CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnes kochana ja też zawsze miałam problemy z prolaktyna bo mam mikrogruczolaka przysadki leczę się już 8 miesięcy bromergon 1 tab. i efekty słabe... co prawda naturalnej owulki nie mam ale na clo jest i nawet chyba jestem w ciąży choć narazie bardzo się boje... prolaktyna u mnie zadko spada poniżej 30. Lekarz mi powiedział że na naturalną owulację szansę są słabe ale na clo ominiemy problem z prolaktyna
tak ze głowa do góry kochana będzie dobrze
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Dziewczyny, bardzo Was proszę o poradę (pewnie ta kwestia była już niejednokrotnie poruszana, ale wątek osiągnął pokaźną długość
Mam zaleconą stymulację clo w przyszłym cyklu. Nie dostałam estrofemu (ginka stwierdziła, że brak śluzu, cytuję, "nie ma takiego znaczenia"). Jak radzicie sobie z brakiem śluzu przy tym leku? Czy tylko popularne metody: wiesiołek, siemię, żel coincive wchodzą w grę? Plus orzechy brazylijskie na endometrium? Coś jeszcze? Help me!
-
ana1122 wrote:Chyba będziesz musiała zwiększyc dawkę do 1. A masz też niedoczynnosc tarczycy bo często idą W parze. I jak jedno skacze to I drugie
-
Kajka81 wrote:Dziewczyny, bardzo Was proszę o poradę (pewnie ta kwestia była już niejednokrotnie poruszana, ale wątek osiągnął pokaźną długość
Mam zaleconą stymulację clo w przyszłym cyklu. Nie dostałam estrofemu (ginka stwierdziła, że brak śluzu, cytuję, "nie ma takiego znaczenia"). Jak radzicie sobie z brakiem śluzu przy tym leku? Czy tylko popularne metody: wiesiołek, siemię, żel coincive wchodzą w grę? Plus orzechy brazylijskie na endometrium? Coś jeszcze? Help me!
Cześć Kajka, odpowiedź znasz dobrze: wiesiołek, siemię lniane i conceive;)
a na endo to orzechy, migdały i czerwone winko;)
powodzenia i zostań z nami;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Kajka81 wrote:Dziewczyny, bardzo Was proszę o poradę (pewnie ta kwestia była już niejednokrotnie poruszana, ale wątek osiągnął pokaźną długość
Odpowiedzialas sobie sama na pytanie.Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Cześć Kajka, odpowiedź znasz dobrze: wiesiołek, siemię lniane i conceive;)
a na endo to orzechy, migdały i czerwone winko;)
powodzenia i zostań z nami;)
Ok, wielkie dziękiOby żadna z nas nie musiała tu długo zostać - no, chyba, że dla towarzystwa
-
Jagna 75 wrote:Witam sie i ja spod gabinetu endokrynologicznego,przede mną chyba z 30 osób,masakra jakas.Od marca czekam na wizyte,ponoc bardzo dobry lekarz..sie okaze
czekam wiec sobie i mam nadzieje ze szybko to jakos pójdzie.Po kolejkach widac czy dobry lekarz ha ha.Do poprzedniej pani doktor to sie przychodzilo i nie bylo tlumów przed gabinetem,no ale leczyla jak leczyla i raczej zamiast wyleczyc albo unormowac moją tarczyce to calkiem ją rozregulowala.
Milego dnia wam zycze,u mnie dzis pochmurno i zero slonca,ciezkie deszczowe chmury
Dzień dobry
I jak tam u lekarza powiedział coś sensownego?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Witam wszystkich i życzę udanego startu w ten tydzieńPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Kajka81 wrote:Ok, wielkie dzięki
Oby żadna z nas nie musiała tu długo zostać - no, chyba, że dla towarzystwa
Droga, my tu kiedy trzeba to lamentujemy, biadolimy i smarkamy w rękawy (mamy takie specjalne internetowe ze Szwecji;), ale zasadniczo cały czas mamy tu niezłą zabawęwiersze piszemy, aforyzmami się przerzucamy, CLO to tylko pretekst;)
troska, dobre rady, wymiana doświadczeń, dzielenie się radościami i smuteczkami, takie babskie towarzystwo z najlepszej półki;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Wedmoczka wrote:Dzień dobry
I jak tam u lekarza powiedział coś sensownego?
A...i jeszcze jodit kazał łykacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 15:23
Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Droga, my tu kiedy trzeba to lamentujemy, biadolimy i smarkamy w rękawy (mamy takie specjalne internetowe ze Szwecji;), ale zasadniczo cały czas mamy tu niezłą zabawę
wiersze piszemy, aforyzmami się przerzucamy, CLO to tylko pretekst;)
troska, dobre rady, wymiana doświadczeń, dzielenie się radościami i smuteczkami, takie babskie towarzystwo z najlepszej półki;)
No to skoro tak, to pozwolę się tu sobie rozgościć
-
Cześć,
Wczoraj moja sąsiadka urodziła - to , o której kiedyś pisałam, paliła do ostatniego dnia ciąży. Widywałam ją na balkonie. Następna sąsiadka w ciąży a ja nic .. Dziś idę znowu na podwójną dawkę pregnylu. Tak się zastanawiam ile pod rząd można stosować letrozol i pregnyl? Czy ja się w końcu nie wyczerpię? -
W 32 dc melduję pozytywny test owulacyjny
proszę o kibicowanie mojemu jaju, żeby to było właśnie to wyczekane, ZDROWE... no i żeby jakiemuś dzielnemu żołnierzykowi się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 18:45
Elmo13, Amc lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:W 32 dc melduję pozytywny test owulacyjny
proszę o kibicowanie mojemu jaju, żeby to było właśnie to wyczekane, ZDROWE... no i żeby jakimiś dzielnemu żołnierzykowi się udało
Roma, niech mąż szykuje desant!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Roma, niech mąż szykuje desant!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy