CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:Jak weżmiesz przed ovu to blokujesz owulkę niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 10:39
-
Hej moje drogie! Rozmawialam z M.-nie skomentuje! Puzniej klutnia i skakanie sobie do gardla,a na koncu-superrr goracy sex-na zgode!
kapturnica, Mikoszka lubią tę wiadomość
-
Ehhh
-Tempka spadła
-Test ciążowy był negatywny a po 3 godzinach albo mi się zdaje albo widzę ciut cienia. Jestem w 14dpo i nie powinno być śladu pregnylu.
-Na papierze śluz przebarwiony.
-Jak do jutra nie będzie @ to jeszcze raz testuję.
-Boli brzuch jak na okres
Robotka jedziemy na tym samym wózku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 10:50
-
Mikoszka wrote:Ehhh
-Tempka spadła
-Test ciążowy był negatywny a po 3 godzinach albo mi się zdaje albo widzę ciut cienia. Jestem w 14dpo i nie powinno być śladu pregnylu.
-Na papierze śluz przebarwiony.
-Jak do jutra nie będzie @ to jeszcze raz testuję.
-Boli brzuch jak na okres
Robotka jedziemy na tym samym wózkuMikoszka lubi tę wiadomość
-
Mikoszka noooo własnie widzę
tylko że ja nie chcę diś dostać okresu:( jak ma oprzyjśc to niech przychodzi w terminie.
PABELKA ależ burzliwe zakończenie:D
mój też coś się sfoszył wczoraj na wieść o badaniach.
a słyszałam że podobno można zrobić badanie nasienia normalnie np w przyszpitalnym labolatorium.
wie ktoś coś o tym? -
W każdym miejscu gdzie jest profesjonalne laboratorium szpitale przede wszystkim,
Ja dostałam po luteinie tak za zwyczaj po 2 dniach od odstawienia -
Ja nie mam nigdy problemu z moim małżem związanie badanie nasienia. On sam od siebie co trzy miesiące idzie na badanie nasienia. Od roku małż bada i leczy nasienie bo wcześniej miał tragiczne. Skutki leczenia u niego zajeło rok. Obecnie narazie ok.W lutym ma kolejne badanie
Kapturnica ja nie wiem czy zaraz po zrobieniu sikańca były jakiejś kreski czy nie bo w łazience miałam za ciemno, dlatego uznałam że jest negatywne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 11:48
-
Robotka1 wrote:dzięki słońce:) czyli jest szansa udoić męża w domu bo do szpitala mam 5 minut:)
Na pewno (ale na wszelki wypadek zadzwoń i zapytaj) - my robiliśmy dwa razy badania nasienia w dwóch różnych prywatnych klinikach i za każdym razem próbka była z "domowego udoju"Tylko za każdym razem dzwoniliśmy, żeby potwierdzić i upewnić się np. w jakich godzinach przyjmują materiał do badań.
-
nick nieaktualnyMikoszka wrote:Ja nie mam nigdy problemu z moim małżem związanie badanie nasienia. On sam od siebie co trzy miesiące idzie na badanie nasienia. Od roku małż bada i leczy nasienie bo wcześniej miał tragiczne. Skutki leczenia u niego zajeło rok. Obecnie narazie ok.W lutym ma kolejne badanie
Kapturnica ja nie wiem czy zaraz po zrobieniu sikańca były jakiejś kreski czy nie bo w łazience miałam za ciemno, dlatego uznałam że jest negatywne.
hej, właśnie rozmawiałam z mężem na temat badania nasienia w związku z czym mam pytanie: czy na takie badanie trzeba skierowanie? i jak dokładnie nazywa się to badania, bo w luxmedzie widziałam ze 3 badania i nie chce popełnić jakiejś gafy ;p z góry dziękuje za odpowiedx -
U mnie są bez skierowania są są w całości odpłatne a co do nazw to twój gin powinien Ci wszystko wytłumaczyć
-
MY robiliśmy bez skierowania, płaciliśmy niecałą stówkę.
Mikoszka można wiedzieć co u was było źle i jak udało się poprawić? Bo u nas za dobrze chyba też nie jest.
Kapturnica my robiliśmy w zwykłym labolatorium, najliżej domuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 12:39
-
nick nieaktualny
-
Magdzialenka wrote:MY robiliśmy bez skierowania, płaciliśmy niecałą stówkę.
Mikoszka można wiedzieć co u was było źle i jak udało się poprawić? Bo u nas za dobrze chyba też nie jest.
Kapturnica my robiliśmy w zwykłym labolatorium, najliżej domubetii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny