzie wyglądać
marzusiax lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:IUI rózni sie tym od cyklu stymulowanego ze zamiast serduszkowac z mèzem podajà ci spreparowane nasienie czyli sex w strzykawce
-
Katka80 wrote:Czyli niestety letrozole nie daje gwarancji poprawy endo. Szkoda.
Moze szybciej jajko dojrzalo bo szybciej ovu byla biorac letrozole od 5dc,na clo mialam trzy dni pózniejAntoś IVF,Julisia natural
-
Goja88 wrote:Hej dziewczyny melduję beta 11 dpo 23,12 ... 13 dpo beta 100,90
Przesyłam wiruski. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& w szczególności dla dziewczyn które miały dzisiaj inseminacje i dla tych co mają owulację w tym tygodniu. Trzymam kciuki. Spokojnej ciąży Ci życzę
Goja88 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
ana1122 wrote:Za tysiąc złoty. To najdroższa męska prostytutka jaką spotkałam:-)
hmmm, to coś drogo, ja płacę 600 z usg przed, chyba że jakąś potwornie drogą stymulację doliczasz...mój mensinorm jest po 85 zł za dawkę, wzięłam 3, w 10 dc już 25,6 mm pęcherz, a endo 12mm
może Dziewczyny ze słabszym endo tego spróbują?ana1122 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:hmmm, to coś drogo, ja płacę 600 z usg przed, chyba że jakąś potwornie drogą stymulację doliczasz...mój mensinorm jest po 85 zł za dawkę, wzięłam 3, w 10 dc już 25,6 mm pęcherz, a endo 12mm
może Dziewczyny ze słabszym endo tego spróbują?
Pozdrawiam z rana.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Katka80 wrote:Ten menisorm można stosować także przy normalnej stymulacji bez iui?
Pozdrawiam z rana.
Tak, można nim stymulować bez planowanej IUI ani IVF, on jest dopuszczony do obrotu dopiero od kwietnia tego roku, dlatego czasem ciężko to dostać, ale jak się podzwoni po aptekach, to spokojnie mogą zamówić. Brałam już CLO, GonalF, Merionel, Menopur i póki co najlepszy wynik jajeczny mam na mensinormie.
W 1 cyklu z CLO miałam 3 pęcherzyki, ale wtedy nie podchodziliśmy do IUI.
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnyU mnie po wczorajszym monitoringu w 9dc (clo od 5 do 9)
relacja z pierwszej ręki !
jeden jajnik z dwoma pęcherzykami 11mm - na bliźniaki, to jest lewy jajnik, z którego były poprzednie ciażunie
ale co to się pojawia, to nieeesamowite! wyprzedza je pęcherzyk dominującyw drugim jajniku 17 mm !! No to poleciał. Wyścig trwa ! W piątek kolejne podglądanie, jak nie pęknie, to dostanę ćpanie na pęknięcie! Co za emoooocje
ana1122, marzusiax, Parsleyek, roma, Katka80, CzterolistnaKoniczyna, mamakejti, Marti2015, Goja88 lubią tę wiadomość
-
mamakejti wrote:hmmm, to coś drogo, ja płacę 600 z usg przed, chyba że jakąś potwornie drogą stymulację doliczasz...mój mensinorm jest po 85 zł za dawkę, wzięłam 3, w 10 dc już 25,6 mm pęcherz, a endo 12mm
może Dziewczyny ze słabszym endo tego spróbują? -
mamakejti wrote:Tak, można nim stymulować bez planowanej IUI ani IVF, on jest dopuszczony do obrotu dopiero od kwietnia tego roku, dlatego czasem ciężko to dostać, ale jak się podzwoni po aptekach, to spokojnie mogą zamówić. Brałam już CLO, GonalF, Merionel, Menopur i póki co najlepszy wynik jajeczny mam na mensinormie.
W 1 cyklu z CLO miałam 3 pęcherzyki, ale wtedy nie podchodziliśmy do IUI.
Ojejku no faktycznie, byle do mety.
Ania1985 niektóre dziewczyny piją inofem jak biorą clo, zwłaszcza przy pco.
Tak sobie myślę dziewczyny, że nasze jajka to jakieś zatwardziałe dziewice są. Tyle milionów żołnierzy je atakuje a one niewzruszone.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
może Dziewczyny ze słabszym endo tego spróbują?Antoś IVF,Julisia natural
-
ania1985 wrote:Dziewczyny czy biorąc clo można pić inofem?
Ja piłam inofem biorąc clo. Dwa razy dziennie - tak zalecił mi wtedy lekarz. -
Katka80 wrote:Tak sobie myślę dziewczyny, że nasze jajka to jakieś zatwardziałe dziewice są. Tyle milionów żołnierzy je atakuje a one niewzruszone.
-
ana1122 wrote:Tak już po. Powiem wam że te iui to taki pic na wodę według mnie. Podają ci W Jakieś strzykawce i koniec wizyty. Myślałam że to inaczej będzie wyglądać