CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcc pomijając już sam zastrzyk wydaje mi się że zdecydowanie za wcześnie kazał Ci zrobić. Przecież sama implantacja może mieć miejsce do 12 dni po owulacji a beta jest wykrywalna 2 dni po implantacji...25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Teraz dopiero sobie tak wszystko analizuje.. Przy moich cyklach to w ogole chyba powinnam brac clo 3-7 wtedy owu bylaby szybciej i faza lut dluzsza... Teraz robie miesiac przerwy bo jedziemy na urlopek, a pozniej chyba zmienie lekarza...7 cs szczęśliwy
-
Olcc. wrote:Teraz dopiero sobie tak wszystko analizuje.. Przy moich cyklach to w ogole chyba powinnam brac clo 3-7 wtedy owu bylaby szybciej i faza lut dluzsza... Teraz robie miesiac przerwy bo jedziemy na urlopek, a pozniej chyba zmienie lekarza...
Ale idz jutro koniecznie na tą betę bo może to ciąża a nie zastrzyktrzymam kciuki ❤
Olcc. lubi tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
panan12 wrote:Na noc i mała dawkę. Czy to ma coś wspólnego ? I zaczęłam dwa dni
-
Olcc. wrote:Wydaje mi się że po prostu każdy cykl jest inny, w zeszłym miesiącu już kilka dni po pregnylu w organizmie go nie bylo bo robilam sikacze, pozniej robilam bete jak lekarz kazał i w organiźmi było kompletne 0, może w tym cyklu jakoś mega powoli schodzi... Dziś rano robiłam znowu sikacza i cień dalej jest. Temperatura dalej w górę, ale nastawiam się raczej na to, że te cienie bety itd były efektem zastzyku. Tylko moim zdaniem lekarz wprowadził mnie w blad bo kazal mi po 10 dniach od brania progesteronu robic bete, powiedzial ze pregnylu w organizmie wtedy juz bankowo nie bedzie bo biore tyko 5000. Widocznie nawet lekarze sie myla
Ten cykl w ogóle jakiś inny, dziwny... Teraz zauważyłam kilka nitek krwi w śluzie a to dopiero 25 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 21:31
Antoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:Ja wiem tylko może długo bralas. Ja dwa dni dopiero biorę...
-
moniaaa_1988 wrote:Ale idz jutro koniecznie na tą betę bo może to ciąża a nie zastrzyk
trzymam kciuki ❤
-
agnes87 wrote:Właśnie dostałam swoje wyniki i jest mi cholernie smutno. Pomimo 10miesięcy brania bromergonu znowu wzrosła mi prolaktyna. Przy tak skaczących wynikach ciężko będzie mi zajść w ciążę
-
Kurcze.. na bromergonie to ja się nie znam, ale pewnie też ma tutaj znaczenie w którym dniu cyklu się bada? Może stąd ta różnica?
Z zajściem to różnie bywa. Czasami dziewczyny zachodzą mając "nieprawidłowe" wyniki tarczycy i innych badań. Agnes, a idziesz w najbliższym czasie do lekarza z tymi wynikami? Pewnie coś zaradzi!
Mi też trochę smutnawo dzisiaj. Teraz cykl rocznicowy, bez żadnych leków. Właśnie stuknął nam rok starań i wiem, że dla niektórych to mało ale jakoś tak dziwnie sobie uświadomić, że to okrągły rok. Kurcze, wiem dobrze, że nie mam owulki bez clo (ewentualnie z odbicia) a jakoś tak te temperatury dały mi nadzieję w tym cyklu i myślałam, że nastąpił cud i owu była. No niestety, dzisiaj wielki spadek i już wiem, że nic nie było. Jeszcze trochę wewnętrznie pomarudzę a potem będę snuła przyszłościowe plany z clo. Dzisiaj mam wizytę u gina i mam nadzieję, że coś wymyślimy.
Miłego poniedziałku kochane -
Witam sie i ja spod gabinetu endokrynologicznego,przede mną chyba z 30 osób,masakra jakas.Od marca czekam na wizyte,ponoc bardzo dobry lekarz..sie okaze
czekam wiec sobie i mam nadzieje ze szybko to jakos pójdzie.Po kolejkach widac czy dobry lekarz ha ha.Do poprzedniej pani doktor to sie przychodzilo i nie bylo tlumów przed gabinetem,no ale leczyla jak leczyla i raczej zamiast wyleczyc albo unormowac moją tarczyce to calkiem ją rozregulowala.
Milego dnia wam zycze,u mnie dzis pochmurno i zero slonca,ciezkie deszczowe chmuryWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 09:17
Antoś IVF,Julisia natural
-
agnes87 wrote:47,96 przy normie 4,80-23,30
Muszę zadzwonić do gina bo wizytę mam dopiero 5września a nie chce czekać -
ana1122 wrote:A wcześniej ile miałaś? ile bierzesz tabletek? ja mialam 61 a potem po zwiększeniu dawki na 1 tabl mam 36
-
agnes87 wrote:W zeszłym roku w październiku miałam 46,86 i zaczęłam brać pół tabletki bromergonu co wieczór, potem w styczniu spadła mi ładnie prolaktyna do 9, a teraz znowu wzrosła