CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć! Chcę Wam zameldować, że po tym, jak świadomie zrezygnowałam z antybiotyku, mojemu uchu wcale nie szło tak dobrze;( dzisiaj o 7:40 rano (bo tylko taki termin znalazłam) poszłam do naszej regionalnej sławy i gwiazdy w zakresie laryngologii, no i jestem pod wrażeniem, po raz pierwszy ktoś i sprawdził ciśnienie w uchu, obejrzał wszystkie otwory naturalne głowy i powiedział, że w uchu nic nie mam tylko katar mi nacieka i muszę go zwalczyć, a antybiotyki to dopiero jak mi po katarze przytkane ucho nie zejdzie...i z uśmiechem przyjął, że mi lekarz poz zastrzyki domięśniowe przepisał...odnalazłam już mojego laryngloga i póki co będę się go trzymała;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
Cześć Dziewczyny, nie było mnie kilka dni a zaległości mam tyle ze hoho. Staram się czytać na bieżąco, ale w razie co to gratuluje wszystkim które ujrzały dwie kreski a za resztę trzymam kciuki:)
Zawoziłam mojego syna do dziadków a tam z netem ciężko.
Ja czekam na @ z niecierpliwością jak nigdy. Chciałaby aby już była bo zaczęłabym nowy cykl i stymulacje. Ale pewnie jeszcze się na nią naczekam:( Od poronienia minęły dopiero 27 dni.
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
agnes87 wrote:Cześć dziewczyny. jeśli któraś z was potrzebuje bromergon lub euthyrox112 to służę opakowaniami
Piękna, ja bym chętnie euthutox odkupiła, bo moja endo na urlopie a konczy mi się, tylko jak tu sobie dane podać? masz agnes jakiś pomysł?"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Dziewczynki, byłam dzisiaj na badaniach i na stronie mam już pierwszy wynik. B12 wyszło 273 przy normie 191 - 663 czyli w sumie bardzo średnio. Endokrynolog mówił że powinno być ponad 300. Badałyście to?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Hej Dziewczynki
Podaje newsy z linii frontu. Wczoraj byłam u gina z wynikami męża i swoimi. Cukier i insulina u mnie w normie czyli "tylko PCOS", brak owu bez stymulacji. No a męża wyniki Gin uznał za niezbyt dobre lekko mówiąc i, że jeśli jest poniżej 10mln plemników to kieruje się raczej do IUI. Skierował bas do kliniki nieplodnosci. Proponował angeliusa w kato i dr Gretke. Ten niestety już tam nie przyjmuje, wiec zapisalismy się do dr. Pawła Juraszek. Wiadomo, trochę nam smutno, że na naturalne poczęcie raczej liczyć nie możemy ale już z nadzieją czekam na wizytę w angeliusie. Mam nadzieje, ze coś poradzą. Trochę mnie martwi, że mężowi szykują się znowu obligatoryjne wyjazdy służbowe i boję się, że jak na złość będzie to wypadało w owulacje i nie będzie jak pobrać nasieniano ale głową do góry i będziemy walczyc.
Miłego dnia -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Hej Dziewczynki
Podaje newsy z linii frontu. Wczoraj byłam u gina z wynikami męża i swoimi. Cukier i insulina u mnie w normie czyli "tylko PCOS", brak owu bez stymulacji. No a męża wyniki Gin uznał za niezbyt dobre lekko mówiąc i, że jeśli jest poniżej 10mln plemników to kieruje się raczej do IUI. Skierował bas do kliniki nieplodnosci. Proponował angeliusa w kato i dr Gretke. Ten niestety już tam nie przyjmuje, wiec zapisalismy się do dr. Pawła Juraszek. Wiadomo, trochę nam smutno, że na naturalne poczęcie raczej liczyć nie możemy ale już z nadzieją czekam na wizytę w angeliusie. Mam nadzieje, ze coś poradzą. Trochę mnie martwi, że mężowi szykują się znowu obligatoryjne wyjazdy służbowe i boję się, że jak na złość będzie to wypadało w owulacje i nie będzie jak pobrać nasieniano ale głową do góry i będziemy walczyc.
Miłego dnia
Ja gorąco polecam w angeliusie dr Paligenaprawdę lekarka z powołania, wiem bo do niej chodziłam
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
mamakejti wrote:Piękna, ja bym chętnie euthutox odkupiła, bo moja endo na urlopie a konczy mi się, tylko jak tu sobie dane podać? masz agnes jakiś pomysł?
-
nick nieaktualnyCzterolistnaKoniczyna wrote:Hej Dziewczynki
Miłego dnia
ed, my kupujemy profertil, kupa pasy ale co zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 12:22
-
Ja to jednak blondynka jestem, PRZEPRASZAM wszystkie Dziewczyny, które wysłały mi zaproszenia do zostania przyjaciółkami (niektóre jeszcze w marcu....sorry), a ja gwiazda do tej pory nie zaczaiłam tego i dopiero dzisiaj jak mi agnes87 napisała na wątku, że zaproszenie wysłała, to tam weszłam....w moim sercu od dawna jesteście przyjaciółkami, na OF - dopiero dzisiaj, sorki, sorki
agnes87 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Hejka
Ja jestem po wizycie u dentysty...spuchnięta a zaraz jadę z M na zakupy...dostałam dziś od zaciążonej koleżanki CLO, Inofem i test ciążowy gratis...może wiruski zadziałają
P.S Sis, myślałam że mnie nie chcesz w koleżankach na OFagnes87 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Hejka
Ja jestem po wizycie u dentysty...spuchnięta a zaraz jadę z M na zakupy...dostałam dziś od zaciążonej koleżanki CLO, Inofem i test ciążowy gratis...może wiruski zadziałają
P.S Sis, myślałam że mnie nie chcesz w koleżankach na OF
Ten zestaw startowy od ciężarnej to musi być dobry znak -
ojejku wrote:Czterolistna, ja juz Ci pisałam, przede wszystkim suple i działacie, u nas wyniki sa gorsze niz u Was a mimo to ja w ciążę czasami zachodzę
ed, my kupujemy profertil, kupa pasy ale co zrobić
No właśnie my już suplementujemy od jakiś 2 miesięcy, także jedyna nadzieja w tym, że wyniki gorsze po przeziębieniu i suple jeszcze coś zdziałają. Natomiast Ty sama bardzo dajesz mi nadzieję, że się da!!
Nie załamuję się i zobaczę co nam powiedzą w Angeliusie. Widzę w tym dużą szansę, bo mój gin chyba już nie miał pomysłu co i jak.. Wizytę mamy w przyszłym tygodniuMam nadzieję, że nie wypadnie mi wtedy okres
mam cykl bezowulacyjny i ciężko powiedzieć kiedy coś wypadnie.. Wiecie może czy wtedy trzeba odwołać wizytę? Czy i tak iść i zbada?
-
Teraz to już nic tylko zachodzić w ciążunię z takim zestawempanan12 lubi tę wiadomość
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Hej Dziewczynki
Miłego dnia
Trzymam kciuki i Powodzenia!CzterolistnaKoniczyna lubi tę wiadomość
-
Sis, roztropnie, że przed ciążą zaliczasz dentystę
wybacz to zignorowanie zaproszenia, ja cholera po prostu nigdy nie wchodziłam do tej zakładki..."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
agnes87 wrote:Dziewczyny jak spędzacie swoje rocznice ślubu?
Agnes87 - posłałam wiadomość
co do rocznicy....my jakoś specjalnie tego nie celebrujemy, może to dziwne....w tym roku lecimy - jak fasola nie objawi się - do Sztokholmu;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
roma wrote:Dziewczynki, byłam dzisiaj na badaniach i na stronie mam już pierwszy wynik. B12 wyszło 273 przy normie 191 - 663 czyli w sumie bardzo średnio. Endokrynolog mówił że powinno być ponad 300. Badałyście to?Antoś IVF,Julisia natural