CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To chyba każdy facet tak ma ale zawsze można sie dogadać powinnyśmy zmieniać to i ovo bo nasz mózg nie lubi monotoni i rutyny a kobieta ponoć w euforii może jajeczkować w nieoczekiwanym momencie:-)
-
Kurdę to muszę się postarać o jakąś euforię
Wczoraj po desce miałam euforię Mogłam wręcz zostać na stoku Ale chyba jeszcze za wczas na jajo, pewnie pęknie dopiero w przyszłym tyg.
Mam plan: pójdę na solarium, to poprawia mi humor w zimie i podniosę poziom witaminki D3, a jest ona niezbędna do zapłodnienia. Po prawdzie nie chodzę na solarium, ostatnio byłam na 5 min. przed ślubem, ponad dwa lata temu, bo w ogóle nie mam do tego karnacji. Ale się poświęcę 5 min. może mnie nie sparzy, a się poczuję jak w lecie -
Super plan musimy skupić się na własnej przyjemności to zmniejszy stres i rozgoni niepotrzebne myśli. Ja dziś poszłam do kosmetyczki makijaż walłam a co i wieczorem świece zapalam ma być tak ja ja chce nie zawsze ale dzis tak
-
Ja jak ostatnio poszłam do kosmetyczki na makijaż to później się zawzięłam i w wieku 30 lat nauczyłam się porządnie malować (oczy, bo resztę to mam praktykę od podstawówki dzięki nieodłącznym pryszczom). Jak wyszłam od tej baby to się w lustrze nie poznałam i nie było to pozytywne odczucie
-
nie no ja też mam cere 13 dzięki czemu nie czuje się na 31 hehe teraz widze, że mam odwrotność u mnie po wyjściu było ok
-
To rzeczywiście kawał czsu rob to no co masz ochote dokuki pieluch nie ma to szalej dusza piekła nie ma:-)
-
Ja myślałam, że z cerą gorzej być nie może dopuki nie weszłam na hormony dobrze że jest zimno to chyba se kominiarke kupię
-
kiniaczek84 wrote:a ja to nawet na własnych przyjemnosciach nie potrafie sie skupic strasznie jestem od jakiegoś czasu rozkojarzona
Byłam na tym etapie musisz to zmienić bo stres i to rozkojażenie Cie zeżre najgorsze jest zaszuflatkować się w jednym temacie i dumać całymi dniami . Fak jest faktem życie to nie bajka i nie głaszcze po jajkach -
Joanna0071 wrote:Byłam na tym etapie musisz to zmienić bo stres i to rozkojażenie Cie zeżre najgorsze jest zaszuflatkować się w jednym temacie i dumać całymi dniami . Fak jest faktem życie to nie bajka i nie głaszcze po jajkach
Wiesz co ja w tym miesiącu i tak wyluzowałam a rozkojarzona i zakrecona jak Andzia w parku to ja jestem z natury tylko w tym tygodniu to jakos tak ponad normę hihihi.... -
Ja to zawsze mówię, że go gapiowstwa to normy nie ma też jestem jak gapulka zapominam o wszyskim i na okrągło ale taka moja natura to dobrze, ze wrzuciłaś na luz ja też tak zrobiłam:-) co ma byc to będzie:-)
-
Ja już przybieraz postawę pozytywnego odbioru wszystkiego co by nie było to pozytywy wyciągnę tak się ratuję przed dołem takie nastawienie bardziej mnie nastawia na akceptacje kazdej ewentualności:-)
-
Ja mam usg w przyszłym tygodniu i też bardzo jestem ciekawa co mi gin tym razem powie