CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja obawiałam się clo bo mi od razu gin przepisał 2x1 i plastry więc sporo tego czuję, że jajniki fiksują delikatnie
-
Też bym chciała mieć szybciej ale moj gin stwierdził że 16 dc będzie odpowiedni na wiadomości bo po co mam się stresować mam robić spontanicznie to co do tej pory robiłam tak stwierdził oby miał racje i oby moji jajniki wyrobiły w normie z produkcja
-
w sumie moze to i racja u mnie niestety znowu bedzie trzeba serduszkowac w dniach zapowiedzianej owulki przez gin ehh...najgorsze ze mój Mężu nie bardzo tak lubi nie rozumie ze to dobry czas i trzeba działac i nie ma ze boli dla niego to dziwne ze gin kazała to trzeba serduszkowac z jednej strony marzy o bobasku a z drugiej twierdzi ze po co Ci te leki moze uda sie bez nich ehh....
-
W sumie to może jego zachowanie ma drugie dno może chce pogadać a nie wie jak mi się wydaje , że coś go trapi. Z moim też tak jest lubi spontan wtedy kiedy ma ochtę . Mówi, że często to bez sensu bo plemników nie starczy to ja mówię, że jednego potrzebuje
-
Jak oglądałam kiedyś wykresy na ovu to jedeń dał mi sporo nadzieji i wiary bo było tylko jedno serduszko w całym cyklu o zakończył się ciażą
-
Powiem Ci że opracowałam swoją taktykę nie mówię mu kiedy musimy, kiedy ovulka moje być albo, że może była ale trzeba dalej bo może dopiero bedzie . Po prostu sratam sie w te dni kiedy wiem ' ze powinniśmy tak kombinowac zeby na moje wyszło a my kobietki to potrafimy facet jest prosty w budowie i jak mniej wie to lepiej zaskakuje w nasze trybiki
-
Bo o to tu chodzi facsta stawiasz przed faktem dokonanym u niego hormony napływaja dopiero gdy dziecko widzi i ma na rękach więc niedziw się ma wiele stresu bo martwi się wszystkim są jak dzieci boją się nawet że staną się mniej ważni musisz go utwierdzić fakcie jak bardzo jest ważny szczeguły znasz:-)
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
Trochę w życiu przeżyłam chyba zawodowo zacznę jako terapeuta dorabiać grunt to żebyś Ty wiedziała on żeby się nie domyślił. Ja to robię tak , że on myśli że to on decyduje i wogule ale nie jest świadom, że impuls to ja wysyłam i tak ma być
-
Oby też mam taka nadzieje po co ma cie oboje się stresować tak to chociaż plemniki nie będą zestresowane i jest w tym sporo zabawy cieszę' się , że mogę coś madrego doradzić lubie pomagac ludziom i my kobietki musimy trzymać się razem juto jak nas ktoś poczyta to się pośmieje moze innym tez inny punkt widzenia się przyda
-
nick nieaktualny