CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Ania ja biorę i CLO i piję ziółka od 3 miesięcy. Plus do tego wiesiołek, folik ale to już dawno, magnez + B6. Cudów nie ma ale ogólnie skutki są pozytywne.
-
Sysiaaaaa wrote:Mam od dwóch miesięcy nowa pracę, która wywołuje u mnie okropny stres i ze względu na to muszę z niej zrezygnować. Psychicznie nie daje rady, a przecież teraz mi jest potrzebny spokój. Moje wyniki jutro trafia do lekarza i zobaczymy. Ale widzicie, gdyby nie moja nadgorliwość i chec wyjaśnienia wszystkich możliwych przeszkód nikt by mi tego nie zlecił
-
Ingebjorg wrote:No ja też mam tylko wodnisty w okolicach ovu - rozciągliwego ZERO. Liczę, że ten syrop plus ojciec sroka pomoże. Próbuję już wszystkiego, gdyby g...o działało to też bym brała. Dobija mnie to zaczynanie od nowa, od nowa, od nowa...(
Przepraszam za ew bledy, obrucilam dzisiaj butelke wino i nieco mi szumi w glowie.olka30, Ingebjorg lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jeśli chodzi o śluz to spróbujcie herbatki z nagietka. Ja mam śluz bardzo w porządku (szczególnie w cyklach bez clo), a w tym miesiącu, zupełnie nieświadomie wypiłam wieczorem napar z nagietka, bo lubię wszelkie ziołowe herbatki. Na drugi dzień wyhodowałam takiego gluta, że nie mogłam własnym oczom uwierzyć (szczegóły pod moim wykresem). Nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać, bo to nie wyglądało normalnie
Potem poczytałam o nagietku i stwierdziłam, że to on musi być winowajcą. W każdym razie pomyślałam, ze jeśli ktoś ma problemy to może mu taka herbatka coś ruszy.
Jeśli chodzi o nasienie nieodmiennie polecam salfazin i duże ilości soku selerowego. -
nick nieaktualny
-
Dobrze, że to piątek
a mnie głowy dziś mało nie rozsadzi możliwe, że to skutki uboczne leków