CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Xaxa wrote:Panan ja w zeszłym cyklu tak miałam, okres mi się spóźniał i plamiłam. Plamienie aż 4 dni, dopiero 5 dnia dostałam normalną @... ale też i takie plamienie miałam w ciąży z tym, że po 3 dniach zaczęło zanikać
No ja mam drugi dzień i jest bardzo skąpe i do miesiączki temu daleko -
Olcc. wrote:Melduję betę 2,66
trzymam kciuki żeby w poniedziałek była wysoka
Olcc., ojejku lubią tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:Hej Ladies
Podróże to super sprawa...mogłabym non stop gdzieś jeździć...wiadomo jak fasolka się pojawi to będzie ciężko ale coś za coś
Ja jestem w kropce...wczoraj dostałam od kardiologa receptę na leki obniżające ciśnienie...i w internecie wyczytałam że jeden z leków nie powinno się przepisywać kobietom w wieku rozrodczym nie stosującym skutecznych środków antykoncepcyjnych...tylko że pani dr powiedziała że owszem raczej nie jest wskazany w ciąży ale na razie brać...reszta leków nie ma takich info na ulotkach ( wiadomo że nie brac w ciąży bez konsultacji z lekarzem) co robić wykupić i brać czy ten jeden odpuścić i iść do niej za tydzień zapytać?
Sis, rozumiem Twoją rozterkę, chyba tego leku co go nie stosuje się w wieku rozrodczym to bym nie zdecydowała sie zastosować. Może jakąś dietkę zastosujesz na obniżenie ciśnienia?"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Ja brałam od 5 dc jeśli lekarz zalecił od 5 to bierz tak jak mówił brałam też raz od 3 dc ale na to samo mi wyszłoMutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Wedmoczka wrote:Hej Ladies
Podróże to super sprawa...mogłabym non stop gdzieś jeździć...wiadomo jak fasolka się pojawi to będzie ciężko ale coś za coś
Ja jestem w kropce...wczoraj dostałam od kardiologa receptę na leki obniżające ciśnienie...i w internecie wyczytałam że jeden z leków nie powinno się przepisywać kobietom w wieku rozrodczym nie stosującym skutecznych środków antykoncepcyjnych...tylko że pani dr powiedziała że owszem raczej nie jest wskazany w ciąży ale na razie brać...reszta leków nie ma takich info na ulotkach ( wiadomo że nie brac w ciąży bez konsultacji z lekarzem) co robić wykupić i brać czy ten jeden odpuścić i iść do niej za tydzień zapytać?Antoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:Zaczęłam wczoraj nowy cykl pomimo to że mam bardziej plamienia niż miesiaczke to druga sprawa ze od 5 do 9 dc biorę clostilbegyt ale słyszałam ze można też brać od 3 dc . Jak wy bierzecie ?
Dobrego wieczoru laski.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
nick nieaktualny
-
Olcc. wrote:Melduję betę 2,66VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
ana1122 wrote:Mamakejti pisałaś o Bolu brzucha. U mnie narazie nic cisza. Zawsze bolały jajniki a teraz nic. A jak U ciebie Jagna bo my mamy taki sam czas.?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:A ja nie mysle i nie wiem co tam sie u mnie dzieje bo nie mysle ze cos sie moze tam juz dziac.Nawet cięzko pracowalam z łopatà w ogrodzie,moze nierozsądnie ale poprostu pelen luz.Nic nie czuje,nic nie boli,nie kluje,cisza.
-
Justyna911 wrote:Jestem z Tobą u mnie tez 3 cykl dzien 4
tym razem nam sie uda zobaczysz
do trzech razy sztuka jak to mówią